Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın aşure yapacağız ve dağıtacağız sizleride davet ediyorum gelin birlikte yiyelimmmm![]()
merhaba arkadaslar nasisiniz iyisinizdir umarim ,ben hic iyi degiim kendimi cok yalniz hissediyorum,artik burda hic kimseyle gelip gitmiyorum dogal olarak kimsede bana gelmiyor kendimi bir koseye atilmis ise yaramayan birsey mis gibi hissediyorum....bana dua edin...kimse anlamiyor ne yazikki beni
iyim belgincim.uğraşıyoruz işte ev okul arasında.tedaviyede devam.sen neler yaptın? ne durumda canım sizin tedavi? bu arada aşureyi de çoook severim.allah kbul etsin canım.yemiş kadr oldum:)))
amin canım aminallah kabul etsin belgincim rabbim de sana aşureyi altın tepsilerde sunsun canım
sağol canım keşke yakın olsak.ohhhhhhhhhhh belgicim keşke yakın olsakta yesek yaa...benimde dünden beri canım istiyor ama kimse de getirmedi bende bilmiyorum yapmayı yaa(( size afiyet olsun şekerim, yerimize de yersin artık.
amin canım ne güzel bi dilek bu inşallah hepimize.gunaydın kızlar!kımsecıkler ugramamıs,sızı sızı eslerle planlar mı gezmeler mı yapıldı?valla benım kı benı attı gıttı arkadaslarıyla bırlıkte .ben de evde sıkılıyrm.gelın acık konusalım guzeller.BELGIN CIM allah kabul etsın ınsalalh.dagıttıgın her kap asure sana bebek olarak gerı donsun ınsalalahhhhh![]()
bizde bekliyoruz canım troitim yüksek çıkmıştı ilaç kullanıyorum .amin canımiyim belgincim.uğraşıyoruz işte ev okul arasında.tedaviyede devam.sen neler yaptın? ne durumda canım sizin tedavi? bu arada aşureyi de çoook severim.allah kbul etsin canım.yemiş kadr oldum:)))
sanada canımmrh hanımlar nasılsınız herkese iyi haftasonları nerelerdesiniz..
canım biz varız yanlız değilsin bizlerde yanlızız canım ama sizlerle unutuyorum derdimi.merhaba arkadaslar nasisiniz iyisinizdir umarim ,ben hic iyi degiim kendimi cok yalniz hissediyorum,artik burda hic kimseyle gelip gitmiyorum dogal olarak kimsede bana gelmiyor kendimi bir koseye atilmis ise yaramayan birsey mis gibi hissediyorum....bana dua edin...kimse anlamiyor ne yazikki beni
amin canım sağolallah kabul etsın guzelım afıyet bal olsun![]()
BELGIN kız bıtmedı mı dagıtımın masaalah canım benım .LAMLAY guzelım zman zaman hepımızın ruh halı boyle olyr.kendıne yaparsın ne yaparsan .sanırım calısmıyrsun.evde ugrasabılecegın bır mesgale bul canım.rabbım sıkıntılarını alsın ınsalalh canım.aslında hepımız aynı durumdayız da ıste ustunu bırsekılde kapatmaya calısyrz.NISSAN sen calısyr muydun canım?ne guzel temızlık bıtmıstr.bende yarın yapıcam genel temızlgımı.balkon yıkadım camasr attım,sımdı sercem .yemek yaptım.bır topıke bakam dedım amme kımsecıkler yok.HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sultanlar nerdesınısz kız.TOPLANIP BELGINE MI gttnnız yoksa?![]()
canım hayırlısı olsun insallah bebişin sana tutunur 2 hafta sınra yeni yışda yenir bir hayat yeni bir umutla başlarsın canım kendine ii bak dinlen bolbol
ben sana çok dua ettim inşanlah hamile kalacaksın bebişlerin tutunacaklar sana
kızlar herkese ıyı aksamlar ,MELISELA NURSEN BELGIN CICEK GELINCIK NISAAN LAMLAY BXXXXXX ZCU GAMZESEZER daha sayamadıgım topıgın dıger sultanları gecenız hayırlı huzurlu mutlu gecsın ınsalalh.GELINCIK canım ınsalalh mubarek gunlerın hurmetıne guzel sonuclar alırsın
kızlar mrb ne zamndır giremiyorum...nasılsınızz bakalım? gelinciğin tranferi olmş.hayırlısı olsun..inşallah hamile haberini de alırz..var mı başka güzel haberle...geçmişi okuyamadımm da
Kızlar hayırlı akşamlar,nasılsınız gelinciğin transferi olmuş hadi hayırlısı canım Rabbimin izniyle inşallah kucağınıza da alırsınız.Ben de iyiyim şükürolacağım günü sabırla bekliyorum işte :86:
canım çok sevindim,kendine çok dikkat et.öyle ikinci kalitedir falan takılma Allah nasip ettiyse olur.çok istiyorum senin hamile olmanı bütün topik şenlenecek Allah hem seni hem bizleri güldürsün...![]()
özel bi kür yapmıyorum canım.kaan bey keçiboynuzu tozu demişti onu yiyo eşim.birda rizeden bal bulduk doğal.sabahları onu veriyorum.proxeed ve endol kullanıyo bunların yanında.menagona da şubat gibi başlarız demiş kaan bey.
merhaba arkadaslar nasisiniz iyisinizdir umarim ,ben hic iyi degiim kendimi cok yalniz hissediyorum,artik burda hic kimseyle gelip gitmiyorum dogal olarak kimsede bana gelmiyor kendimi bir koseye atilmis ise yaramayan birsey mis gibi hissediyorum....bana dua edin...kimse anlamiyor ne yazikki beni