Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar, tedavimiz nihayet başladı , uzun protokol olacakmış, hayırlısı inş. hepinize sevgiler
LEYLAK günaydın canım nasılsın..sizin tahliller ne zaman..![]()
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun disciye gidicem off
slm kızlarr suan hastanedeyım buraya yazmak ıstedım az oncelerde dıger topıge yazmıstım buraya geldım yazayım dıye bı baktım belgımcım eklemıs bıle yazımı yınede kendım yazmak ıstedım belgınım cok tesekkur ettım canım
detaylar ıse :)
suan hastanedeyız esımle ıkımız ayaga kalktık doktor beklıyoruz gorusmek ıcın hala gelmedı bende bıraz nete gıreyım yazayım dedım :)
sabah 9 da esımın mıkrotese yapıldı sanırım sag tarafta hıc bulunmamıs sol tarafta bulunmus ,esımın yanında sonucu beklerken dedı hadı senıde hazırlayalım yumurta toplama ıcın dıyınce cok sevındım dedım demek bulundu
11 de yumurtalarım toplandı 7 tane ımıs daha detaylı konusamadık ıste dollenmeye gore bızı arayıp transfer yapılcak
ıyıkı net var burda sevıncımı paylasmak ıstedım dedgılse ancak fransadan donunce yazabılcektım
ınsallah sonucumuzda olumlu olurda buraya yazarım
kendınıze ıyı bakın hersey gonlunuzce olsun ınsallah![]()
sağol canım sen nasılsın?tahliler haftaya kısmetse bakalım değişme olmuşmu değerlerde bende merak ediyorum ....Dua edin bize kızlar nolur.....Siz neler yapıyosunuz var mı bir gelişme canım
ben değilim canımmm benmi sandınnncnm güzel haberle dönersin inşallah
inşallah ama ben değilimmgözün aydın çoooook sevindim işallah herşey güzel gider![]()
canımmm tekrardan çokkkk tebrik ederimmmmmslm kızlarr suan hastanedeyım buraya yazmak ıstedım az oncelerde dıger topıge yazmıstım buraya geldım yazayım dıye bı baktım belgımcım eklemıs bıle yazımı yınede kendım yazmak ıstedım belgınım cok tesekkur ettım canım
suan hastanedeyız esımle ıkımız ayaga kalktık doktor beklıyoruz gorusmek ıcın hala gelmedı bende bıraz nete gıreyım yazayım dedım :)
sabah 9 da esımın mıkrotese yapıldı sanırım sag tarafta hıc bulunmamıs sol tarafta bulunmus ,esımın yanında sonucu beklerken dedı hadı senıde hazırlayalım yumurta toplama ıcın dıyınce cok sevındım dedım demek bulundu
11 de yumurtalarım toplandı 7 tane ımıs daha detaylı konusamadık ıste dollenmeye gore bızı arayıp transfer yapılcak
ıyıkı net var burda sevıncımı paylasmak ıstedım dedgılse ancak fransadan donunce yazabılcektım
canımmmm keşke ben o günleri görebilirmiyim bilmiyorum inşallah görürüm allahım hepimize nasip etsin inşallahhhya varya bende belgin oyle yazinca belginin esi zannettim o kadar hizli okumusum ki
belgin demekki sira sende icime mi dogdu ne? senden de insallah guzel haberler bekliyorum
allah yardımcın olsunnnnHepinize iyi akşamlar arkadaşlar, tedavimiz nihayet başladı , uzun protokol olacakmış, hayırlısı inş. hepinize sevgiler
nasılsın çicekcimmmallah yardimcin olsun
canım nasılsınnnMerhaba sympathique seninle bugün face'te görüstük ve güzel haberini aldim.
Tekrar burdan gözünÜz aydin diyorum.
Insallah sendende iki hafta sonra güzel haberi aliriz.
Hayirlisi olsun. Sizin adiniza çok sevindim.
yokk canım yaaaa iş güççççbu arada günaydın arkadaşlar ...ne bu ya herkez uykudamı yoksa gezmeleremi gittiniz o zaman iyi eğlenceler canlarım görüşürüz.![]()
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun disciye gidicem off
geçmiş olsun benim bitti bende 1 aydır tedavi oluyordum canım korkma benim dişçi fobim yoktur ....Sen korkuyosun herhalde........Bizim yaşadıklaklarımızın yanıda dişçi ne ki
her zaman hepimiz için dua ediyorum zaten Allah bu yolda emek veren dua eden isteyen herkeze eli boş bırakmasın.:69bizde işte Kaan hocada tedavideyiz duyduğum öğrediğim her şeyi yapmaya çalışıyoruz.
proxeed kullanmaya başlıyalı bir ay oldu iki ayı geçsin bizde tahlil yapalım diyoruz :94:.biz çok şeyler kullanıyoruz iyimi yapıyoruz bilmiyorum birde dokunucak diye korkuyorum.:26:eşimin iştahıda güzel
hem yedikleri hem içtikleri korkuyorum Allah korusun faydası olsunda zararı olmasın.
![]()
Selam kızlar. Yaklaşık 10 gündür topiğe giremiyorum.Ne var ne yok bilmiyorum. İnşallah ben yokken güzel haberler verenler olmuştur. Ben de tatildeydim.Memlekete gittim. Ordan eşimle geçen cuma Kaan beye gittik.Çok şükür Kaan Bey bizi umutla gönderdi. Sağolsun gerçekten anlatıldığı kadar varmış. Bizi çok güzel karşıladı.Çok kibar ve duyarlı bir hali vardı.Onca hastadan sonra hala sabırlı oluşuna hayran kaldım. Gerçi içeride 5 dakika ya durduk ya durmadık ama az ve öz herşeyi söyledi. Varikosel ameliyatına gerek olmadığını söyledi. Hatta normal yolla çıkış olabileceğini söyledi. sabah akşam kullanılacak 2 ilaç yazdı. Her ay hormon tahlili göndericez. Ama spermiyogram yaptırmayın dedi.Onun zamanını kendisi söylicekmiş. Olmazsa tese yapacakmış. Yanından çıkarken sanki herşey çok basitmiş, herşey halledilebilirmiş hissi verdi bize. Bir de keçi boynuzu ve ısırgan otu tüketmemizi söyledi. Keçi boynuzu kürü yapıyorduk zaten. Nasıl tüketmemiz gerektiğini sordum.suyu,tozu, kendisi..hepsi olur dedi...Kısacası umudumuz arttı. Olacakları Rabbim bilir.Hayırlısı inşallah..
ooo ne güzel.Demek güzel haberler varmış.sympathique canım Allah tamamına erdirsin. Daha da artar güzel haberler inşallah..slm kızlarr suan hastanedeyım buraya yazmak ıstedım az oncelerde dıger topıge yazmıstım buraya geldım yazayım dıye bı baktım belgımcım eklemıs bıle yazımı yınede kendım yazmak ıstedım belgınım cok tesekkur ettım canım
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhbelgin sagol canim. sen nasilsin? valla icime dogdu diyeyim insallah sizde de guzel sonuclar alirsiniz![]()
Selam kızlar. Yaklaşık 10 gündür topiğe giremiyorum.Ne var ne yok bilmiyorum. İnşallah ben yokken güzel haberler verenler olmuştur. Ben de tatildeydim.Memlekete gittim. Ordan eşimle geçen cuma Kaan beye gittik.Çok şükür Kaan Bey bizi umutla gönderdi. Sağolsun gerçekten anlatıldığı kadar varmış. Bizi çok güzel karşıladı.Çok kibar ve duyarlı bir hali vardı.Onca hastadan sonra hala sabırlı oluşuna hayran kaldım. Gerçi içeride 5 dakika ya durduk ya durmadık ama az ve öz herşeyi söyledi. Varikosel ameliyatına gerek olmadığını söyledi. Hatta normal yolla çıkış olabileceğini söyledi. sabah akşam kullanılacak 2 ilaç yazdı. Her ay hormon tahlili göndericez. Ama spermiyogram yaptırmayın dedi.Onun zamanını kendisi söylicekmiş. Olmazsa tese yapacakmış. Yanından çıkarken sanki herşey çok basitmiş, herşey halledilebilirmiş hissi verdi bize. Bir de keçi boynuzu ve ısırgan otu tüketmemizi söyledi. Keçi boynuzu kürü yapıyorduk zaten. Nasıl tüketmemiz gerektiğini sordum.suyu,tozu, kendisi..hepsi olur dedi...Kısacası umudumuz arttı. Olacakları Rabbim bilir.Hayırlısı inşallah..
cnm hayırlı olur inşallah güya biz de onbeş tatilde gidecektik eşim ist dr var diyor ısırgan otunu nsl kullanacaksın kurusunu mu önerdi beslenme programınız nsl proxeed önerdi mi
allah yardımcınız olsun canımmm