Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim kaan beyde m tese olacak
böyle bir testin olduğunu ilk defa senden duydum ilginç geldi birdaha yaptırırsak aklımızda bulunsun ama eşim birdaha hayatta test yaptırmam dedi
canım insan hiç büyük konuşmasın bence denemekte fayda var.adamın biri her gün allah'a dua ediyormuş.allah'ım bana bol para ver zengin olayım diye.sabah öğle akşam dua ediyormuş.meleklerde allah'ım şu adama neden para veripte onu zengin etmiyorsun diye sormuşlar.allah'ta zengin olmak için bir şey yapmıyor ki sadece dua ediyor ben ona nasıl para vereyim demiş.anlayacağın sadece dua etmek yetmiyor insan elinden geleni yapacak olmazsa allah'a tevekkül edecek.
canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah istemediğimiz kadar çocuklarımız olur başımızı kaşıyacak zamanımız bile olmaz.Bu rahat günlerimizi mumla ararız inşallah.Benim size bir sorum olacak şimdiye kadar ne kadar masrafınız oldu sigorta hiç bir şeyi karşılamıyor mu?rapor çıkarırsak bir faydası olmuyor mu?.yani tedavi için ne kadar para lazım yardımcı olursan sevinirim.
Arkadaşlar size anlatacaklarım başımızdan geçmiş bir olaydır ama azospermle hiç bir ilgisi yok sadece hayat hikayesi.ablam benden 2 sene sonra evlendin allah bağışlasın hemen hamile kaldı ve bir kızı oldu .aradan bir sene geçti bir gün telefonum çaldı arayan kız kardeşimdi ablacım sana bir müjde vereyim büyük ablam yine hamile dedi.bende biraz üzüntü sevinç değişik duygular yaşadım ama ablam istemiyordu.çünkü büyük kızı daha 1 yaşına bile girmemişti.eşinin doğru düzgün bir işi yok ama kurban olduğum allah vermek isteyince veriyor.balamın bu arada büyük kızına hamileyken gittiği bir hatanede idrar tahlili veren bir kadın ablama çarpmış o gün bugün hastanaden ilaçtan hastaneyle ilgili aklınıza ne gelirse herşeyden tiksinti duyuyordu her şeyi çamaşır suyuyla yıkıyordu.tabiki hamile olduğu için bütün işlerini de bana yaptırıyordu.televizyonu bile çamaşırsuyuyla nerdeyse yıkarcasına 15-20 kere sildiriyordu.onun hamileliğinde ona hep ben baktım kendi evine gitmiyordu .neyse çok uzattım.doğum yapana kadar doktora 2 kere gitti .doğum günü geldi ve çocuk doğdu bizimde elimizde fotoğraf makinesi bebeğin ilk anlarını çekicez. Hemşire izin vermedi hemen koşarak yoğun bakım odasına götürdü ve şöyle dedi bebeğin kalbinden şüpheleniyoruz.bir sorun var dedi.evet bir sorun vardı bebeğin kalbinin damarları tersti vede kalbine giden bir damar yoktu.bizden doktor bir ilaç istedi 5 ampul alın dedi bizde almaya gittik. Istanbul'un her semtini dolaştık meğerse o ilaç çok tehlike bir ilaçmış biz bunu kaçak yollarla ve ampulünü 250ytlden bulduk.bebeğin kalbinin damarları ters olduğu için kirli kan pompalanıyor vücudu morarıyor kandaki oksijen azalınca kalp duruyor.bebeğimiz bir hafta bu şekilde ilaçlarla bir dünyaya bir cennete gidip geldi.doktorlarımız bize kesinlikle yüzde 1 bile ümit vermedi günlük 1500ytl ilaç gidiyordu doktor sırf bize masraf olmasın diye bir an önce ameliyata aldı.ameliyat oldu ama benim güzümden akan yaşları size anlatamam benim çocuğumda olmadığı için daha düşkünüm yiğenlerime.eniştemde aman ne ağlıyorsun ölürse ölsün ne olacak benim anneminde 3 çocuğu öldü dedi onu az kalsın boğacaktım.zeynep'in ameliyatı bitmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Doktora ameliyat nasıl geçti diye sorduk şimdilik yalıyor amaaaaaa dedi gitti.ve arkadaşlar şimdi zeynep allah bağışlasın 2 yaşında ve doktoru halen inanamıyor yaşadığına ben o günden sonra hiç bir emeğin ve duanın boş olmayacağına inanıyıyorum .allah bizimde kucağımıza ikizlerimiz versin inşaallah
iyi akşamlar arkadaşım şimdi geçmiş sayfaları okurken senin mesajlarını okudum sizdeki son durum ne inşallah güzel haberler alırsınarkadaslar iyi akşamlar nasılsınız bakalım
Merhaba arkadaşlar çiçek canım güle güle git umarım rabbimin bana yaşattığı mutluluğu sende yaşarsın..ben aynıyım kızlar kasık ve karın ağrım devam ediyor herhangi bi kanamam lekelenme yok bugün transfer sonrası 6.günü geride bıraktım bana dua etmeyi unutmayın..
Merhaba arkadaşlar çiçek canım güle güle git umarım rabbimin bana yaşattığı mutluluğu sende yaşarsın..ben aynıyım kızlar kasık ve karın ağrım devam ediyor herhangi bi kanamam lekelenme yok bugün transfer sonrası 6.günü geride bıraktım bana dua etmeyi unutmayın..
Günaydınnnnnngününüz aydın hayırlı bereketli olsun inşallah güzel hatunlar.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşallah Rabbimiz kendine kul,habibine ümmet,ana-babasına hayırlı olacak güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin bizlere ve tüm evlat sahibi olmak isteyen eşlere.
canımm benim inşallah bebişini sağlıkla afiyetle kucağına almak nasip olur,Rabbim o güzel günleri göstersin inşallah sana ve eşine dualarım seninle,blueavcıyla ve tüm anne adaylarıyla.Siz de bizim için dua edin.
dunku kanamanin devami gelmedi :) snirim yerlesme kanamasiydi
arkadasim dedi devami gelmediyse sevimelisin :)
zaten benim icimdeki seste tamam oldu diyor :) insallah
sabah erken test verdim geldim sonuc aksama
benimle birlikte hadin bakim sizde heyecena davet ediyorum![]()