Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar dün hormon testi yaptırmıştık testojelden sonra fsh:31 den 25 düşmüş .Kaan hoca cevap yazmış hemen gayet iii olduğunu söylemiş düzelme olduğunu söylemiş ve bu ayda devam etmemizi söylemiş belki birdahaki aya Ankaraya çağrıcakmış tekrardan.... Kızlar işallah herşey güzel olacak birde dün akşam annem bizdedeydi biz yazarken sürekli dua etti Anneciğimin duası kabul olur işallah...

canim ne guzel sizin hormonlarda dususe gecmis bizimkide dusdu insallah sifa buluruz canim

Kızlar dün hormon testi yaptırmıştık testojelden sonra fsh:31 den 25 düşmüş .Kaan hoca cevap yazmış hemen gayet iii olduğunu söylemiş düzelme olduğunu söylemiş ve bu ayda devam etmemizi söylemiş belki birdahaki aya Ankaraya çağrıcakmış tekrardan.... Kızlar işallah herşey güzel olacak birde dün akşam annem bizdedeydi biz yazarken sürekli dua etti Anneciğimin duası kabul olur işallah...

insallah bir gün hersey duzelecek canim allahim herkesin duasini kabul etsin

selam kızlar nasılsınız? inşl herkesin keyfi yerindedir..Bizim aynı devam ediyoruz hayata :))

bizimde iyi diyelim ii olsun hesabı canım, valla Allah'tan iş var yoksa kafayı yerdim ben..işler yoğun aklıma gelmiyor fazla..Ama iş yerindede 2011 girdi gireli 4 hamilemiz oldu ve baya bir can sıkıcı oluyor, kıskanmak değil ama insan imreniyor valla..

canim iki hafta sonra 27 subat ama daha bilet yok ortada
hic gitmek istemiyorum korkuyorum

korkma canim rabbim buyuk insalalh cikacak bol bol spermler hersey zamaninda olcak canim vakit kaybetmeyin, ben esime diyorum keske kaan hocayi onceden bulsaydikda ilk ona ameliyat olsaydik belki her sey daha farkli olurdu ama isde sans her seyde vardir bi hayir bakalim hayirlisi olsun

ASKOLSUN kızlar ya LEYLAK CIM dısında kımse yoklugumu farketmemıs.( leylak 'cım annemlerdeyım ama tatılın yanı guzellıgın bıtmesıne az kaldı,memlekettımdeyım yanı ) azıcık naz edem sıze:))))
canım ohh sefan olsun canım tadını çıkar bu güzel günlerin...Biraz uzaklaşmak iii gelmiştir canım sana kafanı dağıtmışındır biraz...
slm kızlar suan yıne hastanedeyım bırazdan transferım olcak 4 ıyı 3 kalıtelı emrıyomuz oldu heralde 1 tane transfer yapılcak fransaya donusumuzde pazar felan olabılır bakalım doktorlarla goruselımde bı
canım işallah enbriyon sana tutunur :49:ve mujdeli haberi verirsin

hepınıze cok cok tesekkur ederım bızım ıcın en onemlısı basta sperm bulunmasıydı o oldu
sımdı sonucun gerceklesmesı ınsallah oda gerceklesır
hallah hepınızın gonlune gore versın ınsallah bu sene ugurlu gelır bıze
bye byee :)

Arkadaşlar lütfen çok dua edin kaynım kolon kanseri ve karaciğere metestaz yapmış dendi....çok kötü günler geçiriyorum lütfen dua edin yanlış bilgi olsun yanlış tanı konmuş olsun hala çıkmayan tahlillerimiz var....arkadaşlar o kadar üzgünümki çocuk falan herşeyi unuttumm.....kaynım 30 yaşında bekar....o kadar gençki eşim ondan 1 yaş büyük ikiz gibiler....eşim sabahlara kadar yanımda ağlıyor....dua bekliyorum çok ihtiyacım var o kadar iyi bir insandırki.....
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ...
Merhaba arkadaşlar,
adak canım çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun..kızlar biz tedaviye devam ediyoruz mikrotese günü belli oldu pazartesi günü saat 9.30 da...hem sevgililer günü hem mevlid kandili rabbim bu günü bana bayram eder inşaallah...kızlar bana dua edin...çıkış olursa size hemen yazarım ama olmazsa sanmıyorum topiğe giremem..rabbim sadece bana değil isteyen herkese tez zamanda versin..rabbim duy..allaha emanet olun...
Mevlid kandilinde canım tese olucaksınız vardır bundada bir hayır işallah Yaradan izin verirde bulunur sperm.Dualarım seninle
arkadaşım inşallah o mübarek günde hayırlı haberlerini verirsin...biz de çarşamba günü m.teseyi yaptırdık ama sperm bulunamadı. eşimde bende çok kötü pskoloji içindeyiz.konuşmuyor yatağa bile yatmıyor ben uyuduktan sonra geliyor. kendimizi olumsuz sonuca ne kadar hazırlasak da çok ağır geldi bu bize.
inşallah sizin öyle olmaz dualarım sizinle.allah iyi haberler almayı nasib etsin...
Canım çok üzüldüm bende yaşadım aynısını bilirim o günleri kapkara zindan gibi ama zaman geçtikçe inan geçiyo geçmek zorunda bir şekilde avutuyosun kendini:5:

korkma canim rabbim buyuk insalalh cikacak bol bol spermler hersey zamaninda olcak canim vakit kaybetmeyin, ben esime diyorum keske kaan hocayi onceden bulsaydikda ilk ona ameliyat olsaydik belki her sey daha farkli olurdu ama isde sans her seyde vardir bi hayir bakalim hayirlisi olsun

sagol canim evet herseyde vardir bir hayir üzülme canim insallah bundan sonrasi güzel olur
hepimiz icin

Back
X