Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sebebi yok canımm malesef bilmiyoruz bişey demediler genetik değil ama..

peki neye göre tedavi gördünüz yaaaaa ben çok merak ediyorum herkesin hastalığı aynı ama bir o kadarda birbirinden farklı.sizin durum için doktor ne diyor ALLAH şifa versin

ben bu durumun nedenlerinden birinin eşinizin daha önce cinsel yolla bulaşan bir hastalık geçirmesi olduğunu biliyorum. ama muhakkakki herkeste aynı değildir

CICEKCIM KUŞUM rabbım senden razı olsun.VCK tatlım emre beye soran ben degıldım sen karstrdn sanırım erkek olunca esımız gıbı oluyrmus kısır yanı bırde saglam kız saglam erkek olma sansımız da var.ya uzun ve karısık ama saglıklı olma ıhtımalımız de var .rabbım buyuk ol dedıkten sonra hersey boşşşş esıne de rabbım sıfa versın ınsaalah tabıkı dua nın gucu ......

CICEKCIM KUŞUM rabbım senden razı olsun.VCK tatlım emre beye soran ben degıldım sen karstrdn sanırım erkek olunca esımız gıbı oluyrmus kısır yanı bırde saglam kız saglam erkek olma sansımız da var.ya uzun ve karısık ama saglıklı olma ıhtımalımız de var .rabbım buyuk ol dedıkten sonra hersey boşşşş esıne de rabbım sıfa versın ınsaalah tabıkı dua nın gucu ......

anladım ama çok korkmuştum çünkü biz bu duada çokmu ısrarcı oluyoruz diye düşünüyorum. ALLAH kimseyi evladıylada evlatsızlıklada sınamasın inşallah.bizim bir akrabamız var onun bebeği oldu cam kemik hastalığı vardı kemikleri kırılıyordu.sonra öldü yine hamile kaldı ondada bu rahatsızlık vardı şimdi 4 yaşında ama yatalak vede biraz sıkı tutarsalar kemiği kırılıyor.doktor kadının genetiğinden kaynaklandığını ve bütün çocuklarının böyle olacağını söyledi ama kadın çocuksuz kalmak istemediği için hasta olcağını bildiği halde çocuk yaptı.bazen düşünüyorum acaba bizde yeterki anne olalım diye çocuk için ısrar etmesekmi?

canim bak simdik üzüldüm peki siz sordunuzmu doktora bu hastalik olurmu diye

canim bak simdik üzüldüm peki siz sordunuzmu doktora bu hastalik olurmu diye

CICEKCIM canım zaten bız tedavıye baslamadan once tup bebek merkezı bızi unıversıte hastanesıne genetık danısmanlık a bılgı almamız ıcın yonlendrdı yanı olabılecek durumları rısklerı tek tek anlattı bırde gdn genetık dr larından alın bılgılerı dıye. acıkcası bızım durum sperm bulunurmu davasından cok embrıyolar tutarmı tutarsa kız olursa gorunuste problemlı ve kısır, erkek olursa esım gıbı yıne kısır bırde bunların tersı saglıklı erkek saglıklı kız olma sansı da var dedı.bız bunları dusunerek grdk tedavıye.bır de bu genetık hastalıkta embrıyo en gec 2aylıkken daha da erken de olabılır dusukler yasanır dedıler.acıkcası paranız coksa deneyın yuzde 25 sansınız var dedı.hemen hemen 8 dr bunu dedı ancak kaan hoca dogmus saglıklı bebeklerın varlıgından bahsettı yanı deneyın gorun denılıyr bıze.sonucta rabım verecek olduktan sonra o yuzde 25 lık sans bıle tutar yanı ben umıtsız olmadım ancak ERYASU GELINCIK UMUTOLSUN olumsuz denemelerı var bılıyrsn hem de bırden fazla....rabbım kımseyı bos cevrmesın ınsaalah kucaklarımızı doldursun.yuzdelıkler bos yanı......

CICEKCIM canım zaten bız tedavıye baslamadan once tup bebek merkezı bızi unıversıte hastanesıne genetık danısmanlık a bılgı almamız ıcın yonlendrdı yanı olabılecek durumları rısklerı tek tek anlattı bırde gdn genetık dr larından alın bılgılerı dıye. acıkcası bızım durum sperm bulunurmu davasından cok embrıyolar tutarmı tutarsa kız olursa gorunuste problemlı ve kısır, erkek olursa esım gıbı yıne kısır bırde bunların tersı saglıklı erkek saglıklı kız olma sansı da var dedı.bız bunları dusunerek grdk tedavıye.bır de bu genetık hastalıkta embrıyo en gec 2aylıkken daha da erken de olabılır dusukler yasanır dedıler.acıkcası paranız coksa deneyın yuzde 25 sansınız var dedı.hemen hemen 8 dr bunu dedı ancak kaan hoca dogmus saglıklı bebeklerın varlıgından bahsettı yanı deneyın gorun denılıyr bıze.sonucta rabım verecek olduktan sonra o yuzde 25 lık sans bıle tutar yanı ben umıtsız olmadım ancak ERYASU GELINCIK UMUTOLSUN olumsuz denemelerı var bılıyrsn hem de bırden fazla....rabbım kımseyı bos cevrmesın ınsaalah kucaklarımızı doldursun.yuzdelıkler bos yanı......

canim ne diyecegimi bilemiyorum allahim hayirlisini versin kimsenin kucagini bos koymasin

bizde ocak ayından beri tedavi görüyoruz.bu ay adet denememle asıl tedavi başlıycaz Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah

cıcekcım canım zaten bız tedavıye baslamadan once tup bebek merkezı bızi unıversıte hastanesıne genetık danısmanlık a bılgı almamız ıcın yonlendrdı yanı olabılecek durumları rısklerı tek tek anlattı bırde gdn genetık dr larından alın bılgılerı dıye. Acıkcası bızım durum sperm bulunurmu davasından cok embrıyolar tutarmı tutarsa kız olursa gorunuste problemlı ve kısır, erkek olursa esım gıbı yıne kısır bırde bunların tersı saglıklı erkek saglıklı kız olma sansı da var dedı.bız bunları dusunerek grdk tedavıye.bır de bu genetık hastalıkta embrıyo en gec 2aylıkken daha da erken de olabılır dusukler yasanır dedıler.acıkcası paranız coksa deneyın yuzde 25 sansınız var dedı.hemen hemen 8 dr bunu dedı ancak kaan hoca dogmus saglıklı bebeklerın varlıgından bahsettı yanı deneyın gorun denılıyr bıze.sonucta rabım verecek olduktan sonra o yuzde 25 lık sans bıle tutar yanı ben umıtsız olmadım ancak eryasu gelıncık umutolsun olumsuz denemelerı var bılıyrsn hem de bırden fazla....rabbım kımseyı bos cevrmesın ınsaalah kucaklarımızı doldursun.yuzdelıkler bos yanı......

maşallah inan sana hayran oldum senin sözlerini tek tek beynime nakşedicem . Benim ilham kaynağım oldun o kadar çok dirençli gördüm seni inşallah sen herkese örnek olursun .hamile haberlerinide alırız.

şuan hazırlık aşamasında tuttu doktorumuz.aslında bu ay başlanıcaktı ama benim troidlerim yüksek olduğu için 1 ay daha bekleyelim dedi..sizin nedir durumunuz?

yani ateşli hastalık geçirince ne oldu testis boyutumu ufak hormonları nasıl çıkıyor.bizimkini şimdiye kadar eşimin geçirdiği kabakulağa bağlamıştık ama öyle değil sanırsam emre bey'e gidince öğrenicez

VCK CICEK cancanlar sagolun ne gelırse allahtan ,ben asla ah etmedım ısyan etmedım,dusuk haberını aldgmız gun esım aglıyor ben aglıyorum ama ben tutyrm gozyaslarımı kımseye gostermeden yanı, ıcıme atıyorum. ....rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsaallah kımseyı bos cevrmesın bu da benım ımtıhanım..... MESLEKI TEACHER canım su gıbı gecsın tedavın, ınsaalah ıyı haberlerını alırız burada....MELISELA UMUTOLSUN kızlarrrrrrr sobeeeeeeeeeeeee yakalndınız hosgeldınız nasılsınız hatunlar?

yani ateşli hastalık geçirince ne oldu testis boyutumu ufak hormonları nasıl çıkıyor.bizimkini şimdiye kadar eşimin geçirdiği kabakulağa bağlamıştık ama öyle değil sanırsam emre bey'e gidince öğrenicez

hayır yani doğuştan değilde sonradan yumurtalık yapısı ateşli hastalıktan zarar gördüğü iç,in üretim yapmamaya başlamış mikroteseyle sperm aranıcak şimdi..
siz tedviye yeni başlıyosunuz sanırım?

Back
X