- 18 Şubat 2009
- 588
- 137
- 323
- 44
selvacımmmmm çok çok sevindim bir haftadır senden haber bekliyordum ...Rabbim sonuna kadar daim etsin ...
sağol arkadaşım bugün transferin 5. günü rabbim herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selvacımmmmm çok çok sevindim bir haftadır senden haber bekliyordum ...Rabbim sonuna kadar daim etsin ...
kader sağol canım rabbim hepimize yaşatsın bebek mutluluğunu...canim simdiden hayirli olsun bebisininsallah sIkI sIkI tutunurda rabbim kucagina almayida nasip eder cok dikkat et kendine bol bol dinlen rabbim buyuk insallah hamile haberinide veririsin canim
canim hayirli olsun cok sevindim insaalah 9 ay sonra kucagina alirsin bebisini![]()
kızlar iyi haftalar olsun hepimiz için inşallah bu hafta arkadaşlarımız bize hamilelik müjdesi verir amin...
canım sana şimdi araştırdığım birşeyi yazayım sizin rahatsızlığınızın adıaspermi yani meninin az olması bu durumlarda benim eşimede yapılan testte olduğu gibi spermiogram testi yaptırınca idrarına da bakılıyor orda sperm bulma şansı olabiliyormuş yani bazen mikroteseye gerek kalmıyormuş lütfen bu testi yaptırırsanız sonucu banada yaz bence bu bizim için sevindiri bir haber ne dersin çünkü semen idarara karışıyormuş bilemiyorum bulunduğun yerde bu test yapılıyormu canım hayırlı haberlerini bekliyorum bu arada kaç yaşındasın memleketin neresi
çiçek hormon değerleriniz nasıldı ?Kaan hoca hormonları mı normale mi çekti ilaç tedavisi ile...Bizim hormonlar genetik normal çıktı.Emre bey bize mikrotese dedi ilaça gerek yok dedi size söylediği gibi...durumumuz aynı gibi o yüzden sormak istedim. Ama ben kaan beyede gitmek istiyorum o genelde başta ilaç tedavisi uyguluyor sanırım...siz nasıl karar verdiniz...eşimi ikna edemiyorum hormonlarda sıkıntı olsaydı ilaç uygulanırdı deyip duruyor ikna edemiyorumm
iyi aksamlar kizlar benimde test gunume 3 gun kaldi aceba hamilemiyimki
karnim okadar gergin patlicak gibi cok bi nefes almada karnimi ici yirtiliyo gibi sanci oluyo
bilmiyorum normalmi
ozellikle hapsurmadan cok korkuyorum hemen karnimi tutuyorum
günayın kızlar nasılsınız geçen günlerde demiştim eşim sperm tahlili yaptıracaktı diye sonucumuz malesef yine sıfır şöyle ki 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 malesef ne diceğimi bilmiyorum hayırlısı böyleymiş demek,demek ki daha zamanımız var anne baba olmak için. :85: RABBİM SEN BİLİRSİN
herkese hayirli haftalar dilerim.. adak arkadasim insallah kaynin da en kisa zamanda iyilesir allahtan acil sifalar dilerim..demmi nasilsin insallah esin en kisa zamanda eski isinden daha iyi bir is bulur..belgin sen nasilsin tedavin nasil gidiyor.. cicek az kalmis canim hayirlisi olsun simdiden.. turkal sana da simdiden hayirli olsun tedavin insallah bebegine kavusursun..
yok doktor azospermi dedii....ve semen tahlilinde 1.5 ml cikmisdiii
günaydın arkadaşlar
cumartesi günü tedaviye başladım
umut tüp bebek merkezi süleyman tosun ve emre bakırcıoğlu
buarada BLUEVCİ....arkadaşım hamileliğini kutladımmı inan hatırlamıyorum...tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah........
Amiiin adak1985. Allah seninde kaynına en tez zamanda şifalar versin bu genç yaşında bu dertten hemen kurtarsın inşallah. bu arada kemoterapi öncesi sperm dondurtmayı unutmadınız değil mi bekar demiştin. sakın unutmayın kemoterapi sperm üretimini yok ediyor çünkü azosperme bir mağdur daha vermeyelim zaten öyle üzülüyorum ki bu topikten 1 hamile çıkıyosa 5 azo giriyor içim acıyor. maalesef sadece mikrotese değil tedavi ücretlerinede 2011 de zam yapmış bahçeci gurubu dolayısıyla umutta zamlı. bizdeki gelişme spermle ilgili değil canım. eşimin işsizliğinde bari zaman bulacağımız için sgk raporu çıkarttıralım dedik. çok çabaladık 15 günümüz hastenede yitti neredeyse ama başardık.slm kızlar.....DEMMİ...eşinin işine gerçekten üzüldüm çünkü bu illet öyle bir dertki parasız olmuyor çok pahalı bize 2. tedavi olduğu için 4500 liraya indiler mikrotese ücretide 1750 olmuş zaten...yemeden içmeden 3 aydır biriktirmeye çalıştık denkleştiremedik.....allah eşine en yakın zamanda iş güç rastlığı versin arkadaşım inşallah eskisinden daha güzel bir iş bulur...bu dert dışında sorunlarda oluyor hayatta beimde kaunım kolon kanseri çıktı ve artık kesinleşti yarından itibaren kemoterapi başlanacak...of allahım ne zor bir imtihan.....bu arada spermle ilgili gelişmeler oldu demişsin çıkışmı oldu arkadaşım nasıl gelişme ?? allah hakkımızda hayırlısını versin....
İnşallah jklmgunaydın herkeseNURSEN CIM ınsaalh mıkrotesede guzel sonuc alırsınız tatlım evet o sıfırları gormek berbat bısey.bız hastane bırakmamıstık yanlıstr yanlıstr dıye dıye(((ama yıne sıfır.ADAKCIM rabbım gunahlarınıza keffaret etsın ınsaalh sıkıntılarınızıkaynınıda sıfalar dılıyorum.gercektenzor cok zor ısınız, sukur etmemız lazım.hersey bebek degıl,rabbım buyuk acılar yasatmasın ınsaalh.SYMPATIK VE SELVA CIM INSAALH bırkac gun sonra halaylarla alırız guzel haberlerınızı tatlım.DEMMI CIM rabbım kımseyı hastalıkla aclıkla olumle sınamasın.para gercekten onemlı.ınsaalah guzel kapılar acılır hepımıze.
evet zcu işsizlik yıkımıyla girecek güç bulamadım kendimde şimdi toparlandım biraz sgk raporu gelişmesiyle.nasılsınız arkadaşlar, iyi haftalar diliyorum herkeze:26:bana şifa dileklerinde bulunmuşsunuz çok sağ olun Allah razı olsun.SYMPATHİQUE VE SELVA canlarım inşAllah hamiş haberlerinizi bekliyorum.NURSENCİM inşAllah tesede güzel sonuç alırsınız canım üzülmeRabbim verecek olduktan sonra ADAKCIM tekrardan tedaviye başlamaya karar vermişsiniz Allah yardımcınız olsun her yönden maddi manevi bisikilojik zor bir süreçten geçtiniz inşAllah sıkıntıların sonu olur bebiş her sıkıntıyı unutturur.DEMMİ canım uzun zamandır uğramıyordun bizi sensiz burakma buralarda eşin içinde üzüldüm inşAllah kısa zamanda iş bulurda hemen tedaviye başlarsınız iyi gelişmeler var diyorsun umuyorum devamıda gelir.ve diger arkadaşlar selam herkeze
iyi olmaya çalışıyorum nissan inşallah sağol iyi dilekleriniçinherkese hayirli haftalar dilerim.. adak arkadasim insallah kaynin da en kisa zamanda iyilesir allahtan acil sifalar dilerim..demmi nasilsin insallah esin en kisa zamanda eski isinden daha iyi bir is bulur..belgin sen nasilsin tedavin nasil gidiyor.. cicek az kalmis canim hayirlisi olsun simdiden.. turkal sana da simdiden hayirli olsun tedavin insallah bebegine kavusursun..
canım karın ağrısı tedavimi soruyorsan içiyorum ilaçları iyi gibiyim troiti soruyosan vallahi içiyorum ilacı ama bilmiyorum baktırmadım hiçç işte öyleherkese hayirli haftalar dilerim.. adak arkadasim insallah kaynin da en kisa zamanda iyilesir allahtan acil sifalar dilerim..demmi nasilsin insallah esin en kisa zamanda eski isinden daha iyi bir is bulur..belgin sen nasilsin tedavin nasil gidiyor.. cicek az kalmis canim hayirlisi olsun simdiden.. turkal sana da simdiden hayirli olsun tedavin insallah bebegine kavusursun..
endişelenme canım vardır tesede çıkar ben inanıyorum allah yardım etsin hepimizeeeiyi olmaya çalışıyorum belgincim napalım işte kaynım hasta martta bir tedavi daha olucam kafam karışık sperm çıkmıyor doğal yoldan tese yapacak emre bey endişeliyim ...allahım yardım et hepimizi bu dertten kurtar.....
canım bende heyecenlıyım vallahi çokBelgincigim heycanlimisin diye sormussun valla canim cok heycanliyim
sen nasilsin canim?
belginim canım nerelerdesin sana hiç rastlayamıyorum facedede yoksun..