Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese s.a geçmiş bayramınız mübarek olsun.bayram benim için biraz zor geçti hala herkes sizde bebek yok demi diyor canımı yakıyor.bazen göz yaşlarıma hakim olamadım ortamı çaktırmadan terk ettim.rabbim yakın zamanda hepimize şifalar versin.:26:

işte benim hikayem bu kadar...şimdi hala bayram ama bana değil zaten bana hiç gelmedi...25 yaşında yaşlandım....zaten baba kavramı olmadı hayatımda evlendim şimdi de evlat kavramı yok ...heralde bu benim kaderim hep bi ekssikle devam etmek zorundayım....hep 1-0 yenik olmalıyım...isyan değil ama alışılmıyor kötüye alışılmıyor insan yedirip sindirip oturamıyor...olmazsa olmasın diyemiyor....allahım bazen nefes alamıyorum ne kötü....
canım üzülme diyecem ama bu kelime bana hiç kar etmiyor işlemiyor sanada işlemez 28 yaşımdayım yakında hiç saçım kalmayacak diye üzülüyorum.bu dert çok zormuş nasıl üstesinden kalkacagız bende bilmiyorum.Allah güç kuvvet versin canım kardeşim.

ben geldimmmmmmmmm......özledim walla sizi..ee ne var ne yok bakalım keyifler yerindedir inşallah.bgn döndüm bende.size yeni haberler getrdim.kayınvaldem yoğun ısrarlar sonucu beni ve eşimi bi kadına götürdü.kadın hacettepeden emekli.giden herkesin şifa bularak döndüğü bi kadınmış.eğer onun yapabileceği bişey yoksa da doktora yönlendiriyomuş.neysee anlattık eşimin durumunu.keşke 1. teseden sonra gelseydiniz dedi.şimdiye çocuğunuz olurdu dedi ve sakın 3. m teseyi yaptırmayın dedi.eşimin yemesi gereken 3 şey söyledi.en önmlisi arıların kendi yaptığı petek bal.çoğu arıcı peteği hazr koyuyomuş.kesinlikle arının kendi yaptığı olcak.zaten kilosu da epeyce pahallı..petekleri bölmeden cam kapta saklayın ve her sabah bir keşık yesin dedi.üzerinede 1 bardak süt içeçek.ama DİKKAT...süt kesinlikle tek bir inekten sağılmş olcak.karışık olmıcak.ve son olarak kavrulmamış kabak çeğirdeği yicekmiş.işte böyle kızlar bunları yesin bebeğinizi de alın gelin bana dedi.ben şimdi balı arıştırmaya başladım.heryerde bulunmuyo.

ben geldimmmmmmmmm......özledim walla sizi..ee ne var ne yok bakalım keyifler yerindedir inşallah.bgn döndüm bende.size yeni haberler getrdim.kayınvaldem yoğun ısrarlar sonucu beni ve eşimi bi kadına götürdü.kadın hacettepeden emekli.giden herkesin şifa bularak döndüğü bi kadınmış.eğer onun yapabileceği bişey yoksa da doktora yönlendiriyomuş.neysee anlattık eşimin durumunu.keşke 1. teseden sonra gelseydiniz dedi.şimdiye çocuğunuz olurdu dedi ve sakın 3. m teseyi yaptırmayın dedi.eşimin yemesi gereken 3 şey söyledi.en önmlisi arıların kendi yaptığı petek bal.çoğu arıcı peteği hazr koyuyomuş.kesinlikle arının kendi yaptığı olcak.zaten kilosu da epeyce pahallı..petekleri bölmeden cam kapta saklayın ve her sabah bir keşık yesin dedi.üzerinede 1 bardak süt içeçek.ama DİKKAT...süt kesinlikle tek bir inekten sağılmş olcak.karışık olmıcak.ve son olarak kavrulmamış kabak çeğirdeği yicekmiş.işte böyle kızlar bunları yesin bebeğinizi de alın gelin bana dedi.ben şimdi balı arıştırmaya başladım.heryerde bulunmuyo.

hoş geldin .inşanlah olur ama kadın biraz atmış gibi kafadan.şifamız bu kadar kolay yerde olsa keşke gider bir köye yerleşir herşeyin doğalını yeriz ve hamile kalırız.işte bizim derdimiz başkalarına bu kadar basit görünüyor.bence ciddiye alıp umutlama rabbimden ve doktorlardan başka kimseye.herkes doktor olmuş herkes hoca olmuş.tatlım rabbim şifamızını versin inşanlah böyle insanlara kulak asma

yaw deminin sonucu ne oldu onu göremedim. ben bakınırken oğlumda soruyor ne arıyorsun diye. dedim bakalım demmi teyzende hamilemi sonucunu arıyorum. allah söyletiyordur inşallah oğlum diyorki onun ikiz bebeği olacak

nerlerdesin canım ya özledik seni neler yapıyosun demminin tutunma olmadı diye hatırlıyorum

espoir çoooook güzel yaa demek hamilesin. allah tamamına erdirsin. hayırlısıyla kucağına al inşallh canım

merhaba ebana. Sagol gûzel dileklerin için.
evet hamileyim canim. Darisi burdaki bütün arkadaslarima ve isteyenlere. Kimsenin göbegi ve kucagi bos kalmasin.

GAMZECİĞİM İNŞALLAH RABBİM ŞİFASINI VERİR AMA ne bileyim o rtalık dolandırıcılarla dolmuş umarım bebeginle tekrar gidersin o kadına nasıl bir kadınmış bide biz gitsek bari insan caresiz kalınca herşeyden umut arar oluyo

GAMZECİĞİM İNŞALLAH RABBİM ŞİFASINI VERİR AMA ne bileyim o rtalık dolandırıcılarla dolmuş umarım bebeginle tekrar gidersin o kadına nasıl bir kadınmış bide biz gitsek bari insan caresiz kalınca herşeyden umut arar oluyo

canım öyle üfürükçü falan değil gittiğim kadın. para da vermedim.hacettepede çalışmış ve emekli olmuş bi kadın.girdiği ameliytları falan anlattı.bende pek inanmam böyle şeylere ama ikna oldum kadını görünce.boş bi kadın değil gibi geldi bana.ayrıca sylediği şeyler de faydalı zaten.denemekte fayda var diye düşünüyorum.bgn kabak çekirdeğini aldım.sanırım balı bulmak zor olcak.trabzonda var diye duydum ama nasıl alırız bilmiyorum.

nasılsınız bacılar ben geldim bayramdı git geldi derken anca geldim
tatil fena değildi gittiğim her yerde hala bebek yokmu yapsanıza ne bekliyorsunuz gibi tekrarlayan sözleri saymazsak
gamze bacım belli olmaz belki şifa olur yapsan en azından aklında kalmaz yapsaydım olurmuydu falan demezsin ilerde
espocugum hayırlı olsun
adak bacım Rabbim yardımcın olsun biraz bekle rahmin dinlensin bu kadar üst üstre deneme
belgin ne yaptı kızlar haberi olan varmı

günaydın kızlar hepiniz sağolun ben dün evime geldim yarın dr gideceğim troit için bakalım ilaç verecekmi CEYLİNSU yok canım henüz ilaç kullanmıyorum yarın bir dahiliye uzmanına görüneceğim bakalım ne olcak.ayy ya hiç istemiyodum tatilin bitmesini bitti yaaaa

günaydın kızlar tatl bitti ne yazık ki :((( herkese hayırlı haftalar diliyorum belgin hoşgeldin umarım tiroit seni fazla yormaz çabuk atlatırsın

Kızlar herkese iyi haftalar, geçmiş bayramlarınız mübarek olsun! :) Bizim pc bozuktu 10 gündür giremedim:( Belgin canım her işte bir hayır var, belki yine aynı zamana denk geliriz belli mi olur bizim nisan falan olacak arkadaşın gelmesine bağlı. Şimdi de bir an önce olsun istiyorum, inşallah bunlar son engellerimiz olsun bebeklerimize kavuşmak için. Allahım herkese yardım etsin....

tekrar merhaba kızlar!umarım moraller ıyıdır.ADAK canım rabbımden umıt kesılmez ınsaalalh hayırlı zamanda gelecektır evlatlarımız.sen bana da dondurulmuslarınla bır ümıttsın canım.benımde 4 tane var .subatta deneyeceğiz, bakalım hayırlısı...RECDUCY rabbım sabr versın arkadasım o yıkımı yasayan bırı olarak zor cok zor.ama zaman herseyın ılacı sankı...daha ıyı olacagına ınanıyorum.CANSUYUM senınle aynı hastalıka sahıbız.sızde o jellerle normal cıkıs mı saglanacak yoksa mıkroteseyle mı cıkacak spermler anlamadım canım ya?kaan hoca da mı tedavıdesınız?allahım yardımcınız olsun .bız de kullandık o jellerden ama faydası olmadı.ınsaalalah sız de olur.CANSUYUM sık sık gıremıyrsun sanırım ıyı olurdu konusurduk tedavımız hakkında..BELGIN CIM evet bebek bebek ama once saglık arkadasım.gelmıs gecmıs olsun umarım kısa surede tedavın olumlu yanıt verırı..ALLAH ıslerınızı rast getrsın kızlar tum tedavıdekı arkadaslar...

kızlar adetim 3gün geçti sabah kan testi verdim yarın çıkacak ve dayanamadım idrar testide yaptım malesef tek çizgi:(( hafiftende kahverengi lekem geldi sanırım yarına söker:((

Back
X