Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
en büyük acı kimseye söylenemeyen kimseyle paylaşılamayan acıymış.benimde burda sizden başka bu derdi paylaşabildiğim kimsem yok iş yeri ayrı komşular ayrı dert hepsinin merakı benim neden bebeğim yok fısfıs herşeyin farkındayım rabbim sana sığınıyorum arkadaşlar bu derdi çeken herkes için dua ediyorum lütfen dualarımızda birbirimizi unutmayalım.
insanlar böyle işte malesef sevgilin olur düğün ne zaman diye seni gördükçe sorarlar,evlenirsin daha bebek yok mu derler,1.bebek olur 2. ne zaman diye sorarlar,insanlarla uğraşmak zor işte,Rabbim sabır versin hepimize ben de dua ediyorum hepimize,Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla inşallah mutlu haberleri birbirimize vermeyi nasip etsin.

Bu arada herkese günaydınnnn:66: Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşallah,yeni bir gün,hepimiz için hayırlı olur inşallah.:16:

nissancım korkma canım doktorunda demiş iyi huyluya benziyor diye. ilaç felan verdimi çoğu kist ilaçla eriyor..

yok canim ilac henuz vermedi bazi testler verdi yaptirmam icin onun sunucuna gore hareket edicek herhalde
nissan geçmiş olsun canım. inşallah yakın zamanda kaybolur gider

insallah canim kendiliginden kaybolur :25:
gelincik insallah tedavinde olumlu sonuc alirsin canim

nissan gecmis olsun..ins cabuk gecer gider

sagola canim
iyi geceler canlarım
zamancım rabbim inşl o duyguların gerçeğinide yaşatır sana en büyük hayaline kavuşursun

gelincik canım inşl herşey yolunda gider arkadaşım tedavinin sonu hayırlı bebişli olsun inşl

meliselacım ilaçlar işe yarayacak canım hiç merak etme eğer şubat tatili içine sinmiyosa zaten bekle yaza kadar önemli olan seninde istediğin motive olduğun zamandır ama inşl hiçbirine gerek kalmazda kendiliğinden gelir eşin tekrardan test yaptıracaktı arkadaşım noldu yaptırmadı mı bide canım eşinle ayrı şehirlerdesiniz allah kavuştursun sizi çok zordur eminim

nissancım geçmiş olsun hayatım inşl önemli bişey değildir seni çok fazla uğraştırmaz ve yormaz canım

zcu inşl yarınki testte güzel sonuçlar alırsınız hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

adaktan hala ses yok inşl bu hayra alamettir ama meraktayız inşl yarın gelir gerçi yarın bilgisayarımda yok haberleri akşama alacam malesef

ebrar arkadaşım aramıza hoşgeldin rabbim derdinin dermanını versin inşl en kısa zamanda

iyi uykular hepinize :61:

insallah arkadasim sagol. herkese rabbim saglik sihat versin

selam ablacım bende sana ulaşmaya çalıştım ama msnde yoktun..sana sorular sorup başını ağrıtmak için malesef :)) Dün Ankdan geldik, tatil güzeldi ancak kaan hocaya gittiğimizde moralimiz bozuldu biraz, test yapıldı yine ve 8 milyon çıktı, hareketler tabi yine sıfır..hoca direkt tüp bebek dedi..bide bakıcaz canlımı, ölümü falan gibisinden konuştu, biraz moralim bozuldu açıkcası..işte ilaçlara başladık yeniden..şubata gün verdi, o güne kadar kullanacak ilaçları..ama ben şubatta gitmek istemiyorum nedense, tüp bebek olacaksa yaza düşünüyorum ama korkum spermlerin gitmesi, hoca gitmez falan dedi ama şubata kadar konuştu o..inş yaza kadar daha da artarda doğal yoldan olur..böyle işte..dua et bana..çok ihtiyacım var bu günlerde..
merhaba melisela insalah hersey yoluna girer.ben topige cok giremiyorumda senin durumunu bilmiyorum,esinin oncesinden bahsedermisin hepmi sperm vardi olu olarak yoksa hic yoktuda sonra mi cikti merak eettimde

gelincigim mutlu haberi umutla bekliyorum canım kardeşim..............Rabbim sıkıntısız bi tedavi süreci yaşatsın inş......

Allah razı olsun nazmiyecim. bu sefer biraz daha rahatım açıkcası sen bilirsin istanbulun zorluğunu kendi evinde olunca insan daha rahat ediyor...inşallah sonucuda hayırlı olur...

eşim TESE oldu canım Konyada bi özel hastahanede aynı zmanda tüp bebk merkezi isim vermeyim ..herşey normal çıktı öncesinde yapılan tüm testler büyük ihtimal bulunur filkan dedil doktoru hatta ameliyat sonrasındada çok umutlu konuştular etesi gün benim rahim filmim çekilecekti vetüp bebk işlemlerine başlanacaktı rahim filmi için iğne vurludu ve sonucu bekliyorduk negatif dediler herşey iptal edildi :59: 1 hafta sonra çıkan ptoloji sonucuna görede eşimde sperm oluşlumu var ama duraksıyor bi yerden sonra sonuç kök hücreyi bekleyin yada evlatlık alın ve bize bunu ne zman söylüyolar herşey iptal edildiği gün ben ağlıyorum adam bana evlatlık al iyo bazen bu doktorları anlamk gerçekten zor keşke biaz daha hassas olsalar

canim insaalah en kisa zamanda bu dertten kurtulursun ve bebegine kavusursun.bence sperm belli bir evreye kadar olusuyorsa ilacla tadavi edilebilir,kaan aydost yada emre bakirciiogluna basvurdunuzmu?

günaydın kızlar nasılsınız.BLUEAVCI canım güzel dileklerin için çok sağ ol Allah razı olsun.inşAllah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız da biraz topiğe şenlik gelir:78:

Allah razı olsun nazmiyecim. bu sefer biraz daha rahatım açıkcası sen bilirsin istanbulun zorluğunu kendi evinde olunca insan daha rahat ediyor...inşallah sonucuda hayırlı olur...

canım bu sefer hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah... allah yardımcın olsun...

tanıştık:73:evlendik:48:azospermi öğrendik:43:tese ameliyatı olduk:94:sıfırı gördük:50:araştırdık :68:sigarayı bıraktık:45:dengeli beslendik::56:ilaçlar kullandık:34:az önce eşim sperm tahlili olmaya gitti:58:bende heyecanla bekliyorum :78:

ZCU canım rabbım emegınızın karsılıgını versın ınsaalalah guzel sonuclanır esın gelınce haber et merakytayım

jklm sağ ol arkadaşım rabbim hiçbirimizin emegini boşa çıkartmasın.Adak nerde kaldın canım.inşAllah mutluluktan uğrayamadın topiğe,meraktayız.

canım arkadaşım zcu inşallah eşin hayırlı,güzel haberler verir sana sonra sen de bizlere verirsin inşallah güzel haberi :81:

kızlar gerçekten Adak arkadaşımız nerelere kayboldu;o da güzel haberlerle döner bize inşallah.

allahın izniyle sigara illetinden kurtuluyoruz arkadaşlar :))) Yarın ayın 1'i itibariyle sigarayı bırakıyoruz..... Aslında çok önceden bırakmamız gerekiyordu ama maalesef bir türlü başarılı olamadık. Son 6 ay bayağı azalttık hele ben 3-4 günde bir paket içiyorum. Allah nefretlik versin bitsin bu iş...
:47:sizi gidi sizi gidi ne beklediniz bu zamana kadar neyse hayırlısı olsun..
kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
sen nasılsın arkadaşım
Bu arada herkese günaydınnnn:66: Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşallah,yeni bir gün,hepimiz için hayırlı olur inşallah.:16:
aminnn
tanıştık:73:evlendik:48:azospermi öğrendik:43:tese ameliyatı olduk:94:sıfırı gördük:50:araştırdık :68:sigarayı bıraktık:45:dengeli beslendik::56:ilaçlar kullandık:34:az önce eşim sperm tahlili olmaya gitti:58:bende heyecanla bekliyorum :78:

nede güzel anlattın canım inallah sonuna bebek yazarsın...

Back
X