Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gelincik bu sefer allahın izniyle yüzün gülecek inşallah zcu inşallah güzel haberler ver allah hepimşiz<in yüzünü güldürsün:34:

canım,Rabbim şifalar versin,üzme bu kadar kendini,hayırlısını dileyelim Allah'tan,hepimize güç versin,sabır versin Allah.
saol canım..üzmemeye çalışıyorum ama elde değilki..yaşıtlarımın, arkadaşlarımızın hep oldu, biz birkuru dal kaldık :((
Allah kolaylık versin canım,başarılar.

MELISEELA canım ya ıste ıdare edyrm ust uste 4 kotu haber aldım aslında hala kotuyum ama artık bıktım ya yansıtmyrm rol yabyrm bıraz da ınsaalaalh gecenın ardından parlak bır GUNES hepımıze dogar.EBRAR 42 HOSGELDIN keske gelmeseydın hayırlısı RABBIM TEZ ZAMANDA yuzunu guldursun daha cok yenısın canım benım.bızım evlenmeden onceNISANLIYKEN KONUSTUGUMUZDA ESIMLE cocugumuz olursa koyacagımızı ısımdı EBRAR .COK GUZEL BIR ISIM.
İnş canım doğar ve doğacakta..umudu yitirmeyelim yeterki..
ewet canım bu aralar bende öyleyim sanırım havaların etkisi bu ne yapalım allahım en kısa zamanda derdimize derman versin.
canım benim allahım umudumuzu asla yıtırtmesin bu umut olmasa zaten bu derdi çekemeyiz inşallah bu umutlar birgün bizim içinde gerçeğe dönüşür
aminnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bende doktora gittim bugün dün adetim başladı. bugün ikinci evreye geçtik yumoşlar gelişmeye içimde büyümeye başlayacaklar inşallah.
hadi canım inşşdevamıda gelir ve bebişe kavuşursun..

melisela bence kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman yaptırın bu işler aceleye gelmez rahat olmak gerek umarım hareketlenir de o zamana kadar herşey yolunda gitsin inşallah
evet en iyisi böylesi..büyük olasılıkla yaza kalacak..

EBRAR canım hoş geldin aramıza Allah tez zamanda bu dertten kurtarsın.NİSSAN canım geçmiş olsun canım Allah şifanı versin.GELİNCİK canım inşAllah her şey yolunda giderde hamiş olursun .MELİSELA JKLM canım arkadaşlarım zaman zaman hepimizin karamsar dönemleri oluyor.tabi bizim olmasında kimin olsun.ve diğer arkadaşlar inşAllah her şey yolunda giderde bu sıkıntıları atlatırız .bizde yarın sperm testi olucaz inşAllah umutlarımız boşa çıkmaz.
İnş atlatırız canım benim..Rabbim sanada bugün güzel bir haber almayı nasip eder inşAllah..
allahın izniyle sigara illetinden kurtuluyoruz arkadaşlar :))) Yarın ayın 1'i itibariyle sigarayı bırakıyoruz..... Aslında çok önceden bırakmamız gerekiyordu ama maalesef bir türlü başarılı olamadık. Son 6 ay bayağı azalttık hele ben 3-4 günde bir paket içiyorum. Allah nefretlik versin bitsin bu iş...
mutlaka bırak canım..bak ben ve eşim ramazanda bıraktık ve 3 ay oldu..ben günde 1 paket sigara içerdim..şuan inan o kadar rahatımki..hem maddi olarak hemde sağlık açısından baya faydalıymış :))
syesçim bırak bencede en iyisi olur ebrarcım hoşgeldin ama keşke hiç gelmeseydin allah hepimize sabır versin melise sana daha çok tek basına sın zor bişey allahım inşallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürür o minicik güzel kokularımızla adakta daha gelmemiş galiba:69:

İnş tatlım..hepimize güzel güzel bebişler nasip etsin rabbim..

iyi geceler canlarım
zamancım rabbim inşl o duyguların gerçeğinide yaşatır sana en büyük hayaline kavuşursun

gelincik canım inşl herşey yolunda gider arkadaşım tedavinin sonu hayırlı bebişli olsun inşl

meliselacım ilaçlar işe yarayacak canım hiç merak etme eğer şubat tatili içine sinmiyosa zaten bekle yaza kadar önemli olan seninde istediğin motive olduğun zamandır ama inşl hiçbirine gerek kalmazda kendiliğinden gelir eşin tekrardan test yaptıracaktı arkadaşım noldu yaptırmadı mı bide canım eşinle ayrı şehirlerdesiniz allah kavuştursun sizi çok zordur eminim

nissancım geçmiş olsun hayatım inşl önemli bişey değildir seni çok fazla uğraştırmaz ve yormaz canım

zcu inşl yarınki testte güzel sonuçlar alırsınız hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

adaktan hala ses yok inşl bu hayra alamettir ama meraktayız inşl yarın gelir gerçi yarın bilgisayarımda yok haberleri akşama alacam malesef

ebrar arkadaşım aramıza hoşgeldin rabbim derdinin dermanını versin inşl en kısa zamanda

iyi uykular hepinize :61:
İnş blueavcı..canım eşim aralık sonuna doğru yaptırcak testi..ilaçlara 23 kasımda başladık, Aralık 23 gibi yaptırcam dedi..İnş az da olsa bi hareketlenme çıkar..

merhaba melisela insalah hersey yoluna girer.ben topige cok giremiyorumda senin durumunu bilmiyorum,esinin oncesinden bahsedermisin hepmi sperm vardi olu olarak yoksa hic yoktuda sonra mi cikti merak eettimde

canım biz temmuzda ilk testimizi yaptık sıfır çıktı, bir hafta sonra tekrar yaptık yüzbin, sonra kaan hoca ile iletişime geçtik, o 1 ay klomen ve pharmaton ilaç verdi testte 26.6 milyonu gördük..en son eşim tekrar test yaptı ve 52.2 milyon ancak hareket sıfır..ankda gittik kaan hocaya orda yapıldı ve 8 milyon yine hareketler sıfır..Şimdi yeniden klomene ve proxeed plus a başladı..inş bi sonuç alırız..

canlarım sağ olun Allah hepimizin gönül muradını versin.:29:

amin canım amin..

Selam kızlar..girmeyeli baya sayfa uçmuş..herkese selamlar..ADAK gelmemiş hala..bende sabah 3 sınavımı oldum, fena değildi, yarında 1 tane var..evimde uzaktayım, eşim yanımda dedğil, bebiş yok..Ama çırpınıyoruz işte..Rabbim inş en kısa zamanda eşimle yan yana getirir, sonra bir bebiş verir..Daha ne isterim ki ondan sonra :))

melisela canım inşAllah sınavlarından iyi sonuç alırsın.bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatınıda göreceğiz bir gün bebişleri kuçamıza alınca bütün sıkıntıları unutucaz Rabbim dualarımızı kabul etsin.

tanıştık:73:evlendik:48:azospermi öğrendik:43:tese ameliyatı olduk:94:sıfırı gördük:50:araştırdık :68:sigarayı bıraktık:45:dengeli beslendik::56:ilaçlar kullandık:34:az önce eşim sperm tahlili olmaya gitti:58:bende heyecanla bekliyorum :78:

insallah iyi haberlerle doner esin :nazar:

melisela canım inşAllah sınavlarından iyi sonuç alırsın.bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatınıda göreceğiz bir gün bebişleri kuçamıza alınca bütün sıkıntıları unutucaz Rabbim dualarımızı kabul etsin.

canım notlarım açıklanmış..80-83 ve 85 almışım..çok şükür bunu atlattık..

hoşbulduk ...6 yıllık evliyim bizimde azosperm ama herşey normal hormanlar normal genetik normal kromozom dizilişi normal patoloji sonucuna göre sperm oluşumu mevcut ama belli bi evrede duraksıyormuş spermler sanırım ümidimiz yok

canım aramıza hoş geldin tez zamanda kurtulursun işallah bu dertten....

tşk zcu..sizin sonuç daha gelmedi mi? merak ettim, ayy şöle güzel bir haber gelsede azcık kendimize gelsek..

:47:sizi gidi sizi gidi ne beklediniz bu zamana kadar neyse hayırlısı olsun..

ben zaten çok azaltmıştım da, erkekleri biliyorsun maalesef zaten tüm gün mesaj atıp duygu sömürüsü yapmakla geçti. Ailesinde de herkes içiyo hem de baca gibi, şu anda eltim hamile birini yakıp birini söndürüyor hem de daha önce 2 düşüğe rağmen. Bir kızı var onda da sürekli içti.Şu saate kadar aklıma gelip gidiyor ama dayanılmayacak gibi değil :)

canım notlarım açıklanmış..80-83 ve 85 almışım..çok şükür bunu atlattık..[/B][/QUOTE]

gozun aydin sevindim:46:

arkadaşlar siz merak ediyorsunuz ben heyecandan ölücem bugün saat yedide sonuç alıcaz yarın sizede söylerim ne olur bizim için dua edin azda olsa çıksın yoksa moralim alt üst olacak 600 liralık bitkisel ilaç aldık bir buçuk ay oldu bitiyorlar 4-5 ay daha devam edersek ne olur halimiz bilmiyorum.dahada eksik olanlar var.gerçi biz herşeye razıyız değilmi arkadaşlar yeterki bebişlerimiz olsun.hepimiz için dua ediyorum rabbim emeklerimizin karşılığını versin bizleri evlat hasretiyle yakmasın,görüşürüz kızlar:54:

:47:sizi gidi sizi gidi ne beklediniz bu zamana kadar neyse hayırlısı olsun..

ben zaten çok azaltmıştım da, erkekleri biliyorsun maalesef zaten tüm gün mesaj atıp duygu sömürüsü yapmakla geçti. Ailesinde de herkes içiyo hem de baca gibi, şu anda eltim hamile birini yakıp birini söndürüyor hem de daha önce 2 düşüğe rağmen. Bir kızı var onda da sürekli içti.Şu saate kadar aklıma gelip gidiyor ama dayanılmayacak gibi değil :)

anlıyorum senii canım bende çok içmiştim hala daha olsa içerim aradada içiyorum zaten diyorum kendi kendime çocuğum olsun tekrar başlayacağım diye neyse konuşmayalım aklımıza düşmesin tekrar:68:

arkadaşlar siz merak ediyorsunuz ben heyecandan ölücem bugün saat yedide sonuç alıcaz yarın sizede söylerim ne olur bizim için dua edin azda olsa çıksın yoksa moralim alt üst olacak 600 liralık bitkisel ilaç aldık bir buçuk ay oldu bitiyorlar 4-5 ay daha devam edersek ne olur halimiz bilmiyorum.dahada eksik olanlar var.gerçi biz herşeye razıyız değilmi arkadaşlar yeterki bebişlerimiz olsun.hepimiz için dua ediyorum rabbim emeklerimizin karşılığını versin bizleri evlat hasretiyle yakmasın,görüşürüz kızlar:54:

zcu insallah sonuc güzel olur canim seviniriz biraz...allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin karsiligini versin ins

Back
X