amin aminnnnnnnnnnnnicim benimde buruk bugun yüregim yaniyor allahim sen bizimde yüzümüzü güldür bizide gör
allahim hepimizin yardimcisi olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin aminnnnnnnnnnnnicim benimde buruk bugun yüregim yaniyor allahim sen bizimde yüzümüzü güldür bizide gör
allahim hepimizin yardimcisi olsun..
herkese selam.hayırlı akşamlar.ne zamandır bakamıyodum topiğe.ya gelincik arkadaşın transferi olmuş.umarım tutunurda bi dokuz ay sonra kucağına almak kısmet olur![]()
bende iyiyim canım test günün ne zamanbelgincim sağol canım iyiyim iyi gidiyor şimdilik... sen nasılsın?
allah kabul etsin canım bende dağıttım bugünnasılsınız kızlar ben çok yorgunum bugün evi değiştirdik temizlik yemek derken cılkım çıktı ün aşure yaptım birazdanda sitedeki komşulara dağıtıcaz herifi bekliyorum kızlar nevar ne yok tedavide olan varmı yada sperm çıkan hamile kalan
belgincigim zamancim allah kabul etsin asure yapmissiniz
nasilsiniz kizlar melek, jklm
nasilsiniz kizlar melek, jklm
CANIM Tesekkur ederım sukurler olsun ıyıyım.sen ne yaptın?bakıyorum cıkıyorum bugun kımsecıkler yok.
merhaba canım nasılsın bende bakıyorum arkadaşlar ne ilaçlar kullanıyorlar diye
hanımlar merhaba
iyi geceler kizlar nasilsiniz cicekcigim sen nasilsin canim
selam kızlar nasılsınız![]()
arkadaşlar cuma günü 24 aralıkta mesamız var beni aşırı bir stres sardı anlatamam sonuç kötü çıkarsa nasıl katlanacağım bilmiyorum içimde azda olsa umut vardı ama bu operasyon başarısız olursa ben nasıl dayanacagım bilmiyorum sırf bu sebeplerden dolayı aslında tedaviye hiç başlamak istemiyordum sonuça katlanamama korkusu...rabbim büyüksün kuvvet ver bize
canım bu kadar stres yapma ıyı dusun ıyı olsun bende senı beklıyorum merakla ınsallah hersey yolunda gıder ve gıdecektır dualarım senınle.. allah sana sabır ve kuvvet versın arkadasım![]()
slm canım ah bu dert işte saçlarım çok fena dökülmeye başladı sen nasılsın
kendı sağlığın onemlı lutfen kendıne ıyı bak arkadaşım![]()
arkadaşlar cuma günü 24 aralıkta mesamız var beni aşırı bir stres sardı anlatamam sonuç kötü çıkarsa nasıl katlanacağım bilmiyorum içimde azda olsa umut vardı ama bu operasyon başarısız olursa ben nasıl dayanacagım bilmiyorum sırf bu sebeplerden dolayı aslında tedaviye hiç başlamak istemiyordum sonuça katlanamama korkusu...rabbim büyüksün kuvvet ver bize