Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yani tam olarak bilmiyorum ama eşimin ilk azosperm olduğunu öğrendiğimde çok araştırdımm.Eğer hiç meni gelmiyorsa buna aspermi denildiğini, meni gelipte bunun içinde sperm bulamazlarsa bunada azospermi deniliyor.Evet doğru siz azospermisiniz fakat meni miktarınız az yani 2 ml altında ise bu kişilerin kanallarının tıkalı olabileceğini okudum inşallah benim dedigim gibidir bulma şansları yani microtesede yüzdeyüze yakın......ben doktora acaba eşimin kanalları tıkalı olabilir mi diye sorduğumda hayır semen yani meni miktarı ve volumü oldukca iyi demişti...bu dediğim ancak hormon değerleriniz normalse özellikle fsh hormonu.iyi akşamlar hep

canim cok tesekkur edrim.allah senden diledigin kadar razi olsun....burdaki doktorlar bi garib bize hic genetik tani testi falan yaptirmadilarr sikildik artikk burdaa...sizdeb birsey sorucan alman hastanesindeki tansal beyi tavsiye eden varmi.iyi aksamlar

sağol hayatım çok teşekkür ederim inşl darısı sizlere olsun inan bende hatırlayamadım ama hiç önemli değil gönüllerimizin birlikte olduğunu biliyorumya önemli olan o hayatım
inşl sizinda marttaki tedaviniz olumlu sonuçlanır sonunda hamilleik müdesini verirsin bizlere ve bu sefer sonuna kadar gider kaynınada acil şifalar dilerim hayatım çok geçmiş olsun
canim ben yeniyim bebisin hayirli igirlu olsun...allah tamamina erdirsin insallah.sizinde sorununuz azospermiydi?birde doktorunuz kimdi?

arkadaslar,alman hastanesindeki tansel beyi oneren varmi mikro tese ameliyati icin.memnun kalan varmi armizda bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

blueavci!!
selam nasilsin ???
seni tebrik ederim canim darisi bizlere olur insallah!!
sen nerde yaptirdin tedavini??
memnun kaldinmi ??? senin yumurtlaman nasildi???
yani igne kulanmadan önce???

sağol canım çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın canım ben tedavi görmedim normal yoldan hamile kaldım yumurtlamada felan bir sıkıntı yoktu ama bir kez rutin konturol yaptırmıştım
benim eşim tedavi görüyordu hipogonodzme bağlı azospermdi eşim testesteron felan düşük oluyo bu hastalıkla ilaçla onu yükseltip sperm çıkışı sağlanıyomuş ve doğal yoldan gebelik oluşuyomuş tabi biz bunları emre beyle öğrendik ilk önce 4ay başka bir doktordaydık memnun kalmadık emre beyle başladık 6ayda onda tedavi gördük şükür sonucunu fazla fazla aldık inşl darısı sizlere olsun biz emre bakırcıoğlundan çok memnun kaldık bizim sebebimiz oldu dilerim rabbim sizide doğru doktorlarla karşılaştırsın

aaaaaaaa nekadar güzel normal yoldan hamile kalman !!!!:nazar:
senin esindeki hasaltigi duymamiystim ben,
yani bizimkide azosperm ama neden oldugunu bilmiyoruz!!!

canim fsh 9.8 lh 12.7 testostoron 27.7 canim kan sonuclari dusuk veya cok yuksek degildi normal sinilarin icindeydi hep..bizimde genetik temiz cikti allaha sukur...canim benim esim cok istekli ikna proplemi yasamadim kaan hocaya esim gitmek istedi..esin hic tese oldumu senin benim esim oldu biz o yuzden ilacli dedaviyi sectik.insallah ilaclarin faydasi olmustur..bu arda biz emre beye muayne olmadik maile hormonlara gore direk tese dedi muayne olsaydik ilac verirmiydi bilmiyorum..sizinde kaybedeceginiz bisey yok kaan beye gidin birde ne diyecek bakalim

canım bizim durum çok ilginç sana şöyle anlatayım.eşim 7-8 yaşalarında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş sol taraftan ama sağda bi problem yok ancak benim çevremde o kadar çok tek taraflı testis ameliyatı olan duydum ki tek testisle normal yoldan hamile kaldılar.Bizim sağ niye çalışmıyor azda olsa niye üretmiyor kafama takılıyor bütün değerler normal emre bey tese olmamızı istedi daha önce olmadı zaten yeni öğrendik azospermi olduğunu ilaca gerek yok üretim yapılıp yapılmadığını bilmiyoruz ki ilaç verelim dedi.eşim direk ameliyat olmak istiyor bende kaan hocanın bi fikrini almak istiyorum.Eşim ilaç tedavisi verirse kafamızın karışacağını söylüyor ama ikna ettim gibi bi kezde kaan beye muayene olucaz...Bazı arkadaşların ilaç tedavisi ile sperm bulunduğunu okudum..benim durumumda olanlar ya da bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun ...teseyi yazın olmayı düşünüyoruz ikimizde çalıştığımız için ancak yaz tatilinde...çiçekcim çok teşekkürler

kizlar moralim cok bozuldu gece gece
kaan hocadan mail geldi..biz napacaz simdik biletler alindi esim izin aldi kendimizi hazirlamistik off
uzak olunca bazi seyler dahada zor

yaziyorum soylediklerini

yeni yapılanma nedeniyle sizin ameliyatınıza ben giremiyebilirim. Lütfen bu hafta gelmeyin, önümüzdeki hafta 0312 5956815'den muayenemi sorun ve buna göre gelirseniz, daha iyi olur.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

canim fsh 9.8 lh 12.7 testostoron 27.7 canim kan sonuclari dusuk veya cok yuksek degildi normal sinilarin icindeydi hep..bizimde genetik temiz cikti allaha sukur...canim benim esim cok istekli ikna proplemi yasamadim kaan hocaya esim gitmek istedi..esin hic tese oldumu senin benim esim oldu biz o yuzden ilacli dedaviyi sectik.insallah ilaclarin faydasi olmustur..bu arda biz emre beye muayne olmadik maile hormonlara gore direk tese dedi muayne olsaydik ilac verirmiydi bilmiyorum..sizinde kaybedeceginiz bisey yok kaan beye gidin birde ne diyecek bakalim

canım bizim durum çok ilginç sana şöyle anlatayım.eşim 7-8 yaşalarında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş sol taraftan ama sağda bi problem yok ancak benim çevremde o kadar çok tek taraflı testis ameliyatı olan duydum ki tek testisle normal yoldan hamile kaldılar.Bizim sağ niye çalışmıyor azda olsa niye üretmiyor kafama takılıyor bütün değerler normal emre bey tese olmamızı istedi daha önce olmadı zaten yeni öğrendik azospermi olduğunu ilaca gerek yok üretim yapılıp yapılmadığını bilmiyoruz ki ilaç verelim dedi.eşim direk ameliyat olmak istiyor bende kaan hocanın bi fikrini almak istiyorum.Eşim ilaç tedavisi verirse kafamızın karışacağını söylüyor ama ikna ettim gibi bi kezde kaan beye muayene olucaz...Bazı arkadaşların ilaç tedavisi ile sperm bulunduğunu okudum..benim durumumda olanlar ya da bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun ...teseyi yazın olmayı düşünüyoruz ikimizde çalıştığımız için ancak yaz tatilinde...çiçekcim çok teşekkürler

allah yardimcin olsun canim allahim hepimize olumlu sonuclar almayi nasip etsin

:80:
kaan hocadan mail geldi..biz napacaz simdik biletler alindi esim izin aldi kendimizi hazirlamistik off

yaziyorum soylediklerini

yeni yapılanma nedeniyle sizin ameliyatınıza ben giremiyebilirim. Lütfen bu hafta gelmeyin, önümüzdeki hafta 0312 5956815'den muayenemi sorun ve buna göre gelirseniz, daha iyi olur.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS[/QUOT GUNAYDIN FISTIKLAR NASILSINIZ? CANIM KAAN HOCA BIZE de aynısını demıstı bızde kendımızı ankara ıcın cok hazırlamıstık ama sonra telefonda bınanın bakımı nedenıyle ızne ayrılacagını amelıyatı devredecegını baska dr a,zaten onun gorebıldgnını tum urologların gorebıldgnı, endıse etmememıs gerektıgını falan soylemıstı.bız de maalesef gıdememıstık ama cok ıstrysanız gelın yapayım sımıdı dondururuz bulursak demıstı.bız de rıske atmamıstık kabul etmedık ve baska bır yerde baslamıstık tedavıye....her ser de vardr bır hayr,dur bakalım,kaan hoca ne dyrsa ona uyun.rabbım yardımcın olsun CICEKIM zor cok zor dr karasızlık muallakta olma durumu ...yasadım bılıyorum cunku....

canım sana şimdi araştırdığım birşeyi yazayım sizin rahatsızlığınızın adıaspermi yani meninin az olması bu durumlarda benim eşimede yapılan testte olduğu gibi spermiogram testi yaptırınca idrarına da bakılıyor orda sperm bulma şansı olabiliyormuş yani bazen mikroteseye gerek kalmıyormuş lütfen bu testi yaptırırsanız sonucu banada yaz bence bu bizim için sevindiri bir haber ne dersin çünkü semen idarara karışıyormuş bilemiyorum bulunduğun yerde bu test yapılıyormu canım hayırlı haberlerini bekliyorum bu arada kaç yaşındasın memleketin neresi

merhabalar benim esimd de az meni var,siz bu testi nerde yaptirdiniz ,her hastanedebilip yapiyolarmi,daha once hic duymamistim

bence eger doktorunuz onerirse mutlaka ilac la tedavi olun daha sonra cikis olmazsa ameliyat olursunuz,ameliyat en son is one almayin derim,biz tedavi olmadan olduk ama cikmadi

aaaaaaaa nekadar güzel normal yoldan hamile kalman !!!!:nazar:
senin esindeki hasaltigi duymamiystim ben,
yani bizimkide azosperm ama neden oldugunu bilmiyoruz!!!
azosperminn başka başka sebepleri varmış canım yada nedensiz olduğu durumda bizimkide eşimin geçirmiş olduğub beyin tümörü ameliyatından dolayı hipogonodzmmiş
bizde emre beyde herhalde tedavi olucagiz, dün esimlede konustum !!!
Isallah hayirli olur bizede!!!
inşl canım hayırlı olur sizede memnun kalırsınız

yaziyorum soylediklerini

Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

canım gerçekten zor bir durum siz herşeyi ayarlıyosunuz maddi manevi kendinizi ona adapte ediyosunuz inşl hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun canım

günaydın kızlar, nasılsınız ...bugün İzmir yağmurlu okadar çok yağıyorki sanki hava karardı gibi oldu.ben yağmuru çok severim de Allah afet vermesin.hastalığımda biraz hafifledi.sadece başımda ağrı kaldı:23:sizlerden ne haber ÇİÇEK canım Kaan hocada olmaya çalışın bence geldimi gelir terslikler sen sıkma canını sonu güzel olsun.

merhabalar benim esimd de az meni var,siz bu testi nerde yaptirdiniz ,her hastanedebilip yapiyolarmi,daha once hic duymamistim

canım eşimin bir arkadaşının15 sene çocuğu olmamış.Sonra bir doktora gitmiş tedavi görmüş şimdi iki çocukları var.Eşime de doktoru çok tavsiye etmiş eşimde oradan randevu almış bizde gittik doktor meğerse kadın kaynaklı kısırlıkla ilgileniyormuş.doktorda randevu aldığımız için bende de sorun olmadığından muayene olmadım.ama doktor muayene ücretini almak istedi bizde verdik .boş dönmeyelim diye eşimin sperm sonuçlarına baktı sonra tahlil yaptırdığımız kliniği aradı ve onlara bu tahlili de yapmasını söyledi.Bizde ne olduğunu sorduk şöyle dedi sperm verdikten sonra idrarda vereceksin oraya da bakılacak belki orada sperm bulunabilir dedi.Bizde yaptırdık 2 tana cansız çıkmıştı.ama bu tahlili yapmaları için önceden söylüyorsunuz.peki eşiniz yumurtalıklarının büyüklüğü nasıl .Benim eşiminki küçük alt sınırdaymış.inşallah Allah herkese evlat versin.

jiklm runya çiçek çok sağolun kızlar rabbim sizlerede bu heyecanı yaşatsın sizlere hep dua ediyorum..jiklm canım hastaneden menmun kaldın mı demişsin yumurta toplama işlemine kadar ara ara aksilikler oluyo mesela ultrasyona geç alınabiliyorsun ama bence bunların çoğu yoğunluktan üst kat tüp bebek çok iyi bi hemşire vardı herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı tel verdi herşeyi sorabiliyorsun..başka bi hastaneye gitmedim ve iyi haber aldım ya belki ondandır olumlu düşünüyorum ama biçok arkadaş beğenmediğini yazmıştı..
canım çok sevindim işallah bebişin tutunur sana :nazar::nazar::nazar:
iyi aksamlar kizlar benimde test gunume 3 gun kaldi aceba hamilemiyimki:31::31:
hadi hayırlısı merakla bekliyorum bende işallah olmlu olacak:49:
karnim okadar gergin patlicak gibi cok bi nefes almada karnimi ici yirtiliyo gibi sanci oluyo
bilmiyorum normalmi
ozellikle hapsurmadan cok korkuyorum hemen karnimi tutuyorum

günayın kızlar nasılsınız geçen günlerde demiştim eşim sperm tahlili yaptıracaktı diye sonucumuz malesef yine sıfır şöyle ki 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 malesef ne diceğimi bilmiyorum hayırlısı böyleymiş demek,demek ki daha zamanımız var anne baba olmak için. :85: RABBİM SEN BİLİRSİN
canım vakti var demeki daha işallah birdahaki sefere olumlu olur biraz sabır....

yaziyorum soylediklerini

Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS[/QUOTE
canım üzüldüm şimdi hazırlamıştınız kendinizi ne güzel ama vardır bundada bir hayıt ....

slm kizlarya transferden sonra yarin test gunumdu
ve bugun biraz kan geldi acebe hamile degilmiyim ne
yada sizlede boyle bisey oldumu:59:

slm kizlarya transferden sonra yarin test gunumdu
ve bugun biraz kan geldi acebe hamile degilmiyim ne
yada sizlede boyle bisey oldumu:59:

kan gelmesi hamile olmana engel değil. Umutlarını yitirme derim. Bildiğim kadarıyla o süreçte böyle şeyler olabiliyormuş. O yüzden umudunu sakın yitirme. Olumlu düşün ki olumlu sonuç olsun.

Back
X