Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jklm zcu nasilsiniz kizlaaaarrneler yapiyorsunuz
nasıl olsun işte ,evden işe, işten eve haftasonları iş gereği başka şehre anlıycan hep yorgunum.vücut yorgunlugu önemli değilde .esas gönül yorgunluğu zor.bizimde gönlümüz bu durumda hep yorgun.
canım nasılsın .Emre beye sen soru sordunmu.banada mail geldi.ne çok sorucak sorum vardı hiçbiri aklıma gelmiyor.![]()
ben eşimin yanında çalışıyorum eşimin işiyle ilgili şehir dışına çıkıyoruz.eşim teknik servis.bende Emre beye ne sorucamı bilemedim sperm testinde nadir spermiyogenez görülmüştü sorsammı bilemedim.umut ediyorum ya kötü diyecek diye korkuyorum.aynen canim ev, is- is, ev ne isle mesgulsun haftasonlari baska sehir demissin de? insallah bir gun bu yorgunlugumuz tatli bir telasa doner
yok canim sormadim ne soracagimi bilmiyorum ki :44: biz henuz tedavinin basinin da basindayizbizimki inatci hala test yaptiricaz da bakalim hep biraz daha sabret deyip duruyor
![]()
ben eşimin yanında çalışıyorum eşimin işiyle ilgili şehir dışına çıkıyoruz.eşim teknik servis.bende Emre beye ne sorucamı bilemedim sperm testinde nadir spermiyogenez görülmüştü sorsammı bilemedim.umut ediyorum ya kötü diyecek diye korkuyorum.
iyim çok şükür canım, eşimde geldi, haftayada yanımda..anlayacağın mutluyumm :))) ama baya yoğundum, dün akşam evime geldim, seminer falan varya koşturuyom öle..
evet kızlar yaa bi biz kalmışız..ya bizim topikte nedense kimse kimseyle konuşmuyor, yorum yapılmıyor, bende diğer topiklere takılmaya başladım valla..burası ilk göz ağrım ama nedense içli dışlı değiliz yaa.. mesela her akşam bizde böle 1 saat falan konuşsak, herkes katılsa ne süper olurdu..
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..
bsxxxx nur sen aaa gelincik de gelmis selamlar
nasil gecti transferin canim:26:
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..
evet canım geldim transferim biraz zor oldu bayağı uğraştılar öncekiler böyle olmamıştı. ama şükür ertlenmedi buna seviyorum embriyolarım 2 kaliteimiş ona üzülüyorum. nasipten ötesi yok hayırlısı bakalım...
iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin tatlim?
sen yurtdisindaydin dimi oralar nasil soguk mu?
evet yaa..inş bigün hepimiz çatır çatır konuşcaz, gülücez, eğlencez canım..hadi gözünaydın kız evet melisela bende katılıyorum sana bugünlerde topik pek bi durgun
ayyy canım benim..darısı bize olur inş..aman dikkat et..güzel haberini bekliyoruz tatlışşşşşşşş..hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.. dün tranferim yapıldı evde dinleniyorum şimdi..annem burda sağolsun yardımcı oluyor...geçmişi okuyamıyorum bi sorun var sanırım..
allah iyilik versin canim bende iyiyim sagol
evet canim yurt disindayim buralar genelde hep soguk canim, bugun de karli hava baya kar yagdi