Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyim belgincim.uğraşıyoruz işte ev okul arasında.tedaviyede devam.sen neler yaptın? ne durumda canım sizin tedavi? bu arada aşureyi de çoook severim.allah kbul etsin canım.yemiş kadr oldum:)))

slm GAMZECIM BIR senle ben varız canım nasılsın? mılet eslerıyle gezmede sanırım ne guzel .senın esınde ogretmen dı dımı.vakıt nasıl gecyr neler yabyrsn canım.valla ben cok sıkılyrm

merhaba arkadaslar nasisiniz iyisinizdir umarim ,ben hic iyi degiim kendimi cok yalniz hissediyorum,artik burda hic kimseyle gelip gitmiyorum dogal olarak kimsede bana gelmiyor kendimi bir koseye atilmis ise yaramayan birsey mis gibi hissediyorum....bana dua edin...kimse anlamiyor ne yazikki beni

herkese ıyı haftasonları:1:
valla ben gezmıyorum eşımı de evden kovdum ki rahat rahat temızlık yapayım dıye:60::60:

merhaba arkadaslar nasisiniz iyisinizdir umarim ,ben hic iyi degiim kendimi cok yalniz hissediyorum,artik burda hic kimseyle gelip gitmiyorum dogal olarak kimsede bana gelmiyor kendimi bir koseye atilmis ise yaramayan birsey mis gibi hissediyorum....bana dua edin...kimse anlamiyor ne yazikki beni

kendını yalnız hıssetme guzelım dusunursen hepımız aynı durumdayız ama oyle kendımı bır koseye atılmıs gıbı hıssedıyorum falan yapma :47: o zaman daha kotu bunalım yaparsın kendıne bır meşgale bul uzaklaş bu tur dusuncelerden kendı ruh saglıgın ıçın :34:
kendıne ıyı bak guzelım:71:

BELGIN kız bıtmedı mı dagıtımın masaalah canım benım .LAMLAY guzelım zman zaman hepımızın ruh halı boyle olyr.kendıne yaparsın ne yaparsan .sanırım calısmıyrsun.evde ugrasabılecegın bır mesgale bul canım.rabbım sıkıntılarını alsın ınsalalh canım.aslında hepımız aynı durumdayız da ıste ustunu bırsekılde kapatmaya calısyrz.NISSAN sen calısyr muydun canım?ne guzel temızlık bıtmıstr.bende yarın yapıcam genel temızlgımı.balkon yıkadım camasr attım,sımdı sercem .yemek yaptım.bır topıke bakam dedım amme kımsecıkler yok.HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sultanlar nerdesınısz kız.TOPLANIP BELGINE MI gttnnız yoksa?:1::1::1::1:

allah kabul etsin belgincim rabbim de sana aşureyi altın tepsilerde sunsun canım
amin canım amin
ohhhhhhhhhhh belgicim keşke yakın olsakta yesek yaa...benimde dünden beri canım istiyor ama kimse de getirmedi bende bilmiyorum yapmayı yaa:((( size afiyet olsun şekerim, yerimize de yersin artık.
sağol canım keşke yakın olsak.
gunaydın kızlar!kımsecıkler ugramamıs,sızı sızı eslerle planlar mı gezmeler mı yapıldı?valla benım kı benı attı gıttı arkadaslarıyla bırlıkte .ben de evde sıkılıyrm.gelın acık konusalım guzeller.BELGIN CIM allah kabul etsın ınsalalh.dagıttıgın her kap asure sana bebek olarak gerı donsun ınsalalahhhhh:52:
amin canım ne güzel bi dilek bu inşallah hepimize.
iyim belgincim.uğraşıyoruz işte ev okul arasında.tedaviyede devam.sen neler yaptın? ne durumda canım sizin tedavi? bu arada aşureyi de çoook severim.allah kbul etsin canım.yemiş kadr oldum:)))
bizde bekliyoruz canım troitim yüksek çıkmıştı ilaç kullanıyorum .amin canım
mrh hanımlar nasılsınız herkese iyi haftasonları nerelerdesiniz..
sanada canım
canım biz varız yanlız değilsin bizlerde yanlızız canım ama sizlerle unutuyorum derdimi.
allah kabul etsın guzelım afıyet bal olsun :56:
amin canım sağol
BELGIN kız bıtmedı mı dagıtımın masaalah canım benım .LAMLAY guzelım zman zaman hepımızın ruh halı boyle olyr.kendıne yaparsın ne yaparsan .sanırım calısmıyrsun.evde ugrasabılecegın bır mesgale bul canım.rabbım sıkıntılarını alsın ınsalalh canım.aslında hepımız aynı durumdayız da ıste ustunu bırsekılde kapatmaya calısyrz.NISSAN sen calısyr muydun canım?ne guzel temızlık bıtmıstr.bende yarın yapıcam genel temızlgımı.balkon yıkadım camasr attım,sımdı sercem .yemek yaptım.bır topıke bakam dedım amme kımsecıkler yok.HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sultanlar nerdesınısz kız.TOPLANIP BELGINE MI gttnnız yoksa?:1::1::1::1:

canım bereketi içinde oluyo dağıttım vallahi komşulara yook nerde çağırdım gelmedinizzz:43::43:

canım hayırlısı olsun insallah bebişin sana tutunur 2 hafta sınra yeni yışda yenir bir hayat yeni bir umutla başlarsın canım kendine ii bak dinlen bolbol

ben sana çok dua ettim inşanlah hamile kalacaksın bebişlerin tutunacaklar sana

kızlar herkese ıyı aksamlar ,MELISELA NURSEN BELGIN CICEK GELINCIK NISAAN LAMLAY BXXXXXX ZCU GAMZESEZER daha sayamadıgım topıgın dıger sultanları gecenız hayırlı huzurlu mutlu gecsın ınsalalh.GELINCIK canım ınsalalh mubarek gunlerın hurmetıne guzel sonuclar alırsın

kızlar mrb ne zamndır giremiyorum...nasılsınızz bakalım? gelinciğin tranferi olmş.hayırlısı olsun..inşallah hamile haberini de alırz..var mı başka güzel haberle...geçmişi okuyamadımm da

Kızlar hayırlı akşamlar,nasılsınız gelinciğin transferi olmuş hadi hayırlısı canım Rabbimin izniyle inşallah kucağınıza da alırsınız.Ben de iyiyim şükür :49: olacağım günü sabırla bekliyorum işte :86:

canım çok sevindim,kendine çok dikkat et.öyle ikinci kalitedir falan takılma Allah nasip ettiyse olur.çok istiyorum senin hamile olmanı bütün topik şenlenecek Allah hem seni hem bizleri güldürsün...:nazar::49::nazar:

sağolun kızlar Rabbim inşallah hepimize de annelik duygusunu yaşamayı nasip eder...

gelincik transferin hayırlı olsun inşallah hamilelik sonucunuda görürsün hep beraber seviniriz

nasılsınız kızlar ben çok yorgunum bugün evi değiştirdik temizlik yemek derken cılkım çıktı ün aşure yaptım birazdanda sitedeki komşulara dağıtıcaz herifi bekliyorum kızlar nevar ne yok tedavide olan varmı yada sperm çıkan hamile kalan

özel bi kür yapmıyorum canım.kaan bey keçiboynuzu tozu demişti onu yiyo eşim.birda rizeden bal bulduk doğal.sabahları onu veriyorum.proxeed ve endol kullanıyo bunların yanında.menagona da şubat gibi başlarız demiş kaan bey.

insallah sifa olur canim hepsi esine..keci boynuzunun tozu dami var canim? benim esimede proxeed ve klomen verdi..yesin diyede isirgan otu ile keci boynuzu ye bol bol dedi..insallah hepzi sifa olur su mubarek muharem ayinin yüzü suyu hürmetine..canim birde sizin fsh kac

canim benim seni cok iyi anliyorum bu dert cok zor birde gurbet elde dahada zor geliryor insana dertlescek benimde kimsem yok gidecek yerde belirli insanlar var..benim yanimda kendi ailemden kimse yok bilmiyorum senin varmi.. annem yanimda olsa birazda olsa kafam dagilirdi belki..cok zor ya allah yardimcin olsun üzme kendini hasta olursun sonra

icim benimde buruk bugun yüregim yaniyor allahim sen bizimde yüzümüzü güldür bizide gör
allahim hepimizin yardimcisi olsun..

herkese selam.hayırlı akşamlar.ne zamandır bakamıyodum topiğe.ya gelincik arkadaşın transferi olmuş.umarım tutunurda bi dokuz ay sonra kucağına almak kısmet olur:emir_bebek:

Back
X