Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah hepinizden razı olsun kızlar iyiki varsınız. hastaneden aradılar saat 12 de orda olacaz eşimi bekliyorum.garip duygular içerisindeyim Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. görüşmek üzere...

hadi canım hakkınızda hayırlısı olsun..bugün mubarek günlerden biri..Rabbim inşAllah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılar..duam seninle inşAllah..güzel haberini bekliyoruz yakında :))

hayırlı akşamlar kızlar... Kaç defadır yazıyorum çıkmıyor inşallah bu kez çıkar...

Yarın transferim var allah nasip ederse.. Karnımda biraz şişlik var o yüzden korkuyorum transferim ertelenirse diye ama doktorumla görüştüm korkmamamı söyledi. Bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar..

gelincik inşallah allah hayırlısını nasip etsin bebeğin sana sıksıkı tutunur da kucağına almak nasip olur

canım kusura bakma dün görmemişim, okuldayımya doktora yaptığım yerdyim o yüzden hemen girip çıktım..şimdi bile daha geçmişi bitiremedim..inş herkes iyidir..bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür..

bende iyi sayilirim calisip duruyoruz iste ayni tas ayni hamam misali:1:
insallah test sonuclariniz biraz yuzunuzu guldurur hayirlisi olsun kendine iyi bak:71:

Allah hepinizden razı olsun kızlar iyiki varsınız. hastaneden aradılar saat 12 de orda olacaz eşimi bekliyorum.garip duygular içerisindeyim Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. görüşmek üzere...

canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bebegin siki siki tutunurda tez zamanda kucaginada alirsin canim dualarim seninle rabbim yardimcin olsun her seyi kolaylasdirsin

Sanıyorum bugün de bana cevap verecek kimse yok ne diyeyim artık diyecek bir şeyim yok, iki gündür boşuna girip çıkıyorum bu topiğe,neyse...........:50:

Sanıyorum bugün de bana cevap verecek kimse yok ne diyeyim artık diyecek bir şeyim yok, iki gündür boşuna girip çıkıyorum bu topiğe,neyse...........:50:

af edersin canım.topige girerken kafamız o kadar dolu ve sorunlu giriyoruzki kendi derdimizden kimseyi göremiyoruz.:1:nur.sencim nasılsın sizin tedavi nasıl gidiyor.birşeyler yapıyormusunuz.:97:

canım kusura bakma dün görmemişim, okuldayımya doktora yaptığım yerdyim o yüzden hemen girip çıktım..şimdi bile daha geçmişi bitiremedim..inş herkes iyidir..bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür..

evet canım başladık çok şükür..hatta bu ayın 23ünde 1 ay dolacak ve pazartesi test yaptırcaz inş güzel haberlerle gelirim size..aslında 3 aydan sonra yaptırmak gerekiyormuş ama biz 1 aydır yaptırmadık genel duruma bakmak için..canım biz ankdan tanesini 110 liradan aldık..int ucuz ama denemedim açıkcası..bide onla uğraşamam diye..

canım bana bir arkadaş proxeedin yanında gingseng ve gingo bilibo mu yanlış yazdım sanırım..onu kullansanız yeter demişti, eşimde gingseng almış..
canım inşAllah bol bol canlı canlı spermcikleriniz çıkarda tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun bizde teyze oluruz.:39:

hayırlı akşamlar kızlar... kaç defadır yazıyorum çıkmıyor inşallah bu kez çıkar...

yarın transferim var Allah nasip ederse.. karnımda biraz şişlik var o yüzden korkuyorum transferim ertelenirse diye ama doktorumla görüştüm korkmamamı söyledi. bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar..
canım arkadaşım allahım yardımcın olsun dualarım seninle inşallah 12 gün sonra burada halaylar çekerizzzz
Neden kimse selamımı almıyo :59:

aleyküm selammm

hayırlı akşamlar kızlar... kaç defadır yazıyorum çıkmıyor inşallah bu kez çıkar...

yarın transferim var Allah nasip ederse.. karnımda biraz şişlik var o yüzden korkuyorum transferim ertelenirse diye ama doktorumla görüştüm korkmamamı söyledi. bu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar..

Allah yardimcin olsun. Insallah transfer gerçeklesir.
2 hafta sonra mutlu haberini aliriz.:74:

[ı]
allah yardimcin olsun. ınsallah transfer gerçeklesir.
2 hafta sonra mutlu haberini aliriz.:74:
[/ı]

espoir merhaba nasılsın bbişin nasıl hamilelik nasıl gidiyor cinsiyetiniz blli oldumu hareketleri hissedebiliyormusun ayyy nasıl bişey dir o allahım rabbim bizlerede yaşatsın onun varlığını hissetmek hareketlerini hissetmek anlatsana biraz espoir lütfen

LAMLAY merhaba canım nasılsın.ben dış ülkedeyim demiştin hangi ülkedesin.sizin azospermin sebebi neydi.hormonların düşüklüğümü :75:

teşekkürler kızlar evet ben hep ümtliyim bir gün olucağına inanıyorum bakalım 3 ay sonra ne olucak şu iki ay bi geçseydi allahın izniyle olumlu sonuçlarıda yazıcam buraya :D

bende iyi sayilirim calisip duruyoruz iste ayni tas ayni hamam misali:1:
insallah test sonuclariniz biraz yuzunuzu guldurur hayirlisi olsun kendine iyi bak:71:

saol tatlım inş pazartesi güzel haberle gelirim buraya..bir umut işte..sende kendine iyi bak canım, bigün inş hepimiz çok iyi olacaz..

nursenim nie öle diyosun tatlım :)) kusura bakma buraya herkes bir moralsizlikle geliyor, herkeste biliyosun sıkıntı, bazen kimse kimsenin sorusuna cevap vermiyor, o yüzden kızma bize tamammı :))
canım inşAllah bol bol canlı canlı spermcikleriniz çıkarda tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun bizde teyze oluruz.:39:

ayyy canım benim keşke yaaa..valla rabbim hepimize nasip etsin inş..dua edin lütfen..

Back
X