Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim sağol canım iyiyim iyi gidiyor şimdilik... sen nasılsın?
bende iyiyim canım test günün ne zaman
nasılsınız kızlar ben çok yorgunum bugün evi değiştirdik temizlik yemek derken cılkım çıktı ün aşure yaptım birazdanda sitedeki komşulara dağıtıcaz herifi bekliyorum kızlar nevar ne yok tedavide olan varmı yada sperm çıkan hamile kalan
allah kabul etsin canım bende dağıttım bugün
belgincigim zamancim allah kabul etsin asure yapmissiniz

amin canım

Allah'ın izniyle bi mutlu haber daha alırız işallah 10 gün sonra belki bencilce ama bizim gibi derdi olup ta hamile kalan arkadaşlara çok seviniyorum şuan çevremde okadar hamile var ki ama hiç bi sorunları yok belki kıskançlık belki bencillik ama onlar için bukadar mutlu olmuyorum :47:

CANIM Tesekkur ederım sukurler olsun ıyıyım.sen ne yaptın?bakıyorum cıkıyorum bugun kımsecıkler yok.

ne olsun canim hersey ayni icim cok aciyor bu konu hic aklimdan cikmiyor cok üzülüyorum...hepimizin yasadigi duygu iste
bir mucize olsa bu ay hepimiz hamile kalsak ne güzel olurdu

merhaba canım nasılsın bende bakıyorum arkadaşlar ne ilaçlar kullanıyorlar diye

sagol iyiyim bende...herkes cabaliyor iste canim allahim kimsenin emegini bosa cikarmaz insallah

Son düzenleme:
arkadaşlar cuma günü 24 aralıkta mesamız var beni aşırı bir stres sardı anlatamam sonuç kötü çıkarsa nasıl katlanacağım bilmiyorum içimde azda olsa umut vardı ama bu operasyon başarısız olursa ben nasıl dayanacagım bilmiyorum sırf bu sebeplerden dolayı aslında tedaviye hiç başlamak istemiyordum sonuça katlanamama korkusu...rabbim büyüksün kuvvet ver bize

arkadaşlar cuma günü 24 aralıkta mesamız var beni aşırı bir stres sardı anlatamam sonuç kötü çıkarsa nasıl katlanacağım bilmiyorum içimde azda olsa umut vardı ama bu operasyon başarısız olursa ben nasıl dayanacagım bilmiyorum sırf bu sebeplerden dolayı aslında tedaviye hiç başlamak istemiyordum sonuça katlanamama korkusu...rabbim büyüksün kuvvet ver bize

canım bu kadar stres yapma ıyı dusun ıyı olsun bende senı beklıyorum merakla ınsallah hersey yolunda gıder ve gıdecektır dualarım senınle.. allah sana sabır ve kuvvet versın arkadasım :nazar:

canım bu kadar stres yapma ıyı dusun ıyı olsun bende senı beklıyorum merakla ınsallah hersey yolunda gıder ve gıdecektır dualarım senınle.. allah sana sabır ve kuvvet versın arkadasım :nazar:

inşanlah canım ama güçüm gittikce azalıyor gözyaşlarım hiç azalmıyor artıyor bu dert beni çok ama çok yıprattı işte cuma günü mesaya gidecez annemde benimle geleçek sonuca dayanamam oroda bayılırım falan diye korkuyorum gözlerim hiç kurumuyor ya rabbim güç ver

kendı sağlığın onemlı lutfen kendıne ıyı bak arkadaşım:47:

ben kendimi güçlü ve sabırlı zannederdim ama öyle deyilmişim giderek alışaçağım yerde giderek üzüntüm dahada artıyor bu hastalığı kabullendim yeterki dayanma gücü ver rabbim bu imtahanı kaybetmek istemiyorum

canım selam nasılsın? inş iyisindir..canım lütfen bu kadar düşünme, iyi düşün iyi olsun ve bol dua et lütfen..Rabbim inş size hayırlısınız verir..Ama lütfen sıkıntı yapma, verende Allah vermeyende, bunu düşün ve ona tevekkül et, hayırlısını iste ve inş da olumlu olacak göreceksin..benim içim öle diyor nedense..Rabbim yar ve yardımcınız olsun..sana çok dua edicem ve dua okuyacam o gün mutlaka..

Back
X