Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..
gunaydın hatunlar ınsalalah mutlu huzurlu guzel bır gun gecrırrırız hep beraber."ESRI cım canım bız de 1 de 2 de geç yatyrz ustelıkde sabah 8 de kalkmamıza ragmen:) anlasılan senı de uyku tutmamıs.DURUDENIZDERYAYI COK MERA EDYRM.INSALALAH OLUMLUDUR
öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.
Bugün dr.a gittim kızlar hormon tahlillerim normal çıktı Allah'a şükür,bir sorun yok yani inşallah Rabbim eşime,hepimizin eşine şifalar versin ve bizim de güzel güzel evlatlarımız olsun inşallah.
kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..
gözün aydın canım çok ama çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin işallah..kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...
öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.
öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.
sanırım aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoş geldiniz.Allah tez zamanda dertlerimize derman versin bizi bu dertden kurtarsın.bu sıkıntılardan kurtulmak için sabırlı olmak lazım Allah sabır versin.![]()
allah kurtarsın arkadaşımmcanım teşekkür ederim sizlerle yazışmayı çok istiyodum ilk defa bugün nasip oldu..benim eşimdede malesef sperm yok azo demiyorum çünli artık bu tabire çok sinir oluyorum..fakat detaylı sperm testi yapılıyomuş galiba..yıkamalı..boyalı..felan onlardan henüz yaptıramadık..kağan hocaya tedaviye başladık bakalım inş.hayırlı bir netice alırız..testosteron ayrıca çok düşük sizce bundan kaynaklanabilirmi?..
hayırlısı olsun bacımmiyi aksamlar kizlar
kardelen hosgeldin gecmis olsun insllah en kisa zamanda kurtulursun bu derten
belgincigim tedaviyi sormususn canim subatta insllah
arkadaşım biz ilk tedavimizi timur gürganda olmuştuk timur bey çok iyi bi dr fakat o kadın doğumcu bizim erkek kısırlığında iyi olan birine ihtiyacımız varrrarkadaşlar benim de eşim azospermi hiç sperm yokdoktorum timur gürgan..hakan yaralı hakkında bi bilginiz var mı?