Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zcu sen nasilsin arkadasim?
arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim allah hepimize tez bir zamanda kucaklarimiza ikiz ikiz salikli bebekler versin insallah dun gece ellerimi actim allaha butun bebek isteyenlere duva etdim.simdi esimin problemlerimi paylasmak istedim sizinle belki bana yardimci olabilirsiniz benim esimde LH normal deyerde PROLAKTiN normal deyerde fakat TESTESTERON dusuk cikmisdi baya sonra doktora getdik doktor iyne yazdi yaptik simdi normal deyere geldi ama yine sperim cikmadi.aramizda hic busekilde olubda sonra sperim cikisi veya iyiye geden biseyler olmusmu?genetik teste hala yaptirmadik onu bilmiyorum ne olucak.arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim allah hepmizi sevindirsin ollah bize bir mucize yasadsin hepmizi hamile olalim kizlar...
slm kızlar suan yıne hastanedeyım bırazdan transferım olcak 4 ıyı 3 kalıtelı emrıyomuz oldu heralde 1 tane transfer yapılcak fransaya donusumuzde pazar felan olabılır bakalım doktorlarla goruselımde bı
hepınıze cok cok tesekkur ederım bızım ıcın en onemlısı basta sperm bulunmasıydı o oldu
sımdı sonucun gerceklesmesı ınsallah oda gerceklesır
hallah hepınızın gonlune gore versın ınsallah bu sene ugurlu gelır bıze
bye byee :)
canım inşALLAH hayırlısıyla tranferin olur bebişi annesine tutunur kendine dikkat et canım Allaha emanet ol .slm kızlar suan yıne hastanedeyım bırazdan transferım olcak 4 ıyı 3 kalıtelı emrıyomuz oldu heralde 1 tane transfer yapılcak fransaya donusumuzde pazar felan olabılır bakalım doktorlarla goruselımde bı
hepınıze cok cok tesekkur ederım bızım ıcın en onemlısı basta sperm bulunmasıydı o oldu
sımdı sonucun gerceklesmesı ınsallah oda gerceklesır
hallah hepınızın gonlune gore versın ınsallah bu sene ugurlu gelır bıze
bye byee :)
Tesekkur ederim canim ben Umut Tup Bebekte tedavi goruyorum doktorumuz Emre Bakircioglu cok iyi dalinda super bir doktor, esin micro tese oldudami bulunmadi , hic ilac tedavisi gordunuzmu peki, bende cok korktum bulunmaz diye ama sukur bulundu esimde sag tarafta bulamadilar solda fazlasiyla bulunmus Allahim hakkinizda hayirlisini versincanım merhaba..inşallah gönlüne göre olur herşey..hangi hastanede tedavi gördünüz? doktorunuz kimdi..bizde de sperm bulunamıyor o yüzden soruyorum..sevgiler
canım inşALLAH hayırlısıyla tranferin olur bebişi annesine tutunur kendine dikkat et canım Allaha emanet ol .![]()
Arkadaşlar lütfen çok dua edin kaynım kolon kanseri ve karaciğere metestaz yapmış dendi....çok kötü günler geçiriyorum lütfen dua edin yanlış bilgi olsun yanlış tanı konmuş olsun hala çıkmayan tahlillerimiz var....arkadaşlar o kadar üzgünümki çocuk falan herşeyi unuttumm.....kaynım 30 yaşında bekar....o kadar gençki eşim ondan 1 yaş büyük ikiz gibiler....eşim sabahlara kadar yanımda ağlıyor....dua bekliyorum çok ihtiyacım var o kadar iyi bir insandırki.....
Arkadaşlar lütfen çok dua edin kaynım kolon kanseri ve karaciğere metestaz yapmış dendi....çok kötü günler geçiriyorum lütfen dua edin yanlış bilgi olsun yanlış tanı konmuş olsun hala çıkmayan tahlillerimiz var....arkadaşlar o kadar üzgünümki çocuk falan herşeyi unuttumm.....kaynım 30 yaşında bekar....o kadar gençki eşim ondan 1 yaş büyük ikiz gibiler....eşim sabahlara kadar yanımda ağlıyor....dua bekliyorum çok ihtiyacım var o kadar iyi bir insandırki.....
blueavcı kardeşim merhaba nasılsın.haberini yeni aldım gözün aydın çok sevindim.dememişmiydim ben sana içime doğdu.eşime de anlattım o da çok sevindi.nihayet evimize geldik abimin düğününü yaptık.gelirken de senin memlekete uğradık adanaya kebab yedik çarşı da celal usta diye bir yerde.walla inan çok sevindim.hatta gelir gelmez foruma baktım ve de gözüm hep seni aradı içime doğdu hamile olduğun.allah mesut bahtiyar etsin.darısı bizlerin başına inşallah.![]()