Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar nasılsınız? bugün doktora gittim muayene için cumartesi veya pazar günü büyük ihtimalle yumurtalarım toplanacak... eğer dondurulan spermlerimiz iyi durumda ise eşim ameliyat olmayacak... şuan kan sonucumu bekliyorum en büyük korkularımda birisi de ohss olmak.hayırlısı bakalım...
canım bizde en az sizin kadar ilaç bitkisel kullanıyoruz.benim eşim abur cuburda sever yağlı yemekler fast food yemeğe bayılır.cerez her gece ben korkuyorum doğrusu asitli içeçekleride sever.hem kendi yedikleri hemde benim verdiklerim Allah hayır etsin.bi doktora gidip karaciğer fonkiyonlarına baktırsak fena olmaz.ZCU canım vallahi benim eşim zaten zayıf, bu ilaçları bir de özellikle balık yağını kullandığından beri kilo aldı, bayağı memnun. Bir tarafını bozucaz diye ben de korkmuyor değilim ama dediğim gibi zaten 2,5 ay kullanacak yani, çok uzun zaman kullanmayacak. Bir de tese de kaliteli sperm olsun diye uğraşıyoruz, bu zamana kadar evde bir çok şey vardı ama içmiyordu (kendisi aspirin bile içmez :) ama ne yapsın garibim varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz tedavilerde, inşallah olumlu sonuçlanır da bol bol kaliteli sperm bulunur.
canım yolunuz açık olsun Allah yar ve yardımcınız olsun.dualarım seninle...mrb arkadaşlar nasılsınız? bugün doktora gittim muayene için cumartesi veya pazar günü büyük ihtimalle yumurtalarım toplanacak... eğer dondurulan spermlerimiz iyi durumda ise eşim ameliyat olmayacak... şuan kan sonucumu bekliyorum en büyük korkularımda birisi de ohss olmak.hayırlısı bakalım...
geçmiş olsun canım,niye soğan kürünü denemiyorsun.kadın sağlığıyla ilgili bir çok hastalığa faydalı özelliklede rahme.rahmi temizliyor adetleri düzene sokuyor.meraba arkadaşlar nasılsınız dün giremedim topiğe doktora gittim ben de adetlerim düsensizleşmeye başlamıştı o yüzden ama birşey olmadı tahlil falan çünkü adetin 2. günü gitmem gerekiyodu ama benim de yeni bitti adetim evvelsi gün,aklıma da adetimin son günlerinde geldi dr.a gitmek artık nasipse bi dahaki aya kaldı tahliller,ama doktor vitamin verdi folik asit,hayırlısı bakalım.
hadi hayirlisi arkadasim umarim bir problem cikmaz ne sende ne de dondurulmus spermleriniz de.yolunuz acik olsun canim... bisey daha yukarda "ohss" diye yazmissin nedir acaba o ???
gelincik canım iğneleri kendinmi yaptın.![]()
sağol canım daha önce soğan kürünü yaptım ama 1 yılı geçti yapalı olur aslında önümüzdeki ay ya da bu ay sonunda dr.a gideyim de ondan sonra yaparım inşallah zaten akıntım da var ve sarı akıntım oluyo bu soğan kürü buna da iyi gelir inşallah iltihap falan varsa da kurutur.geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım,niye soğan kürünü denemiyorsun.kadın sağlığıyla ilgili bir çok hastalığa faydalı özelliklede rahme.rahmi temizliyor adetleri düzene sokuyor.
evet canım yaa..doktora ders aşamasındayım daha seminer dersi aldırdı bu dönem hoca..konumda küresel ısınmanın tarıma ve sulamaya etkisi..güncel konu aslında ama işte panik yapıyorum, daha yeni yeni alışıyorum bu hayata :))) 1 sene oldu başlayalı ünvde de..derslerede bazen giriyorum benim için tecrübe oluyor açıkcası..bu dönem hocam bir dersini bana verdi, herşeyiyle sen yap dedi, sınavını falan..ufaktan başladım işte..ama heyecan yapıyorum ders anlatırken..geçer inşAllah..
ay ne guzel universitede hocalik yapmak benim de oyle bir sansim vardi ama ben ozaman ki aklimla kalmadim simdi olsa ....ah ah peki alanin varmi yani hangi branstasin
canım ben ziraat fakültesindeyim..tarımsal yapılar ve sulama bölümüm..keşke sende yapsaydın..gerçekten güzel ve temiz iş..hele bir ziraatçi için en güzeli..ben diğer yerlerde çalışmazdım arazi işinde falan..çok iyi oldu çok şükür..bak alesin varsa dilsiz alan ünvlerde var şuan..Öyp programı diye..yökün sayfasından bakabilirsin..
canım hadi hayırlısı..güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..mrb arkadaşlar nasılsınız? bugün doktora gittim muayene için cumartesi veya pazar günü büyük ihtimalle yumurtalarım toplanacak... eğer dondurulan spermlerimiz iyi durumda ise eşim ameliyat olmayacak... şuan kan sonucumu bekliyorum en büyük korkularımda birisi de ohss olmak.hayırlısı bakalım...
nur.sen geçmiş olsun tatlım sanada..
mrb arkadaşlar nasılsınız? bugün doktora gittim muayene için cumartesi veya pazar günü büyük ihtimalle yumurtalarım toplanacak... eğer dondurulan spermlerimiz iyi durumda ise eşim ameliyat olmayacak... şuan kan sonucumu bekliyorum en büyük korkularımda birisi de ohss olmak.hayırlısı bakalım...
canım bizde en az sizin kadar ilaç bitkisel kullanıyoruz.benim eşim abur cuburda sever yağlı yemekler fast food yemeğe bayılır.cerez her gece ben korkuyorum doğrusu asitli içeçekleride sever.hem kendi yedikleri hemde benim verdiklerim Allah hayır etsin.bi doktora gidip karaciğer fonkiyonlarına baktırsak fena olmaz.
sağol canım iyiyim sen nasılsınjklm, belgin nasilsiniz canlar? jklm haklisin valla ozellikle ilac ve bitkiseller dikkatli kullanilmali yani hangisi hangisi ile kullanilmamali iyi bilmek gerek