Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım azospermin iki sebebi varmış:biri tıkanıklığa bağlı,diğeri de testisler sperm üretemiyomuş ve üretememesi de hormonlara bağlı nedenlerden de oluyomuş,dr.ilaç vermiştir heralde değil mi?
arkadaşlar benim de eşim azospermi hiç sperm yokdoktorum timur gürgan..hakan yaralı hakkında bi bilginiz var mı?
iyi aksamlar kizlar
kardelen hosgeldin gecmis olsun insllah en kisa zamanda kurtulursun bu derten
belgincigim tedaviyi sormususn canim subatta insllah
arkadaşlar benim de eşim azospermi hiç sperm yokdoktorum timur gürgan..hakan yaralı hakkında bi bilginiz var mı?
çiçek00 canım teşekkür ederim..sizdedemi aynı problem var neler yaptınız netür tedaviler gördünüz,yada görüyosunuz..
ben eşimin azosperm oldğnu bgn öğrendim kendisinin bile haberi yok saatlerdir ağlıyorum bitmiş durumdayım umudumuz var mı bilmiyorum zaten umut etmeye cesaretim bile yok çok acı bi duygu Rabbim yardımcımız olsun...bir de sevgidolu sana özel mesaj atmıştım cvp gelmedi
ben eşimin azosperm oldğnu bgn öğrendim kendisinin bile haberi yok saatlerdir ağlıyorum bitmiş durumdayım umudumuz var mı bilmiyorum zaten umut etmeye cesaretim bile yok çok acı bi duygu Rabbim yardımcımız olsun...bir de sevgidolu sana özel mesaj atmıştım cvp gelmedi
evet canim bizdede ayni problem varr..suan tedavideyiz canim doktorumuz kaan aydos esim klomen ve proxeed plus kullaniyor subatta tese olacak..bu 2 denememiz olacak
kardelen 78 hoşgeldin arkadaşım inşalllah tez zamanda buradn mutlu bir şekilde ayyrılırsın
canım yazılarınızı tevafuken buluyorum..açıkçası burda yazışmak biraz tuhaf geldi bana..bi uyarı gelmiyorya sonradan görüyorum yazılarınızı malesef..bizde 20 gün önce başladık kağan aydosa..sizdemi ankaradasınız..
rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana unutma siz daha çok yenisiniz mücadeleye sıfırdan başlıcaksınız ve inanarak azimle güzel bir şekilde tedaviniz sonuçlancaksevgidolu çok teşekkür ederim cevapların için. eşim sigara kullanmıyor alkol de. ve aksine öyle sağlıklı besleniyor ki onda böyle bi problem olmasına çk şaşırdım gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bi an önce yapılması greken her ne ise başlıyacağız umarım bu sayfaya hepimiz müjdeli haberlerimizi de yazarız