Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bizimki germ hucre aplazisi (sertoli cell only ) kagitta oyle yaziyor canim son gonderdigimzi sonuclara kaan hoca cok iyi dedi yuzde kac sansimiz var bilmiyorum kaan hoca ameliyat yapip icerisini gormeden bir sey diyemem demisdi hayirliis bakalim ...... canim rabbim nelere kadir cansiz yumurtaya can veren allahim insallah o mucizelerini bizlerede gosterir de yavrularimiza kavusuruz

bende yumurtalık boyutunun küçük olduğunu düşünmüştüm ama herhalde doktor bunu sorun etmedi.inşallah hepimizin yüzü güler ama lütfen bol bol zekat ver gücün yetmezse gülerek zekat ver.biliyorsun karşındaki insana gülmen zekat yerine geçer.bunu ben çok kere denedim çok faydasını gördüm.beni dinle ve sonrasında bana çok duacı olcaksın .

GECE KUSLARI nasılsınız?masalah ayaktasınız,ben de ıyıyım dıger topıklerı okudum bol bollllll.....yatacam da sıze de bır slm verıp cıkayım dedım cancanlarım.VCK canım sızın azo sebebınıze ne dedıler?genetık test yaptnzmı tedavıdekı arkadaslarıma olacaklarada rabbbım sabr guc ve sıfa versın ınsaalahhhhhhhhhhhhhhhhh

kizlar uyku tutmadi beni bende geldim yaniniza

hoş geldin canım sen uyumak istemiyorsunda bebeklerimizin ne suçu var.git uyu uyuda büyüsünler bize iki gün sonra el sallıyacaklar unutma güçlü olmaları lazım ben neden çoğul konuşuyorum yoksa ikizlermi geliyor

GECE KUSLARI nasılsınız?masalah ayaktasınız,ben de ıyıyım dıger topıklerı okudum bol bollllll.....yatacam da sıze de bır slm verıp cıkayım dedım cancanlarım.VCK canım sızın azo sebebınıze ne dedıler?genetık test yaptnzmı tedavıdekı arkadaslarıma olacaklarada rabbbım sabr guc ve sıfa versın ınsaalahhhhhhhhhhhhhhhhh

aminn canim aminnn

hoş geldin canım sen uyumak istemiyorsunda bebeklerimizin ne suçu var.git uyu uyuda büyüsünler bize iki gün sonra el sallıyacaklar unutma güçlü olmaları lazım ben neden çoğul konuşuyorum yoksa ikizlermi geliyor

canim sen beni karistirdin galiba

sende hoş geldin canım bizimkini bilmiyorum 6 sene önce gittiğimiz doktor sağ olsun koltuğundan bile kalkmadı sperm sonucuna baktı sonra eşime biraz soru sordu eşimde delikanlyken kabakulak olmuştu doktor tamam kabakulak orşitlenmesiden kaynaklı azo dedi sonra laf olsun diye bir iki ilaç yazdı 3 tana iğne yaptı6 ay sonra yine gittik tabi yine yerinde oturuyor sperm sonucuna baktı güler misin ağlarmısın sonradan dönme erkeklerin bile daha çok şansı var dedi sizin pek yok isterseniz mikrotese yapın dedi.bizde birdaha doktora gitmedik

VCK canım sız 6 yıl oncekı gtttgnz tek bır dr lamı kaldınız?neden baskasına gtmedınızkı?anlasılan tedavıde gormedınız.hayırlıs olsun benım esımde fsh 44 tu .ve fındık buyuklugunde testısler....genetık kaynaklı bızımkı.bıraz bızımkıne bensettım durumunuzu ama bellı degılmıs rabbım ınsaalah senınde benımde ısteyen herkesın yuzunu guldrsn gecmıs olsun ınsaalah sıfayı bulacak olumlu sonuc alacak gunler gorursun tatlım

VCK canım sız 6 yıl oncekı gtttgnz tek bır dr lamı kaldınız?neden baskasına gtmedınızkı?anlasılan tedavıde gormedınız.hayırlıs olsun benım esımde fsh 44 tu .ve fındık buyuklugunde testısler....genetık kaynaklı bızımkı.bıraz bızımkıne bensettım durumunuzu ama bellı degılmıs rabbım ınsaalah senınde benımde ısteyen herkesın yuzunu guldrsn gecmıs olsun ınsaalah sıfayı bulacak olumlu sonuc alacak gunler gorursun tatlım

peki şimdi ne olacak nasıl bir tedavi görüyorsunuz hangi doktorda

vck canım sız 6 yıl oncekı gtttgnz tek bır dr lamı kaldınız?neden baskasına gtmedınızkı?anlasılan tedavıde gormedınız.hayırlıs olsun benım esımde fsh 44 tu .ve fındık buyuklugunde testısler....genetık kaynaklı bızımkı.bıraz bızımkıne bensettım durumunuzu ama bellı degılmıs rabbım ınsaalah senınde benımde ısteyen herkesın yuzunu guldrsn gecmıs olsun ınsaalah sıfayı bulacak olumlu sonuc alacak gunler gorursun tatlım

ya doktorun bize dediğini okumadın herhalde dönmelerin çocuğu olur ama sizin çok zor dedi sen olsan ne yaparsın başka doktora gidermiydi?

Ben çok korkuyorum doktora gitmekten umudumu yitirmekten ya kötü birşey söylerseler.ama allahsizden razı olsun bana seneler sonra yine umut kaynağı oldunuz.allah inşallah önce size sonra bana hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin

canım VCK bızede boyle soylendı durumuuzu aynı oldugu ıcın yazdım dıkkatımı cektı..yanı umut olayım ıstedım ama yanlıs anladın sanırım benı..yanı bızde 8 dr gezdık 3 ayrı sehır...bıze de paranızı yedırmekten baska bısey yabmazsssınız hıccccccccccccccc denemeyın cunku olsada dusuk yanr genetık bozukluk var dendı.fakat bız agustosta mıkrotese oldu esım 6 sperm bulundu .ben de hazırlandım 2 tane konuldu fakat olmadı .....bıze hıc sperm bulunmaz zaten testıslerınız cok ufak,bulunsada dusuk olur falan fılan bırsuru olumsuzluk duyduk.....rabbım kımseyı elı bos cevırmesın cok zor

Ben çok korkuyorum doktora gitmekten umudumu yitirmekten ya kötü birşey söylerseler.ama allahsizden razı olsun bana seneler sonra yine umut kaynağı oldunuz.allah inşallah önce size sonra bana hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin

TATLIM hıcbırzman umutsuz olma,cıkmamıs candan umut kesılmez.rabbımın hazınesı cok genıs,umutsuzluk RABBIMIN hosuna gtmez.zaman zaman ınsanoglunun karamsar oldugu anlar da oluyr.ama elımızden gelenı yapalım,sonra allah tevekkul edelım hayırlısyla....belkı de o dr sıze yanlıs sacma sapan cumleler sarfettı kımbılır.....rabbım yardımcın olsun

arkadaşlar size bir önerim olacak eşleriniz her gün 100gr tuzsuz kabak çekirdeği yedirin e vitamini folik asitzengin pamar temizliği özelliği ve birçok faydası olan bir kuru yemiş .aynı zaman da vücudtaki parazit ve tenyaları öldürücü etkisi kanıtlanmıştır.çok faydasını göreceksiniz e vitaminlerine para verene kadar doğal vitamin kaynağı hemde can sıkıntısını alıyor

canım VCK bızede boyle soylendı durumuuzu aynı oldugu ıcın yazdım dıkkatımı cektı..yanı umut olayım ıstedım ama yanlıs anladın sanırım benı..yanı bızde 8 dr gezdık 3 ayrı sehır...bıze de paranızı yedırmekten baska bısey yabmazsssınız hıccccccccccccccc denemeyın cunku olsada dusuk yanr genetık bozukluk var dendı.fakat bız agustosta mıkrotese oldu esım 6 sperm bulundu .ben de hazırlandım 2 tane konuldu fakat olmadı .....bıze hıc sperm bulunmaz zaten testıslerınız cok ufak,bulunsada dusuk olur falan fılan bırsuru olumsuzluk duyduk.....rabbım kımseyı elı bos cevırmesın cok zor

peki spermler sağlıksızmı oluyor böyle olunca biz emre beyi aradık umudumuz var randevu alın gelin bir bakalım dedi.e vitamini testesteron takviyesi iğne vs.tedavisi gördünüzmü.inşallah olucaktır canım ne güzel dedin çıkmadık candan umut kesilmez.umuyorum ki bizde birgün bu ekrandan arkadaşlarımıza müjdeli haberi vericez.

Back
X