Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çiçek canım birde hangi otelde kalcaksınız belli mi eğer memnun kalırsanız bizde orda kalabiliriz ...Dayımlar var Ankarada ama kalmak istemiyorum birde onlara dert anlat en güzeli otel

canım baktım şimdi güzel şeyler var bu site dışında yani eşi azo dışında hiç diğer sayfalara bakmamıştım ama konular güzel teşekkür ederim

canım baktım şimdi güzel şeyler var bu site dışında yani eşi azo dışında hiç diğer sayfalara bakmamıştım ama konular güzel teşekkür ederim

rica ederim canim bencede guzel bir sayfa insanin arda gulmeye ihtiyaci oluyo canim biz temmuz ayinda gidecegiz turkiyeye henuz gunu belli degil temmuz sonuna dogru olur galiba ameliyat insallah denk geliriz canim

canım işallah iii haberlerle dönersin ve unuttursun bu günleri senin arkanda ben varım bizde yaza kısmetse mikro tese olucaz

canim sonuclar güzel olsun da tek cektigimiz sikintiyi unuturuz tabi o zaman
inslalah hepimizin tedavisi olumlu sonuclarnir

evet canim degistirmeye extra para aliyorlar ...cok sukur onlara gerek kalmadi canim inslalah her sey yolunda giderde guzel haberlerler bol bol spermlerle donersiniz canim ....esinin ailesine soyledinizmi canim

evet canim bazen denistirmedikleri bile oluyor..amin insallah canim bol bol spermle donesiz
malesef soyleyemedik canim daha

çiçek canım birde hangi otelde kalcaksınız belli mi eğer memnun kalırsanız bizde orda kalabiliriz ...Dayımlar var Ankarada ama kalmak istemiyorum birde onlara dert anlat en güzeli otel

evet canim bende dert anlatmamak icin oteli sectim biz daha ailelere anlatamamisken baskasina nasil anlatiyim simdik..canim evet bir otelle gorustuk memnun kalirsam soylerim sana
siz gittiginizde tek tesemi olacak sen hazirlanacakmisin canim

çiçek canım rabbim yardımcın olsun..kızlar hepimize bol bol dua ediyorum ..bugün sınıfta ektiğim çiçekler açmış bir dalda iki ayrı renk,gözlerim doldu rabbim dedim kuru ağaçları yeşerten renk ve şekil veren rabbim bizleride böyle yeşert kucaklarımızı boş bırakma içimdeki can sana emanet rabbim onu senden daha iyi koruyan saklayan olmaz dedim...

merhaba kizlar
jklm buleavci zcu belgin sagolun kizlar
bugun aradik kaan beyi gelin dedi siz bana soylemistiniz geleceginiz zamani dedi amaliyata o girecekmis.karistirdim ben sizi dedi insllah bir daha karistirmaz
amaliyata giremem deseydi gitmiyecektik artik cok üzülmüstük dun gece

canımçok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin rabbim bu foruma katılan katılamayan çocuk özlemi çeken herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar versin..RABBİM dualırımızı kabul etsin

merhaba kizlar
bugun aradik kaan beyi gelin dedi siz bana soylemistiniz geleceginiz zamani dedi amaliyata o girecekmis.karistirdim ben sizi dedi insllah bir daha karistirmaz

canım çok sevindim bende baya kaygılanmıştım.tabi bazen böyle yanlışlıklar oluyor.sonu güzel olsun canım bol bol spermcikler çıksın.

bilmiyorum kizlar biranda aceba degilmiyim dedim
hafifte karin agrisi olunca
normalde test gunum yarindi ama gidip eczaneden bi test alim bakim bi

bende bikac kez duydum transferden sonra kanama oldugunu
gerci kagidimdada yaziyor transfer sonrasinda pepmbe akinti olabilir ,bu sizin adet oldugunuz anlamina gelmez diye
iste biran tereddut ettim neyse i sonuc olursa yazarim yine

canım inşAllah yerleşme kanamasıdır korkacak birşey yoktur.sen kendine dikkat et yarın bize güzel haber vermen dileğiyle.:nazar:

çiçek canım rabbim yardımcın olsun..kızlar hepimize bol bol dua ediyorum ..bugün sınıfta ektiğim çiçekler açmış bir dalda iki ayrı renk,gözlerim doldu rabbim dedim kuru ağaçları yeşerten renk ve şekil veren rabbim bizleride böyle yeşert kucaklarımızı boş bırakma içimdeki can sana emanet rabbim onu senden daha iyi koruyan saklayan olmaz dedim...

doğru söylüyorsun canım .çok güzel dua etmişsin Rabbim seninde karnında büyütsün bebişini bizleride kolsuz, kanatsız ,evlatsız, bırakmasın:97:

sagol canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun.amin diyorum ne guzel dua ettmisin

canımçok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin rabbim bu foruma katılan katılamayan çocuk özlemi çeken herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar versin..RABBİM dualırımızı kabul etsin

sagol canim amin

canım çok sevindim bende baya kaygılanmıştım.tabi bazen böyle yanlışlıklar oluyor.sonu güzel olsun canım bol bol spermcikler çıksın.

canim bende cok kaygilandim korktum..cok sagol canim insallah bol bol spermciklerle gelirim

merhaba kizlar

canım çok sevindim hadi gözünüz aydın hayırlı haberlerini bekliyoruz

ne güzel canım duana da içten amin diyorum.

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız :16:

iyi aksamlar sagol nursen sen nasilsin?

Son düzenleme:
Back
X