Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hayırlı akşamlar,nasılsınız gelinciğin transferi olmuş hadi hayırlısı canım Rabbimin izniyle inşallah kucağınıza da alırsınız.Ben de iyiyim şükür :49: olacağım günü sabırla bekliyorum işte :86:

ay negusel buraya da yagsa kar offf ya cocuklumdaki kislari osledim ben:14: tekrar cocuk olsam hicbir sikintim olmasaa:59:
neyse ya daldim eskilere :26:off bende kafami dagitmak icin sirk gosterisine gidicem ne guzel dimi (tipki cocuklugumdaki gibi):62::62:

evet canim keske cocuklugumuza dönebilsek..bende cok derim cocukluguma dönsem diye
kar güzel ama canim ulasimi zorlastiriyor camdan bakiyorumm disarda acayip trafik var

git tatlim kafan dagilir ins benim icinde eglen..ben nereye gidersem gidiyim kafam dagilmiyor hep dolu

Kızlar hayırlı akşamlar,nasılsınız gelinciğin transferi olmuş hadi hayırlısı canım Rabbimin izniyle inşallah kucağınıza da alırsınız.Ben de iyiyim şükür :49: olacağım günü sabırla bekliyorum işte :86:

canim hosgeldin iyiyim sükür sagol..ins cok bekletmez bebesin hemen gelir

canım selam hoşgeldin..ya ben kaçırdım sizin azo sebebiniz neydi şeker?

canım çok sevindim,kendine çok dikkat et.öyle ikinci kalitedir falan takılma Allah nasip ettiyse olur.çok istiyorum senin hamile olmanı bütün topik şenlenecek Allah hem seni hem bizleri güldürsün...:nazar::49::nazar:

amin canım amin :)))

kızlar mrb ne zamndır giremiyorum...nasılsınızz bakalım? gelinciğin tranferi olmş.hayırlısı olsun..inşallah hamile haberini de alırz..var mı başka güzel haberle...geçmişi okuyamadımm da

gamzecim gelmis hosgeldin canim
bayadir yoksun nasilsin ne var ne yok ?

sagol canim iyilik sen nasilsin?

valla sizleri gördüm daha iyi oldum :))) iyim ben bugünlerde valla..eşimde geldi yanımda..

iyim canım ne zamndır girmiyodum.şimdi hepinizi göürnce mutlu oldum:66:

ayy canım benim bizde mutlu olduk, aman iyi olunda nadir uğrasanızda olur..valla bizde aynı devam..hayat devam ediyor öle ya da böle..

arkadaşlardan birisi gözün aydın demişti, sanırım nissandı teşekkür ediyorum alıntı yapmadım sayfaya dönemedim..

:19:

iyim çiçekcim özlemişim walla sizi.bu aralar yoğunum başka okula da gitmeye başladım görevlendirme.2 gün gidiyorum.yorucu oluyo biraz.eee sen neler yaptın görüşmeyeli?

canim bende seni özledimmm..
insan alisiyor hic tanimiyoruz birbirimizi ama merak ediyor...cok yorma kendini dikkat et canim
canim ne olsun hersey ayni bekliyoruz bakalim ocak da mtesenin tarihi belli olacak..biraz korkuyorum

canim hosgeldin iyiyim sükür sagol..ins cok bekletmez bebesin hemen gelir
Hoşbulduk canım inşallah Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.
Hoşbulduk canım sağol,bizim sebep belli değil canım sadece sperm testi yaptırdık,şimdilik bitkisellerle şifa arıyoruz inşallah bitkiseller şifamız olur.Hepimizin tedavileri olumlu cevap verir inşallah,sonra da dünyanın en mutlu insanı bizler olalım:16:

canim bende seni özledimmm..
insan alisiyor hic tanimiyoruz birbirimizi ama merak ediyor...cok yorma kendini dikkat et canim
canim ne olsun hersey ayni bekliyoruz bakalim ocak da mtesenin tarihi belli olacak..biraz korkuyorum

sanırım 2. olcaktı eşin dimi? acele etmeyin çiçekcim.biliyosun bizim durumu.tam üretim başlamış tamamlanmadın 2. m tesyi oldu eşim.elengo hücrede kalmş.keşke biraz daha bekleseydik dedi kaan bey.son 2 ay menagon iğne kullanmıştı eşim.sanırım o işe yaramaya başlamış.şimdi baştan başladık ama yazık eşlerimize.koly değil sonuçta bu işlemler.eğer çıkış olmazsa 3. teseyi olcak eşim.şimdiden çok tedirgin ama.o yüzden yapabileceğiniz herşeyi yapın öyle lsun teseyi derim ben.

Hoşbulduk canım inşallah Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.
Hoşbulduk canım sağol,bizim sebep belli değil canım sadece sperm testi yaptırdık,şimdilik bitkisellerle şifa arıyoruz inşallah bitkiseller şifamız olur.Hepimizin tedavileri olumlu cevap verir inşallah,sonra da dünyanın en mutlu insanı bizler olalım:16:

amin ins canim.........

sanırım 2. olcaktı eşin dimi? acele etmeyin çiçekcim.biliyosun bizim durumu.tam üretim başlamış tamamlanmadın 2. m tesyi oldu eşim.elengo hücrede kalmş.keşke biraz daha bekleseydik dedi kaan bey.son 2 ay menagon iğne kullanmıştı eşim.sanırım o işe yaramaya başlamış.şimdi baştan başladık ama yazık eşlerimize.koly değil sonuçta bu işlemler.eğer çıkış olmazsa 3. teseyi olcak eşim.şimdiden çok tedirgin ama.o yüzden yapabileceğiniz herşeyi yapın öyle lsun teseyi derim ben.

evet cani 2 olacak..bir olsun bitsin diyorum birde cok korkuyorum
evet canim biliyorum sizin durumu..insallah cikis olur canim tabikide onlarin yasadiklarida bizim yasadiklarimiz da cok zorr..bilmiyorum canim elimizden geleni yapiyoruz..kur falan yapiyormusun simdik esine..ben bir aydir nohut yapiyorum..insallah faydasi olur..

kızlar herkese ıyı aksamlar ,MELISELA NURSEN BELGIN CICEK GELINCIK NISAAN LAMLAY BXXXXXX ZCU GAMZESEZER daha sayamadıgım topıgın dıger sultanları gecenız hayırlı huzurlu mutlu gecsın ınsalalh.GELINCIK canım ınsalalh mubarek gunlerın hurmetıne guzel sonuclar alırsın

kızlar herkese ıyı aksamlar ,MELISELA NURSEN BELGIN CICEK GELINCIK NISAAN LAMLAY BXXXXXX ZCU GAMZESEZER daha sayamadıgım topıgın dıger sultanları gecenız hayırlı huzurlu mutlu gecsın ınsalalh.GELINCIK canım ınsalalh mubarek gunlerın hurmetıne guzel sonuclar alırsın

sagol canim benim

Back
X