Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
LEYLAK canım rabbım kalbıne gore versın ınsalaalh ıstedgn bır yer olur tatlım sana bısey sorcam benım bır tanıdık duz lıse mesunu.63 puan almıs,bana rıca ettı sen bır ararstr bır yerler olur mu?yanı dogu falan farketmes basıt zor ıs de farketmez.kac puanla basvuru yababılınyr yanı bu basvuru yabarmı sence?tesekkkur ederım

canım bu ayın 24 de başlıycak başvurular yani kaç punla başvurulucağ bende 70 aldım ama sanmıyorum bir yere yerleşeceğimi hayırlısı artık...

Gamzecigim gelmisin hosgeldin sana bir sorum var canim tese icin ankaraya gidince siz kac gün önceden gittiniz..bize kaan hoca 2 3 gün önce gelin dedi konturol altinda tutacam dedi.. tahlil falan olacakmis her gün kanlarami bakiyor canim merak ettim

sağol canım geldim sonunda.biz tese sabahı gittik hastaneye.ve aynı gün geri döndük.ankaraya 2.5 saat uzaklıkta evimiz.belki sizin durum daha farklıdır.hormonlar falan yani...yada uzaktan geleceğiniz içindir.bilemiyorumki vardır bi düşündüğü kaan beyin..

çiçekcim ilk tesede bazı kan testleri yapılmıştı eşimede.ama bunda yapılmadı.yanlış hatırlamıyosam tabi..

sağol canım geldim sonunda.biz tese sabahı gittik hastaneye.ve aynı gün geri döndük.ankaraya 2.5 saat uzaklıkta evimiz.belki sizin durum daha farklıdır.hormonlar falan yani...yada uzaktan geleceğiniz içindir.bilemiyorumki vardır bi düşündüğü kaan beyin..

tamam sagol canim...evet canim galiba uzaklik icin bizim bir haftamizi alacak uzaklikta zor ya

evet zor olcak biraz sizin için.ama umarım sonuç iyi olur da unutursunuz herşeyi.tarih verdi mi peki.ne zamn gelceksiniz?

evet gercekten zor olacak insallah sonu güzel olur..tarih verdi canim subatin son haftasi
ama esim martik ilk haftasi gidelim diyor yani bir hafta sonra konusacak pazartesi kaan hocayla sonra biletleri alacagiz

merhaba canlar ne var ne yok ara ara giriyorum okuyorum ama yazacak birşeyim olmadığı için yazamıyorum...

kızlar ben son durumumu anlatayım bayramdan sonra kaan hocaya gittik ama benim regl günüm geçmişti eşimin önce mikrotese olsun sonra beni hazırlayın dedim kaan hoca sizin için en uygunu birlikte hazırlanmanız dedi regl tarihimi hesapladık şubatın 2 si gibi tedaviye başlıyoruz..hayırlısıyla...

kızlar lütfen bana dua edin eşim sağlık alımına tercihini şuanda yaptı ve yollamaya hazırlanıyoo lütfen dua edin bize bu gece namazlarınızda lütfen doğu ve istanbul karışık yazdık kısmet bakalım allahım hayırlı yerlerı nasip etsin...

kızlar ben son durumumu anlatayım bayramdan sonra kaan hocaya gittik ama benim regl günüm geçmişti eşimin önce mikrotese olsun sonra beni hazırlayın dedim kaan hoca sizin için en uygunu birlikte hazırlanmanız dedi regl tarihimi hesapladık şubatın 2 si gibi tedaviye başlıyoruz..hayırlısıyla...

hayırlısı olsun canım dualarım seninleeee

belginim canım sanırım nette tercihlerle uğraşıyorsunuz sonra konuşuruz kendine iyi bak..:3:

evet canım urfada vardı az once yaptık ınsallah hayırlısıysa olur tercıhler arasındada urfada vardı yazdık urfayıda

canım ne olsun işte bende seni merak ettim naptın diye eee ne de olsa kader arkadaşıyız patoloji sonucuna göre ben artık hazırım yumurtalar yeterli olgunluğa gelmişler inşallah pazartesi eşim tese olacak benimde yumurtalarım toplanacak kızlar nolur dua edin bu mübarek günde bu kadar uğraştıktan sonra hayal kırıklığı ile dönmek istemiyorum zaten bide çok fena allerjik rinit oldum gözlerim çeşme gibi akıyo görenler niye ağlıyosun diyolar dua edin canlarım nolur:5::5::5:
canım benimmmm allah yardımcın olsun dualarım ve kalbin seninlee
IYI aksamlar guzeller!GAMZE HOSGELDIN nasılsın tatlım?LEYLAK BELGIN canlarım ya ayın 24 de kılavuz yayımlanmıcakmı sız nasıl tercıh yabyrsnz kı anlmadım oncedende sordum cvb vermedınız?AKKURT allaha havale et sabr et kardesım bende cok karsılasyrm boylelerıyle tatlım.
canım sağlık bakanlığının ataması bu
slm kızlarrrrrrrrrrr..........

bayadır yazmıyodum 2 aya yakın oldu herhalde bazen girip okuyorum ama yazmıyorum içimden gelmiyo ama baya arkadaş katılmış aramıza üzüldüm açıkçası gittikçe çoğalıyoruz erkek infertilitesi gittikçe artıyor allah sonunu hayır etsin inşallahhh......
yeni gelenler bilmez beni ama bu topiğin en uzun süre azoyla yaşayan biri olaraktan baş bayrağı çeken ben gittikçe kalbimin taşlaştığını söylemek zorundayım 10 yıl oldu artık niye bebeğiniz yok sorusuna allah bilir diyorum eğer sorunun devamı gelirse yapımını biliyorsanız söyleyin deyip susturuyorum milleti bu yüzdende sevilmez biri oluyorum ama ne yapim sonra soruların ardı arkası kesilmiyor 10 yıldan beri gına geldi artıkın....geçenlerdede arkadaşın bebeğine baktım ne kadar sıkıldım daraldım anlatamam ben baya rahatlığa alışmışım ya bide genelde evde yanlız kalan biriyim eşimin işi nedeniyle fazla evde olmaz tıkandım resmen......
bende bir gelişme varmı derseniz yok eşim en son 2 ay önce testlerini yaptırdı ama sonucunu kaan beye göndermedim belki ankaraya gideceğiz benim dr yanına kontrolüm geldi geçiyor o zaman kaan beyin yanınada gideriz diye göndermedim sonuçları 2 ay oldu ama kaldıda gitti açıkçası içimdende gelmedi aslında baya boşladım yine tedaviyi kimse benim gibi vurdum duymaz değil herhalde bu topikte başladığı bir işin hiç sonunu getirmeyen bir ben varım herhalde neyse.......
eşim işini değiştirdi haftada 2 3 gün yanlız kalıyodum şimdiki işi nedeniyle bu süre 5 güne çıktı oda kısa süreli görüşüyoruz herhalde bu gidişle eşimle yatak odasında buluşacağız gibi belki gülersiniz ama 3G en çok benim işime yarıyor duacıyım bunu icat edene ..........

neyseeeeeeeee bacılar kendinize iyi bakın inşallah sonumuz hayır olur..... heeee sizlerle yeni duyduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum dini olarak bu ay safer ayı bu ay başımıza gelecek kazalar belalar yazılırmış bol bol la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim okuyalım günde yüz kere birde ayetel kursi ve bol bol selavat aklımıza geldikçe benim üye olduğum bir sitede yazıyordu genelde orda takılıyorum manen beni çok rahatlatıyor orası bugün okudum herkesle paylaşın diyordu bende sizlere söyleyim bari hepiniz öpüldünüz:70:
özletme kendiniiii
kızlar benimde eşimde azospermi görüldü.tüp bebekten başka yol yok dedi doktor.şimdi tüp bebek için merkez ve düzgün bi doktor arıyorum.tedavi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık.tedavi oldugunuz ve memnun kaldıgınız merkezlerin isimlerini yazarsanız çok mutlu olurum.ablam ankarada oldugu için orda yaptırmayı düşünüyorum.
allah yardımcınız olsn
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz???ben iyi sayilirim:24:biraz tuhafim bugunnnn bilmiyorum nedennn:52:
neden canımmm
var ya cok komik bisey oldu gecenlerde,ogretmeler odasinda arkadaslarla konusuoruz bogazim agriyodu arkadaslarda faranjit ogretmen hastaligi dedi,sonra biriside cok ayakta durmaktanda bir hastalik oluyo adi neydi neydi diye arkadas dusunurken ben daldim tabi sabirsizim ya VARIKOSEL dedim,VARIS diyecekken:26:Allahtan azospermi demedim yani ,cok komik,bazen korkuyorum agzimdan kaciriirm diye her an aklimda kaan aydost,azospermi,kadinlar kulubu,tedavi falan falan iste:32:
ayyy alemsin arkadaşım napalım aklımız fikrimiz buuu
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
sağol tatlım sennn ben meraktayım eşim atama istedi dua et bize lütfenn.
LEYLAK canım rabbım kalbıne gore versın ınsalaalh ıstedgn bır yer olur tatlım sana bısey sorcam benım bır tanıdık duz lıse mesunu.63 puan almıs,bana rıca ettı sen bır ararstr bır yerler olur mu?yanı dogu falan farketmes basıt zor ıs de farketmez.kac puanla basvuru yababılınyr yanı bu basvuru yabarmı sence?tesekkkur ederım

hayırlısı olsun hepimizin hakkında

canim insallah bol bol sperm bulunur allah yardimciniz olsun

kızlar lütfen bana dua edin eşim sağlık alımına tercihini şuanda yaptı ve yollamaya hazırlanıyoo lütfen dua edin bize bu gece namazlarınızda lütfen doğu ve istanbul karışık yazdık kısmet bakalım allahım hayırlı yerlerı nasip etsin...

canim hakkinizda hayirlisi olsun

dualarimdasin belgincim allahim gönlünüzün muradini versin

Bilmem ki nasıl anlatsam;
Nasıl, nasıl, size derdimi!
Bir dert ki yürekler acısı,
Bir dert ki düşman başına.
......Gönül yarası desem...
Değil!
Ekmek parası desem...
Değil!
Bir dert ki...
Dayanılır şey değil.