Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benimde eşimde azospermi görüldü.tüp bebekten başka yol yok dedi doktor.şimdi tüp bebek için merkez ve düzgün bi doktor arıyorum.tedavi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık.tedavi oldugunuz ve memnun kaldıgınız merkezlerin isimlerini yazarsanız çok mutlu olurum.ablam ankarada oldugu için orda yaptırmayı düşünüyorum.

kızlar benimde eşimde azospermi görüldü.tüp bebekten başka yol yok dedi doktor.şimdi tüp bebek için merkez ve düzgün bi doktor arıyorum.tedavi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık.tedavi oldugunuz ve memnun kaldıgınız merkezlerin isimlerini yazarsanız çok mutlu olurum.ablam ankarada oldugu için orda yaptırmayı düşünüyorum.

slm ben aranıza yeni katıldım.aşılama demeden direkt tüp bebekmi dedi yoksa aşılama oldunmu?

Kaan Aydos u tavsiye ederim işinde çok iyi .İnşallah sonuç alırsnız...

gunaydın kızlar,KUBRA canım gormedım sorunu bızdekı genetık hastalık nedenıyle azo.esım 5 ay once mıkrotese oldu sukur bulundu 6 tane .tup bebek denedık ama maalesef olmadı canım ınsaalah sızın yuznuz guler.HARZEM tesekkur ederız bılgılerın ıcın ara ara ugra .

walla ilaçlar direkt üretimi başlatabilmek için.ilk teseden sonra kaan aydosa gitmiştik.FSH yi yükseltmek ilk amaç demişti.sonrada sürekli ilaç ve sonunda hormon testi...kaan bey hormonlara bakıp ilaçlara devam ediyodu.bizde vardır bi bildği dedik.ama 2. teseden çnce 2 ay kullandığı iğne yaradı işe.o sebep oldu üretim başlamasına.sanırım tekrar şubat gibi iğneye başlıcak eşim.inşallah bu kez alıcaz tam sonuç...

melekcim hoşgeldin aramıza.ankarayı düşünüyosan hiç düşünmeden kaan aydosa gidebilirsin.bu topikte çoğumuz onda tedvi görüyoruz zaten.cebecide ankara tıp fakültesinde.her türlü güvenebilirsin ona.bence en kısa zamnda gidip bi görüşün.başka doktorlarda vakit kaybetmeyin canım..

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz???ben iyi sayilirim:24:biraz tuhafim bugunnnn bilmiyorum nedennn:52:

ağlayıp rahatladığına sevi,ndim canım başka türlü kendimize gelemiyoruz valla aynen bende senin gibiyim yıla yeni başladık nasıl hamile haberleri alıyorum hoş aralığın sonundan başladı bizim haberler ,inşl onlara veren rabbim bizlerde nasip edecek en kısa zamanda hayırlısıyla inşl bugün eşimin ilacı bitmişti onu yazdırmaya gitti ve test sonuçlaımızıda götürmüş doktora göstermek için hız kafamıza takılmıştıya doktorda sonucun çok güzel olduğunu hızında normalin üstünde olduğunu tedaviye daha yeni başlamış olduğumuzu sabırla devam etmemiz gerektiğini söylemiş dünya sağlık örgtünün 2010 yılı itibariyşe kabul ettiği normal sperm analıizi 1ccde 15milyon %32 hızlı %14 morfoloji demiş sizin %34 hızlı hatta ortayıda sayalım %37 oluyo buda çok güzel demiş sağolsun aydınlattı bizi

cnım bende kendi çapımda çabalıyorum internetten bi ovu testi indirdim şuan o teste göre yumoş dönemindeyim maydonoz buğusu yapıyorum işte üşütme felan varsa diye onuda buralardan öğrendim belki vesile olur bellimi olur
ne güzel canım eşinin sonuçları inşallah normal yoldan en kısa zamanda hamiş haberini alırız canım.

selam kızlar... ben de bugün ağladım,ağladım...sabretmem lazım ama bazen kendime acıyorum. Adet oldum, ne bekliyorumki,ağlıyorum:(
seni çok iyi anlıyorum canım ben de dün öyleydim ağladım ağladım ağladım ama sessizce,insanız sonuçta dayanmak zor,Rabbim sabır versin hepimize,şifa versin.

selam fundaay..çok dolmuşsun ve büyük bir duygusal boşalma yaşamışsın sanırım.ağlaman seni rahatlatır belki ama kendine acıma acımayalım kendimize.Allah dermanını verir inşallah biz arayalım. Hem ben diyorum ki içimden:çocuğum olmasa ne olur..en azından çok çok sevdiğim bir eşim hayat arkadaşım var.o da olmayabilirdi.Çok şükür Allah bana onunla birleşmeyi,yaşamayı nasip etti, oldu.iki kişilik de olsa biz bir aileyiz. Hiç evlenmeyen insanlar var.Eşlerimiz de olmasaydı hayatı çok daha yalnız yaşardık.bir de birlikte anne baba olmayı tatsak güzellik üstüne güzellik olurdu mutlaka ama olmazsa da yine de şükredeceğim çok büyük bir şey var diye düşünüyorum.Hem yalnızca bu hayat yok.Hepimiz inanıyoruz ki burada birşeylerden mahrum kalıp sabredenler cennette çok daha güzellerine kavuşurlar.Biz anneliği mutlaka çok güzel bir şekilde tadıcaz.hem de sıradan annelerden çok daha güzel.Rabbim verirse İNŞALLAH burada..ya da cennette..
ne güzel şeyler yazmışsın canım Allah razı olsun.

Allah şifa versin canım eşine.
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz???ben iyi sayilirim:24:biraz tuhafim bugunnnn bilmiyorum nedennn:52:
sağol canım sen nasılsın,arada oluyo insan böyle...
Meraba kızlar nasılsınız:54:

var ya cok komik bisey oldu gecenlerde,ogretmeler odasinda arkadaslarla konusuoruz bogazim agriyodu arkadaslarda faranjit ogretmen hastaligi dedi,sonra biriside cok ayakta durmaktanda bir hastalik oluyo adi neydi neydi diye arkadas dusunurken ben daldim tabi sabirsizim ya VARIKOSEL dedim,VARIS diyecekken:26:Allahtan azospermi demedim yani ,cok komik,bazen korkuyorum agzimdan kaciriirm diye her an aklimda kaan aydost,azospermi,kadinlar kulubu,tedavi falan falan iste:32:

var ya cok komik bisey oldu gecenlerde,ogretmeler odasinda arkadaslarla konusuoruz bogazim agriyodu arkadaslarda faranjit ogretmen hastaligi dedi,sonra biriside cok ayakta durmaktanda bir hastalik oluyo adi neydi neydi diye arkadas dusunurken ben daldim tabi sabirsizim ya VARIKOSEL dedim,VARIS diyecekken:26:Allahtan azospermi demedim yani ,cok komik,bazen korkuyorum agzimdan kaciriirm diye her an aklimda kaan aydost,azospermi,kadinlar kulubu,tedavi falan falan iste:32:

benimde ayni sen gibi canim aklim hep azo da kadinlar kulubunde tedavide..hep aklim burda bende varya birine burdaki ismimi soyleyecem diye korkuyorum ismimi soylerken cicek00 dusun deli bu derler valla..kafayi yiyecem artik dusunmekten azo spermini...allahim hepimize sabir versin bu dertten hayirlisiyla kurtulmayi nasip etsin

Son düzenleme:
Gamzecigim gelmisin hosgeldin sana bir sorum var canim tese icin ankaraya gidince siz kac gün önceden gittiniz..bize kaan hoca 2 3 gün önce gelin dedi konturol altinda tutacam dedi.. tahlil falan olacakmis her gün kanlarami bakiyor canim merak ettim

benimde ayni sen gibi canim aklim hep azo da kadinlar kulubunde tedavide..hep aklim burda bende varya birine burdaki ismimi soyleyecem diye korkuyorum ismimi soylerken cicek00 dusun deli bu derler valla..kafayi yiyecem artik dusunmekten azo spermini...allahim hepimize sabir versin bu dertten hayirlisiyla kurtulmayi nasip etsin

canım cicek beni çook güldürdün..allah hepimizi biran önce bu dertten kurtarsın kafayı yememek elden değil canım..imanımız olmasa ininın dayanlır gibi değil...:1:

canım cicek beni çook güldürdün..allah hepimizi biran önce bu dertten kurtarsın kafayı yememek elden değil canım..imanımız olmasa ininın dayanlır gibi değil...:1:

ay bende cok güldüm canim..ama napiyim canim aklim hep bunlarda..amin allahim en kisa zamanda kurtarsin bizi bu dertten

ıyı aksamlar kızlar ben ıyıyım sızler nasılsınız cıcekcım saol tatlım umarım keyfın yerındedr. ne kadar keyfse ıste....

ıyı aksamlar kızlar ben ıyıyım sızler nasılsınız cıcekcım saol tatlım umarım keyfın yerındedr. ne kadar keyfse ıste....

sagol canim bende iyiyim sükür...yok be canim keyif bize uzak görünüyor nerde..insallah bizimde bir gün dertlerimiz biter keyfimiz yerinde olur.
allahim baska dert vermesin buna sükür

canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur:5::5::5:
canım Allah işallah yüzünüzü güldürsün güzwel haberlerle gelin işallah ..
nasılsın arkadaşım yaaa merak ettim canım sen ortaoğretimmi yoksa lisans mezunumuydun tercihlerini yaptınmı canım tercihlerini merak ettimde..
canım tercihler 24 başlıycak o zaman bakıcam ön lisan mezunuyum canım
IYI aksamlar guzeller!GAMZE HOSGELDIN nasılsın tatlım?LEYLAK BELGIN canlarım ya ayın 24 de kılavuz yayımlanmıcakmı sız nasıl tercıh yabyrsnz kı anlmadım oncedende sordum cvb vermedınız?AKKURT allaha havale et sabr et kardesım bende cok karsılasyrm boylelerıyle tatlım.
canım tercih yapmadım ben yapıcam kısmetse 24 de kızlar dou ilide olssa gitmeyi düşünüyorum ne yapayım burdan biraz olsun uzaklaşırım bir uğraş olur...ama koçişimide kıyamıyom onu çoooook seviyorum çünkü güzel yüreklim benim ...Allah hayırlısını nasip etsin aman daha fol yok yumurta yok ne hayeler....
sagol canim bende iyiyim sükür...yok be canim keyif bize uzak görünüyor nerde..insallah bizimde bir gün dertlerimiz biter keyfimiz yerinde olur.
allahim baska dert vermesin buna sükür

cicek bacım nasılsın işallah keyfin güzel olur arkadaşım eşinde sperm çıkar ve hamiş olursun ...Bu sefer içime doğuyo tedavin güzel olucak:3::3::3:

LEYLAK canım rabbım kalbıne gore versın ınsalaalh ıstedgn bır yer olur tatlım sana bısey sorcam benım bır tanıdık duz lıse mesunu.63 puan almıs,bana rıca ettı sen bır ararstr bır yerler olur mu?yanı dogu falan farketmes basıt zor ıs de farketmez.kac puanla basvuru yababılınyr yanı bu basvuru yabarmı sence?tesekkkur ederım

sagol leylakcigim iyiyim sen nasilsin canim? sagol insallah hepimiz tedavilerimizde güzel sonuclar aliriz
allahim yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
Back
X