Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canim amin..inslllah güzel haber verceksin canim ben inaniyorum güzel olacak hersey
rabbim yardimciniz olsun

inşanlah canım buradaki herkesi sizide bizide hatta buralara yazamayan tedavi olamayan tüm bu acıyı yaşayan kardeşlerimin rabbim yardımcısı olsun ama maddi manevi mahvalduk bundada vardır bir hayır diyoruz rabbim güç ver

canım bizi hiç sorma aklıma geldikçe sinirden ölüyorum:47:biz bursadayız burda bir hastanede Mikro tese olduğumuzu sandık ...o gün söylemediler bize sonucu 2 gün sonra söylediler olumsuz diye...Bize bir açıklama bile yapmadılar canım elimizde kağıt bile yok ameliyat olduğumuza dağir.Sonra ben araştırdım ki biz TESA olmuşuz eşim hemen ayağa kalktı dikiş izi de yok sadece iğne izi vardı . patoloji raporu ne ...Yaşadıklarımız bunlar canım.burdan sizden çok şey öğrendim

canım üzülme size o hainliği yapanlar hakkınızı nerede verecek onlar üzülsün bizim bu acımızı RANTA çeviriyorlar sahte hocalarmı dersin sahte doktorlarmı dersin çok bilmiş teyzeler mi dersin.rabbimden başka kimseye inancım yok ayrıca bizimde bursa maceramız var bundan 3 yıl önce bizi bursaya yönlendirdiler orada çok iyi hastane varmış ta adı j ile başlıyor birde S ile başlayan var neyse ikisinede gittik adamların işi gücü para eşim bunları hiç gözüm tutmadı dedi ben o sırada eşime çok kızdım zaten paramızda yoktu tedavi bile olamadık öyle işte bu işi rant haline getirmişler .rabbim kalbi merhametli insanlarla karşılaştırsın bizim şifamızı rabbim versin.

çiçekcim

kusura bakma canım bir daha soruyorum ama..

(((kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..

sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür.. .))

yazmışsın sanırım..azonun sebebi belirli degil..sanıyorum hormonlar normaldi degilmi..ben yanlıs anlamadıysam 15,500 civarında sperm cıktı demıssın..o nedenle sordum canım..ilk sperm cıkışınızı..tedavıden sanıyorum 6 ay sonra gıbı oldu bu sonuclar..bu arada cok sevındım ..maşşallah diyelim şimdiden nazar degmesın canım

mehtapcım canım bunlar bizim sonuçlar tatlım..sanırım ogün bir karışıklık oldu..ayrıca ben orda yanlış yazmışım sperm sayılarını 15 milyon ve 43 milyon kızlar..çok şükür ama bizim sadece 1. testimiz sıfırdı.onun dışında hep sayı gördük..

canım üzülme size o hainliği yapanlar hakkınızı nerede verecek onlar üzülsün bizim bu acımızı RANTA çeviriyorlar sahte hocalarmı dersin sahte doktorlarmı dersin çok bilmiş teyzeler mi dersin.rabbimden başka kimseye inancım yok ayrıca bizimde bursa maceramız var bundan 3 yıl önce bizi bursaya yönlendirdiler orada çok iyi hastane varmış ta adı j ile başlıyor birde S ile başlayan var neyse ikisinede gittik adamların işi gücü para eşim bunları hiç gözüm tutmadı dedi ben o sırada eşime çok kızdım zaten paramızda yoktu tedavi bile olamadık öyle işte bu işi rant haline getirmişler .rabbim kalbi merhametli insanlarla karşılaştırsın bizim şifamızı rabbim versin.

Allah iyi isanlarla karşılaştırsın bizleri J.....r bizde orda olduk ameliyat.Eşin iyi yapmışm canım acele etmemiş biz öğrendik azoyu 3 ay içinde ameliyat olduk işte araştırmadan.Neyse hayırlısı artık.

GUNAYDIN ARKADASLAR NASILSINIZ?DURUDENIZDERYA canım allah razı olsun ınsaalalh bu mubarek cuma gunu rabbım sızı o hastaneden gulerek cıkarttsn ..bol bol spermcıkler cıksın canım benım dualarında bulundgm ıcın cok tesekkur ederım..rabbım yuzunuzu guldursun.dertler hep var sadece azo degılkı canım beeeee......rabbımden baska kımseden hayr yok .. bu yalan dunyada...kızlar bogurtlrn koku nasıl demlenıyr nasıl ıclıyr saclarım cok dokuluyre da stres kaynaklı aslındada ıste....

mehtapcigim sen bunu banami sordun canim ben anlamadim
bu yaziyi ben yazmadim melisela arkadasimin yazisi onun esinde sperm cikisi oldu

kizlar sizi allahmi soyletiyor insallah bizdede cikis olur

canim herkese bir agizdan ayni seyi soylemis gibi olduk anlasilan sende sperm cikacak icimize oyle dogmus:66: hadi hayirlisi kendine iyi bak

herkese günaydın kızlar keşke bu siteye daha önceden bakabilseydim sizleri okudukça biraz olsun sıkıntılarım gidiyo sizlerden önce sanki bu problem sadece bizde var diye kahroluyoduk stres skıntı üzüntü 1 yılda mahvetti bizi ama inşallah nisanda bebişimiz tutarda kuçağımıza sağlıkla alırız allahım kimseyi evlatsız bırakmasın bazen bakıyorum çoğu arkadaşım ilaç kullanırken olmasın diye okadar çok üzülüyorum ki allahım istemeyen böyle isteyen böyle elbet rabbimin bildiği bişey vardır inşallah hepimiz bu sınavı geçeriz de bebeklerimize kavuşuruz

Son düzenleme:
NISAANCIM allah razı olsun ıyıyım desem yalan olur rabbıme sıgınıyrm .allahım herkesın derdını alsın feraha cıkarsın ınsaaalh.ESRICIM evevt canım aynen ımtıhandayız...

herkese günaydım canım arkadaşlarım biz buğün yola çıkıyoruz yarın sabah 8 de amaliyatımız var oradan nasıl geliriz bilmiyoruz dualarınızı bekliyoruz a.e.olun canlarım

herkese günaydın kızlar keşke bu siteye daha önceden bakabilseydim sizleri okudukça biraz olsun sıkıntılarım gidiyo sizlerden önce sanki bu problem sadece bizde var diye kahroluyoduk stres skıntı üzüntü 1 yılda mahvetti bizi ama inşallah nisanda bebişimiz tutarda kuçağımıza sağlıkla alırız allahım kimseyi evlatsız bırakmasın bazen bakıyorum çoğu arkadaşım ilaç kullanırken olmasın diye okadar çok üzülüyorum ki allahım istemeyen böyle isteyen böyle elbet rabbimin bildiği bişey vardır inşallah hepimiz bu sınavı geçeriz de bebeklerimize kavuşuruz

canım çok doğru söylemişsin Rabbim bildiği bir şey vardır elbet .Belki anne olabiycaz vardır Yaradanın bir bildiği ..Kızlar daha önce korunmazke kayın validem işte sendedir sorun diyordu sürekli bana ama ben hiçbirşey söylemedim .Ondan sonra ortaya çıkınca hiçbirşey söyleyemedi ...

herkese günaydım canım arkadaşlarım biz buğün yola çıkıyoruz yarın sabah 8 de amaliyatımız var oradan nasıl geliriz bilmiyoruz dualarınızı bekliyoruz a.e.olun canlarım

arkadasim ben eminim ki guzel haberlerle donuceksiniz kalbini ferah tut cnm dualarim seninle yolunuz acik olsun:nazar:

leylak cicek sizler nasilsiniz canlar:71:
imarim iyisinizdir cicekcim eminim ki dogru bir karar aldin insallah 2011 hepimize hayili ve guzel umutlar getirir

inşanlah canım buradaki herkesi sizide bizide hatta buralara yazamayan tedavi olamayan tüm bu acıyı yaşayan kardeşlerimin rabbim yardımcısı olsun ama maddi manevi mahvalduk bundada vardır bir hayır diyoruz rabbim güç ver

amin canim amin

canim herkese bir agizdan ayni seyi soylemis gibi olduk anlasilan sende sperm cikacak icimize oyle dogmus:66: hadi hayirlisi kendine iyi bak

sagol canim insalllah allah söyletiyordur

canim hayirli yolculuklar güle güle git gel insllah gúzel haberlerle gelirsin

leylak cicek sizler nasilsiniz canlar:71:
imarim iyisinizdir cicekcim eminim ki dogru bir karar aldin insallah 2011 hepimize hayili ve guzel umutlar getirir

cagol canim ama huzunluyum annemi özledim..annem bari yanimda olsaydi belki daha kolay olurdu bu yasadiklarim
sagol nissancim insallah dogru karar vermisizdir
sen nasilsin?

kizlar ben simdik cikiyorum aksama görüsürüz islerimi hallediyim..bebek görmeye gidecem bugun

Back
X