Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız bacılar ben hastayım evde yatıyorum
moralim bozuk karşı blogun en üstünde oturan biri var daha evleneli 1 yıl olmadı hamile ve dün bebek odası takımı geldi oğlu olucak bazen diyorum benim ne zaman olucak işte öyle perdenin ardından baktım izledim iç geçirdim inşallah Rabbim bizede nasip eder

nasılsınız bacılar ben hastayım evde yatıyorum
moralim bozuk karşı blogun en üstünde oturan biri var daha evleneli 1 yıl olmadı hamile ve dün bebek odası takımı geldi oğlu olucak bazen diyorum benim ne zaman olucak işte öyle perdenin ardından baktım izledim iç geçirdim inşallah Rabbim bizede nasip eder

gecmis olsun zamancim ins onemli biseyin yoktur
amin canim insallah allahim bizlerede nasip eder

amin arkadaşım.seni anlıyorum .geçmiş olsun benim de eşim şiddetli enfeksiyon kapmış ve yatıyo .Emre beye yine gidemedik artık iyileştikten sonra inşallah.ama telde konuştuk muayene için bekliyor bizi bakalım hayırlısı.m.tese ameliyatını önerdi bize zaten yapıcak başkada bişeyde yok.zor bi ihtimal de olsa m.tesede sperm aranacak.

çiçek merhaba canım.nasılsın?ben fazla giremiyorum ama ara ara zaman buldukça uğrayıp yazdıklarınızı okuyorum.sizin tedavi ne durumda

çiçek merhaba canım.nasılsın?ben fazla giremiyorum ama ara ara zaman buldukça uğrayıp yazdıklarınızı okuyorum.sizin tedavi ne durumda

merhaba canim sagol iyiyim sen nasilsin..sen yenisin galiba allahim tez zamanda kurtarsin bu dertten hepimizi cok zor gun gectikce daha da zor oluyor..bizim tedavi iyi gidiyor simdilik ikinci denememis olacak martin basinda..sizde teedaviye basliyorsunuz allahim yardimciniz olsun

merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum kaan hocada mikro tese olacak eşim ama önce beni hazırlayacaklar reglin 2.günü gel dedi reglin 2.günü büyük ihtimalle pazar gününe denk geliyo pazar kaan hocanın orası açık oluyomu 3. günü gitsem nasıl olur?

slm :42: SELVA sorunu görünce cevaplayayım dedim, bişi oolmaz 3, gün gitmiş olursun, ben valla 5, gün gittim eee izmirden ankaraya anca o zaman gittim kabul ettiler olur dediler :34:

evet çiçekcim yeniyim keşke daha önce bulsaydım sizi.ama olsun yine sen ve senin gibi tüm arkadaşlar bir umut ışığı oluyo bana.çok teşekkür ederim.gerçi fazla katılamıyorum ama fırsat buldukça gelicem artık.buraya gelince daha iyi hissediyorum kandimi.Çok sağol...İİİİNŞALLAH canım İNNŞALLLAH senin ve burdaki tüüüüm arkadaşlarımında tedavileri iyi sonuçlanır.müjdeleri teker teker alırız....Allah yardımcımız olsun......

merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum kaan hocada mikro tese olacak eşim ama önce beni hazırlayacaklar reglin 2.günü gel dedi reglin 2.günü büyük ihtimalle pazar gününe denk geliyo pazar kaan hocanın orası açık oluyomu 3. günü gitsem nasıl olur?

merhaba canim allahim inslllah tedavinde olumlu sonuc almak nasip eder
sorun hakkinda bilgim yok benim...

çiçekçim nasılsın :16: tedavimiz olumsuz olunca artık pek girmiyorum buralara konuşamadık uzun zamandır :26:

bu arada herkese slm arkadaşlar :3: selvanın sorusunu görünce hemen atladım slm veremedim sizlere :17:

iyiyim canım sen nasılsın eskisi gibi uğramıyorsun.birde hep sormak istiyorum,aklıma gelmişken kardeşinin bebeği ne kadarlık oldu biraz bahsetsene.:3:

evet çiçekcim yeniyim keşke daha önce bulsaydım sizi.ama olsun yine sen ve senin gibi tüm arkadaşlar bir umut ışığı oluyo bana.çok teşekkür ederim.gerçi fazla katılamıyorum ama fırsat buldukça gelicem artık.buraya gelince daha iyi hissediyorum kandimi.Çok sağol...İİİİNŞALLAH canım İNNŞALLLAH senin ve burdaki tüüüüm arkadaşlarımında tedavileri iyi sonuçlanır.müjdeleri teker teker alırız....Allah yardımcımız olsun......

gel arada zamnan buldukca burasi bana da iyi geliyor tek yer burasi herseyimi paylastigim
kac yillik evlisin sen canim...

merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi kaan hoca tedavi görüyor 4 aydır
iki gün önce spermiogram yaptırdı sonuç malesef sıfır.
ama nadir yuvarlak hücre görüldü diyor bunun anlamı ne bilen varmı

Merhaba eryasu :)
canım bende bilmiyorum belki pazar açıktır ama yinede arama şansın varsa arasan daha doğru olur bence

çiçekçim nasılsın :16: tedavimiz olumsuz olunca artık pek girmiyorum buralara konuşamadık uzun zamandır :26:

hosgeldin canim iyi olmaya calisiyorm bu gunlerde iyi degilim fazla
sen nasilsin evet canim konusamadik gelmiyorsun hic gel kafan dagilir icine atma hersyi

çiçek eryasu canlarım cevaplarınız için teşekkürler şimdi çıkıyorum malum yarın karne vereceğiz iş çok öpüyorum sizleri...rabbim veli olarakta karne gününü beklemeyi nasip etsin hepimize...

meraba ZCU :3: iyiyim yaa nolsun iyi diyelim iyi olalım, kardeşimin bebeği çok tatlı maşallah yaaa 4,aylık oldu işte kıpır kıpır maşallah, tepki vermeye başladı, kendince ına karşı konuşmalarımıza agu ııı ııı falan diye tepkiler veriyo, gülücükler saçıyo, bu aralar biraz huzursuzm acaip salyaları akıyo, annesi doktora götürmüş dişleri çıkabilir demiş :25: halbuki daha erken sayıkır ama kimi bebek böyle erken çıkartabiliyomuş, daha erken çıkaran bebekler bile varmış, kardeşimin çocuğu çok seviyorum tabiki, ama itiraf etmeliyim içimde çok fırtınalar kopuyo, yüreğim yangın yeri :43::43:

çiçek eryasu canlarım cevaplarınız için teşekkürler şimdi çıkıyorum malum yarın karne vereceğiz iş çok öpüyorum sizleri...rabbim veli olarakta karne gününü beklemeyi nasip etsin hepimize...

amin canim aminn allahim insallah nasip eder bizlerede
gule gule :58:

iyi sayılırım ÇİÇEKÇİM nolsun derdi veren rabbim sabrınıda veriyo daha iyiyim şükür, artık böyle çocuksuz yaşamaya alışmalıyım diyorum kendime, benim hiiiç ama hiiiç umudum yok, hayırdır senin neyin var niye iyi değilsin...

Back
X