Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar kizlar

kardelen hosgeldin gecmis olsun insllah en kisa zamanda kurtulursun bu derten

belgincigim tedaviyi sormususn canim subatta insllah

arkadaşlar benim de eşim azospermi hiç sperm yok:( doktorum timur gürgan..hakan yaralı hakkında bi bilginiz var mı?

canım azospermin iki sebebi varmış:biri tıkanıklığa bağlı,diğeri de testisler sperm üretemiyomuş ve üretememesi de hormonlara bağlı nedenlerden de oluyomuş,dr.ilaç vermiştir heralde değil mi?

peki tıkanıklık olduğunu nasıl anlıyor doktorlar..bu arada sizin sorun neydi tam olarak..

çiçek00 canım teşekkür ederim..sizdedemi aynı problem var neler yaptınız netür tedaviler gördünüz,yada görüyosunuz..

evet canim bizdede ayni problem varr..suan tedavideyiz canim doktorumuz kaan aydos esim klomen ve proxeed plus kullaniyor subatta tese olacak..bu 2 denememiz olacak

ben eşimin azosperm oldğnu bgn öğrendim kendisinin bile haberi yok saatlerdir ağlıyorum bitmiş durumdayım umudumuz var mı bilmiyorum zaten umut etmeye cesaretim bile yok çok acı bi duygu Rabbim yardımcımız olsun...bir de sevgidolu sana özel mesaj atmıştım cvp gelmedi

arkadaşlar benim de eşim azospermi hiç sperm yok:( doktorum timur gürgan..hakan yaralı hakkında bi bilginiz var mı?

canım kaç yıllık evlisin..tese oldunuzmu hiç..hormonlarınız ne durumda..gürgan kliniği son zamanlarda çok duyuyorum..iyi biyer olsagerek..sperm olmamasının sebebini söyledimi drlar..biraz durumundan bahset..

ben eşimin azosperm oldğnu bgn öğrendim kendisinin bile haberi yok saatlerdir ağlıyorum bitmiş durumdayım umudumuz var mı bilmiyorum zaten umut etmeye cesaretim bile yok çok acı bi duygu Rabbim yardımcımız olsun...bir de sevgidolu sana özel mesaj atmıştım cvp gelmedi

cok zor bir duygu biliyorum canim allah yardimcin olsun
canim umutsuz olma caresi var bugun burda bize bir arkadasimiz hamilelik haberini verdi
tedavi olup tesede sperm bulunan arkadaslar var

canım cevap yazdım sana öncelikle telaş yapma eşin bir kere daha test versin bazen ikinci testtte değer çıkabiliyor çıkmasa bile daha yolun çok başındasınız canım istanbulda emre bakırcıoğlu ankarada kaan aydos var bu konuda iki uzman doktor eşin önce iyi bir muyene olsun hem burda bir çok arkadaşımız hamile kaldı hatta doğum yapanlar oldu umudunu yitirme mücadelene başla buradaki herkes seninle aynı derttte ama hepimiz yılmadan mücadele etmeye devam ediyoruz

canım hayırlısı olsun..bak biz 2.5yıllık evliyiz şimdi çarelerini araştırıyoruz..üzülme inş.dua et..tıbbi tedaviyide ihmal etme..

inanın şu an ağlayarak yazıyorum bunları kocaman bi yükün altnda gibiyim benden başka sadece sizler biliyosunuz.. inancım tam bir gün Mevlam nasip eder inşallah ancak sabretmesi çok zor zaten 8 aydır bebek istiyorduk ve her ay bir yıkım tabi ama önümüzde kaç 8 ay var bilmiyorum Rabbim tez zamanda derdimize çare verir inşallah.. bir de biz ilk test yaptırdık tabi yanlış olması için bu tespiti yapan cihaz mı insan mı her neyse onun bozuk olması için dua ediyorum... 8 aydır hep dua ederdim kendim ve başkaları için şimdi daha sık edicem hepiniz de dualarımın içinde olacaksınız...

evet canim bizdede ayni problem varr..suan tedavideyiz canim doktorumuz kaan aydos esim klomen ve proxeed plus kullaniyor subatta tese olacak..bu 2 denememiz olacak

canım yazılarınızı tevafuken buluyorum..açıkçası burda yazışmak biraz tuhaf geldi bana..bi uyarı gelmiyorya sonradan görüyorum yazılarınızı malesef..bizde 20 gün önce başladık kağan aydosa..sizdemi ankaradasınız..

akkurt canım özelden yazamadım tekrar burdan yazayım bak eşinin tets sonucunu al ve bahsettiğim ürolog doktorlardan birine eşinle git belkide ilaçla çıkış olur bazı azospermli hastalarda ilaçla çıkış olup tüp bebekle veya normal yoldan hamile kalanlar oldu bunun yanında eşine bitkisel kürler uygula keçiboynuzu incir kürü ve sigara içiyorsa bıraktır vb bu topiği baştan itibarne ilk sayfalardan başla ve oku çok faydalı bilgiler bulacak ve umudun bitmicek

canım yazılarınızı tevafuken buluyorum..açıkçası burda yazışmak biraz tuhaf geldi bana..bi uyarı gelmiyorya sonradan görüyorum yazılarınızı malesef..bizde 20 gün önce başladık kağan aydosa..sizdemi ankaradasınız..

arada f5 ee bas sayfa yenilenir o zaman..cok iyi biri kaan bey hayirli olsun tedaviniz insallah olumlu sonuc alirsiniz.. ne kadardir biliyorsunuz azoyu sebebi bellimi? ben yurdisindayim

Son düzenleme:
sevgidolu çok teşekkür ederim cevapların için. eşim sigara kullanmıyor alkol de. ve aksine öyle sağlıklı besleniyor ki onda böyle bi problem olmasına çk şaşırdım gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bi an önce yapılması greken her ne ise başlıyacağız umarım bu sayfaya hepimiz müjdeli haberlerimizi de yazarız

sevgidolu çok teşekkür ederim cevapların için. eşim sigara kullanmıyor alkol de. ve aksine öyle sağlıklı besleniyor ki onda böyle bi problem olmasına çk şaşırdım gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bi an önce yapılması greken her ne ise başlıyacağız umarım bu sayfaya hepimiz müjdeli haberlerimizi de yazarız
rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana unutma siz daha çok yenisiniz mücadeleye sıfırdan başlıcaksınız ve inanarak azimle güzel bir şekilde tedaviniz sonuçlancak

Back
X