Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim amin..inslllah güzel haber verceksin canim ben inaniyorum güzel olacak hersey
rabbim yardimciniz olsun
canım bizi hiç sorma aklıma geldikçe sinirden ölüyorumbiz bursadayız burda bir hastanede Mikro tese olduğumuzu sandık ...o gün söylemediler bize sonucu 2 gün sonra söylediler olumsuz diye...Bize bir açıklama bile yapmadılar canım elimizde kağıt bile yok ameliyat olduğumuza dağir.Sonra ben araştırdım ki biz TESA olmuşuz eşim hemen ayağa kalktı dikiş izi de yok sadece iğne izi vardı . patoloji raporu ne ...Yaşadıklarımız bunlar canım.burdan sizden çok şey öğrendim
çiçekcim
kusura bakma canım bir daha soruyorum ama..
(((kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..merak etmişsiniz beni Allah razı olsun hepinizden..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür.. .))
yazmışsın sanırım..azonun sebebi belirli degil..sanıyorum hormonlar normaldi degilmi..ben yanlıs anlamadıysam 15,500 civarında sperm cıktı demıssın..o nedenle sordum canım..ilk sperm cıkışınızı..tedavıden sanıyorum 6 ay sonra gıbı oldu bu sonuclar..bu arada cok sevındım ..maşşallah diyelim şimdiden nazar degmesın canım
canım üzülme size o hainliği yapanlar hakkınızı nerede verecek onlar üzülsün bizim bu acımızı RANTA çeviriyorlar sahte hocalarmı dersin sahte doktorlarmı dersin çok bilmiş teyzeler mi dersin.rabbimden başka kimseye inancım yok ayrıca bizimde bursa maceramız var bundan 3 yıl önce bizi bursaya yönlendirdiler orada çok iyi hastane varmış ta adı j ile başlıyor birde S ile başlayan var neyse ikisinede gittik adamların işi gücü para eşim bunları hiç gözüm tutmadı dedi ben o sırada eşime çok kızdım zaten paramızda yoktu tedavi bile olamadık öyle işte bu işi rant haline getirmişler .rabbim kalbi merhametli insanlarla karşılaştırsın bizim şifamızı rabbim versin.
mehtapcigim sen bunu banami sordun canim ben anlamadim
bu yaziyi ben yazmadim melisela arkadasimin yazisi onun esinde sperm cikisi oldu
kizlar sizi allahmi soyletiyor insallah bizdede cikis olur
herkese günaydın kızlar keşke bu siteye daha önceden bakabilseydim sizleri okudukça biraz olsun sıkıntılarım gidiyo sizlerden önce sanki bu problem sadece bizde var diye kahroluyoduk stres skıntı üzüntü 1 yılda mahvetti bizi ama inşallah nisanda bebişimiz tutarda kuçağımıza sağlıkla alırız allahım kimseyi evlatsız bırakmasın bazen bakıyorum çoğu arkadaşım ilaç kullanırken olmasın diye okadar çok üzülüyorum ki allahım istemeyen böyle isteyen böyle elbet rabbimin bildiği bişey vardır inşallah hepimiz bu sınavı geçeriz de bebeklerimize kavuşuruz
herkese günaydım canım arkadaşlarım biz buğün yola çıkıyoruz yarın sabah 8 de amaliyatımız var oradan nasıl geliriz bilmiyoruz dualarınızı bekliyoruz a.e.olun canlarım
inşanlah canım buradaki herkesi sizide bizide hatta buralara yazamayan tedavi olamayan tüm bu acıyı yaşayan kardeşlerimin rabbim yardımcısı olsun ama maddi manevi mahvalduk bundada vardır bir hayır diyoruz rabbim güç ver
canim herkese bir agizdan ayni seyi soylemis gibi olduk anlasilan sende sperm cikacak icimize oyle dogmushadi hayirlisi kendine iyi bak
herkese günaydım canım arkadaşlarım biz buğün yola çıkıyoruz yarın sabah 8 de amaliyatımız var oradan nasıl geliriz bilmiyoruz dualarınızı bekliyoruz a.e.olun canlarım
leylak cicek sizler nasilsiniz canlar
imarim iyisinizdir cicekcim eminim ki dogru bir karar aldin insallah 2011 hepimize hayili ve guzel umutlar getirir
leylak cicek sizler nasilsiniz canlar
imarim iyisinizdir cicekcim eminim ki dogru bir karar aldin insallah 2011 hepimize hayili ve guzel umutlar getirir