- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
canım benim Allah razı olsun, Rabbim inş seninde kalbindekini hakkında hayırlı kılar, seni çok seviyorum canım benim..Her zaman hatırlıyorsun bizi, biz o kadar vefalı olamıyoruz kusuruma bakma tamammı..ve diğer arkadaşlar inş bir gün herşey daha da güzel olacak, olmayanı olduran rabbim, inş bigün bizede meleklerimizi verecek..hepiniz öpüldünüz canlarım..HAYIRLI GUNLERIMIZ OLSUN INSAALAH HATUNLAR!nasılsınız?SELVACIM nerelerdesın .guzel haberlerle gel ınsaalalh tatlım.CEYKLINSU ben ınanıyorum kı sende blueavcı gıbı guzel haber vereceksın bıze.sızın durumunuz agır degıl ınsaalah yanı.rabbımın ıznıyle.UMUTOLSUN neler yabyrsn.canım gorusemyrsz ERYASU da artık ugramyr.kızlar tek kaldım buralarda(((( GELINCIK SENI DE merak edyrm tatlım.olumsuz haber alsak da ıletısımı koparmayalım ınsaalalh.ININCKO tabıkı de destekcıyız ama nasıl sesımızı duyrcaz kı tatlım?LAREM HEP canlarım allah razı olsun ınsaaalah dualarımız kabul olsun.LAREM CIM melegımızı de cok op benım ıcın.YADE78 canım tabıkı de yalnız degılız rabbım cok buyuk ben ınanıyorum cocugum olmasa bıle bana guzel kapılar acacaktır.ne bılem baska guzel ısteklerımızı belkı gerceklestrcek yada ımtıhanda basarılı olup dıger hayatta guzellıkler yasatacak belkı de kımbılır.yanı ben ınanıyorum kı hersey cocuk da degıl bunu her seferınde dıle gtryrm esıme de kendıme de...rabbım sana da esınle ve cocugunla mutlu gunler gostersın ınsaaalah tatlım.MELISELA, BELGIN, CICEK ,HARZEM, ESPOIR, KADER,BLUAVCI,NURSEN,SEVGIDOLU SELVA.ısmını hatırlayamadıgım dıger arkadaslarım rabbım gonlunuzden her ne gecyrsa bu mubarek gunlerde gerceklestrsn ınsaalah......hepınızı cok opyrm.
günaydın canlarım
jklm allah razı olsun canım rabbim hepimizin gönlünden geçeni kabul etsin inşl dualarımızı kabul etsin
zcucum beni sormuşsun hayatım çok şükür iyyim canım ama bebeğim ben burdayım demeye başladı gece kusmalarım başladı gerçi hiç şikayetçi değilim buna şükür birgün kusmadan mutluluk duyacaksın deselerdi asla inamazdım ama mutluyum tabiki bu dönemi bilmeden atlatanlarda varmış ama benimde bünyem bunu kaldırıyor demekki atlatacağız inşl
sayesten haber yok hala onu merak ettim ama sperm çıkarsa hemen girerim çıkmazsa beklemeyin ve anlayın demişti ben mi yanlış hatırlıyorum o yüzden aklım biraz karışık açıkcası inşl sevinçten haber verememiştir
yade arkadaşım aramıza hoşgeldin rabbim kızını size bağışlasın inşl ve en kısa zamanda sen,n ve eşininde gönlündeki muradı vrsin ve isteyen herkese versin rabbim kimseyi evlat hasetiyle yakmasın inşl
canım benim iyi olmana çok seviniyorum, Allah'ım inş mutluluğunuzu daim eder canım..
Diğer arkadaşlarım lütfen asla canınızı sıkmayın, biz özel insanlarız unutmayın, kırılganız alınganız ama Rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş..