Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nursencim cevabın için çok teşekkür ederim.senin hormon sonuçlarının normal çıktığına çok sevindim canım.:61:

gunaydın hatunlar ınsalalah mutlu huzurlu guzel bır gun gecrırrırız hep beraber."ESRI cım canım bız de 1 de 2 de geç yatyrz ustelıkde sabah 8 de kalkmamıza ragmen:) anlasılan senı de uyku tutmamıs.DURUDENIZDERYAYI COK MERA EDYRM.INSALALAH OLUMLUDUR

kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...

GELİNCİK CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM ayyyy canım yaaa

bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..

doğum gününde kutlu olsun canım rabbim bebğğnle uzun ömürler versin sana nice 28 yaşlara canım

Gelincik tebrik ederim, ben foruma yeni katıldığım için süreçten bahsedersen sevinirim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu arada melek teşekkür ederim yanıtlamışsın , Evet eşime ultrason çekmedi, Emre bey ondan bahsettim... Diğer arkadaşlar da en azından yorum yapsa çok sevinicemm, bi umut burası benim ve benim gibiler için,

gunaydın hatunlar ınsalalah mutlu huzurlu guzel bır gun gecrırrırız hep beraber."ESRI cım canım bız de 1 de 2 de geç yatyrz ustelıkde sabah 8 de kalkmamıza ragmen:) anlasılan senı de uyku tutmamıs.DURUDENIZDERYAYI COK MERA EDYRM.INSALALAH OLUMLUDUR

öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.

gelinçik tatlım hayırlı uğurlu olsun inşanlah sana sımsıkı tutunurlar bu çok güzel bir haber bizim içinde bir ışık Allaha emanet olun hepinizi çok seviyorum.

öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.

gözün aydın olsun cnm çokk sevindim inş her şeyiniz:49: Yolunda gider allah yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle bunu bil

Son düzenleme:
Bugün dr.a gittim kızlar hormon tahlillerim normal çıktı Allah'a şükür,bir sorun yok yani inşallah Rabbim eşime,hepimizin eşine şifalar versin ve bizim de güzel güzel evlatlarımız olsun inşallah.

gozun aydin nursen testlerin temiz cikmis cok sevindim gerisi de hayirlisi ile gelir..

kızlar HAMİLEYİMMMM... umutsuzca gittiğim hastaneden gebe olduğumu öğrenerek ağlayarak çıktım hala inanamıyorum... Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.. 2 gün sonra tekrar test yaptıracaz inşallah değerim yükselir...

bugün benim doğum günümdü 28 yaşına giriyorum... bu kadarlık ömrümde aldığım en güzel hediye oldu... inşallah beni hiç bırakmaz... heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın... hiç beklemediğim bi sonuç olduğu için çok şaşkınım hala..

canim benim coook cok sevindim ben senin hamile kalacagina inanmistim icime dogmustu :66::66::66:
:64::64: dogumgunun umutlu ve mucizelerinle kutlu olsun arkadasim nice senelere...:nazar:

gözün aydın canım çok ama çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin işallah..:32::32::32:

canım doğum günün kutlu olsun bebeğinle nice senelere işallah Rabim bilir vaktini satini.Çok uğraştın ama sonunda oldu...:71:

GELINCIK insallah sana simsiki tutunur bebegin dualarim seninle bizi habersiz birakma.
insallah bizlerde boyle guzel mutluluklar yasar guzel haberler veririz kizlar allahim bize de yasatir bu duyguyu insallah:nazar:

öncelikle herkese günaydın arkadaşlar.bizim için dua eden merak eden tüm arkadaşlara çok teşekürler biz hala izmirdeyiz nete girmem pek mümkün değil otel gibi biryerde kalıyoruz .24 aralıkta mesa mız oldu Rabbime şükür doktor operasyon başarılı dedi pazartesi tüpbebek merkezinden sonuç alabilirsiniz dedi dün gittik şimdi siz gidin biz sizi arayacağız dediler valla sabırsızlıkla onlardan gelecek telefonu bekliyoruz .eşiminede kaç tane dikiş atıldı onların işileşmesini bekliyoruz.hepinizin dualarını inannın ki hissettim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burada sizlerle dertleşmeyi çok özlüyorum Allaha emanet olun büyük bir umutla sonucu bekliyoruz.

canım çok sevindim çok merak etmiştim seni gözün aydın:64::64::64:

durudeniz nasilsin arkadasim ay ne guzel gunun ikinci guzel haberini aldim gozunuz aydin ameliyat guzel gecmis insallah sonucu da iyi cikar insallah. esin de tez zamanda iyilesir

gelincik umutsuz dünyamıza umut oldun çok sevindim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunurda kucağına alıp sevdiğin günleride gösterir Rabbim durudenizderya hadi yolunuz açık olsun inşallah sizinde embriyolarınız birer birer bebişe döner

çok sevindim canım yüce Allahım kuçağına sağlıkla almayıda nasip etsin, darısı hepimize olsun :nazar::49::nazar:canım doğum gününde kutlu olsun :71::64::64::64::64::64::64:

canım operasyonun iyi geçmesine sevindim.inşAllah güzel haberlerde vereceksiniz.hangi hastanede oldunuz...

sanırım aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoş geldiniz.Allah tez zamanda dertlerimize derman versin bizi bu dertden kurtarsın.bu sıkıntılardan kurtulmak için sabırlı olmak lazım Allah sabır versin.:kkk:

canım teşekkür ederim sizlerle yazışmayı çok istiyodum ilk defa bugün nasip oldu..benim eşimdede malesef sperm yok azo demiyorum çünli artık bu tabire çok sinir oluyorum..fakat detaylı sperm testi yapılıyomuş galiba..yıkamalı..boyalı..felan onlardan henüz yaptıramadık..kağan hocaya tedaviye başladık bakalım inş.hayırlı bir netice alırız..testosteron ayrıca çok düşük sizce bundan kaynaklanabilirmi?..
allah kurtarsın arkadaşımm
iyi aksamlar kizlar

kardelen hosgeldin gecmis olsun insllah en kisa zamanda kurtulursun bu derten

belgincigim tedaviyi sormususn canim subatta insllah
hayırlısı olsun bacımm
arkadaşlar benim de eşim azospermi hiç sperm yok:( doktorum timur gürgan..hakan yaralı hakkında bi bilginiz var mı?
arkadaşım biz ilk tedavimizi timur gürganda olmuştuk timur bey çok iyi bi dr fakat o kadın doğumcu bizim erkek kısırlığında iyi olan birine ihtiyacımız varrr

çok sevindim canım gözün aydınn

Back
X