Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar daha degeri kac cikti inanin bilmiyorum
normalde sonuc aksam belli olur dediler
biz duramadik aradik kadin pozitif dedi insallah yanilma olmaz :)
tabi gorumcem aramisti sevincten deger falan ogrenmedik ama aksam kagidi alcak esim

hepinize cok cok tesekkur ederim en kisa zamanda insallah sizinde hayirli haberinizi alirim:49:

kizlarr hamileyimm pozitif cikti sonuc
haydin bakim halaya
:66::66::64:
:62::62::64::64:

canım senin adına çok sevindim inşallah Allah tamamına erdirsin sen,n yaşadıklarını hep okuyordum inşallah kucağına aldığın günüde hep birlikte halay çekeriz.ALLAH BİZE DE YAŞANTSIN BU MUCİZEYİ PEKİ KULLANDIĞIN BİTKİSEL VARMIYDI.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::24::24::24::52::52::65::65::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::49::49::49::49::49::49::49:

slm kızlar....cumartesi verdiğimiz örnekte 1 adet sperm görülmüş arkadaşlar inşallah bu defa sağlıklıdır o kadar sevindimki yine 0 çıkıyodu bayadır çünkü....gerçi tese olacak kesin ama olsun olumlu bişey moral oluyor.......sempatikin bugüb belli olacaktı değilmi?? selvanın ne zaman test günü arkadaşlar....malum her gün nete giremiyorum artık takip etmek istiyorum meraktayım....allahım inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.........
Canım hadi gözünüz aydın..inş devamıda gelecek, çok ama çok sevindim..
haydin bakim halaya
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikler, Rabbime çok şükürler olsun..sende kurtuldun..çok dikkat et kendine..Allah'ım sonuna kadar yüzünüzü güldürsün inşAllah..canım yaaa bir kişi daha kurtuldu, sıra selva kardeşimizde..

:66::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kizlar sevincten yazamadim telefonu kapattim yazdim buraya

allahim isteyen herkese versin tum dualarinizi dileklerinizi kabul etsin
bilen bilir senelerdir ugrasiyoruz sonunda yuzumuz guldu
insallah sizlerinde olurda bin kat sevinirim
suan ellerim titriyor
daha sonra yazarim :66::64:

ayrica cok cok tesekkur ettim size
ikizmi degilmi onu ogrenmek var sirada:66:

:64::64::64::64::64::64::64:caniiiimmmmmm gozun aydin guzel gonlune gore verdi Rabbim bak canim arkadasim nasil sevindim anlatamam inan....cok ama cok sevindim senin adina Rabbim tamamina erdirsin insallah......

kizlar simdi esim aldi geldi kagidi
deger 165.9 yaziyor
ve altta bir daha ayni yazilardan var ou anlamadim

ikiz oldugu testte belli olurmuki
cunku ilk testimiz

kizlar simdi esim aldi geldi kagidi
deger 165.9 yaziyor

cunku ilk testimiz

canim sevindim sizin adiniza.beki esinin hormon degerleri normalmiydi?birde sizin mikro tese kac saat surmusdu?cunku bizim burda moskivadaki keimler eger hormonlar normail ise sperim kaliteli oluyormus ondan sordum.birde sizin ilk mikro tesenizmiydi?

[ı]kizlar simdi esim aldi geldi kagidi
deger 165.9 yaziyor

cunku ilk testimiz
[/ı]

canım inşallah ikizin olur allah gönlüne göre versin.ama daha erken olabilir belki değerlerin yükselir ama sanırsam çoğul gebeliklerde değer daha yüksek oluyor.kaç senedir bekliyorsun gördünmü canım azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor.

slm kızlar....cumartesi verdiğimiz örnekte 1 adet sperm görülmüş arkadaşlar inşallah bu defa sağlıklıdır o kadar sevindimki yine 0 çıkıyodu bayadır çünkü....gerçi tese olacak kesin ama olsun olumlu bişey moral oluyor.......sempatikin bugüb belli olacaktı değilmi?? selvanın ne zaman test günü arkadaşlar....malum her gün nete giremiyorum artık takip etmek istiyorum meraktayım....allahım inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.........
ne güzel bi haber canım belki normal yolla bile olur canım,gözünüz aydın.
haydin bakim halaya
HEEEYYYYYYYYYYYYYY ben de geldim halaya :64::64::64::64::64::64::64::64:
canım tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin ve sağsalim kucağına da almayı nasip etsin inşallah

canim sevindim sizin adiniza.beki esinin hormon degerleri normalmiydi?birde sizin mikro tese kac saat surmusdu?cunku bizim burda moskivadaki keimler eger hormonlar normail ise sperim kaliteli oluyormus ondan sordum.birde sizin ilk mikro tesenizmiydi?

tesekkur ederim canim esimin hormon degerleri yuksekti
mikroteseye almalari hazirlamalari uyanip cikmasi 1.5 saat surdu
onun hakkinda bilgim yok ama esimden fazlasiyla sperm bulunndu yeteri kadar kullanildi kalanlar yani bir tup donduruldu
3 tane kaliteli emriyomuz oldu
bizim ilk mikrotese ilk tup bebek ilk deneme yani

tesekkur ederim canim esimin hormon degerleri yuksekti
mikroteseye almalari hazirlamalari uyanip cikmasi 1.5 saat surdu
onun hakkinda bilgim yok ama esimden fazlasiyla sperm bulunndu yeteri kadar kullanildi kalanlar yani bir tup donduruldu
3 tane kaliteli emriyomuz oldu
bizim ilk mikrotese ilk tup bebek ilk deneme yani

Çok çok ama çok seevindim. Allah yüzünüze gülmüş inşallah mutluluğunuz daimi olur ve bebeğiniz analı babalı büyür. Tebrik ediyorum. darısı diğer transferi olan arkadaşlara inşallah.

canım inşallah ikizin olur allah gönlüne göre versin.ama daha erken olabilir belki değerlerin yükselir ama sanırsam çoğul gebeliklerde değer daha yüksek oluyor.kaç senedir bekliyorsun gördünmü canım azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor.

insallah canim hayirlisi olsun tek veya ikiz'de iste merak ettim :)
inan degerler hakkinda hic bilgim yok nasil oluyor
biz evleneli 8 seneyi gecti ama 5 senedir istiyoruz
ilk denememiz oldu ve tuttu

allahim insallah darisi sizlere olsun

insallah canim hayirlisi olsun tek veya ikiz'de iste merak ettim :)
inan degerler hakkinda hic bilgim yok nasil oluyor
biz evleneli 8 seneyi gecti ama 5 senedir istiyoruz
ilk denememiz oldu ve tuttu

allahim insallah darisi sizlere olsun

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...bişey sormak istiyorum test gününe kadar bekledin mi..yani transferden sonra bugün kaçıncı günündü..

Canım hadi gözünüz aydın..inş devamıda gelecek, çok ama çok sevindim..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikler, Rabbime çok şükürler olsun..sende kurtuldun..çok dikkat et kendine..Allah'ım sonuna kadar yüzünüzü güldürsün inşAllah..canım yaaa bir kişi daha kurtuldu, sıra selva kardeşimizde..

:66::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
rabbim hepimize yaşatsın böyle mutlulukları neolur dua edin kızlar bende sizlere böyle güzel bir haber vereyim...

ne güzel bi haber canım belki normal yolla bile olur canım,gözünüz aydın.

HEEEYYYYYYYYYYYYYY ben de geldim halaya :64::64::64::64::64::64::64::64:
canım tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin ve sağsalim kucağına da almayı nasip etsin inşallah

canımmm gözünüz aydın tekrardan..darısı bize artık, duanı bekliyoruz

Çok çok ama çok seevindim. Allah yüzünüze gülmüş inşallah mutluluğunuz daimi olur ve bebeğiniz analı babalı büyür. Tebrik ediyorum. darısı diğer transferi olan arkadaşlara inşallah.

sempatik canım tebrik ederim ne güzel haberler bunlar bende tuttum halayın ucundan kızlar hadi bakalım :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kizlarya cok cok tesekkur ederim insallah birgun sizinde halayinizi cekecez burda:64:

bu siteye uye olali 4 sene oldu dile kolay oldum olali bu konularla ilgiliyim
kimler geldi kimler gecti kimlere halay cektik, beklenmedik suprizler mujdeler, mucizeler daha neler neler
inanirdim birgun benim icide halay cekilcek diye

ve simdi yine inaniyorumki sizlerinde tek tek sirayla halaylarinizi cekcez

bize burda doktorlar hic olmaz esinin ameliyatini yapamayiz yaparsak sperm bulamayiz dediler
bizde dogrudan turkiyeye gittik ve sonuc ortada
burdaki doktorlara hic guvenim kalmadi

neysem uzun lafin kisasi rabbim isterse oluyor insallah dualarim sizlerle

Son düzenleme:
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...bişey sormak istiyorum test gününe kadar bekledin mi..yani transferden sonra bugün kaçıncı günündü..

tesekkur ederim canim benim
evet test gunune kadar bekledim bugun test gunumdu sabah yaptirdim aksam belli olur dediler ogleden sonra arayip ogrendim sonucu
transferde tam 12 gun sonra test gunumdu

kizlarya cok cok tesekkur ederim insallah birgun sizinde halayinizi cekecez burda:64:

bu siteye uye olali 4 sene oldu dile kolay oldum olali bu konularla ilgiliyim
kimler geldi kimler gecti kimlere halay cektik, beklenmedik suprizler mujdeler, mucizeler daha neler neler
inanirdim birgun benim icide halay cekilcek diye

ve simdi yine inaniyorumki sizlerinde tek tek sirayla halaylarinizi cekcez

bize burda doktorlar hic olmaz esinin ameliyatini yapamayiz yaparsak sperm bulamayiz dediler
bizde dogrudan turkiyeye gittik ve sonuc ortada
burdaki doktorlara hic guvenim kalmadi

neysem uzun lafin kisasi rabbim isterse oluyor insallah dualarim sizlerle

cok haklisin canimm allaha sukurler olsunn.darisi bizim basimiza benimde ilk denemem esimde ilk mikro tesa ameliyati olucak insallahh bizde sizin kadar mutlu oluruzz allahin iziniylee.allah banada benim esimede boyle mutlulugu yasatsin insallahh butun istiyenlere yasatsin rabbimm.sizin toktorunuz emre beydi galiba degilmi?:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X