- 18 Şubat 2009
- 588
- 137
- 323
- 44
sana söylemiştik değilmi inan göz yaşlarımı tutamıyorum rabbim inşallah tamamına erdirsin kimsenin kucağını boş bırakmasın zaten içime doğmuştudarısı bizim başımıza inşallah çiçektende güzel haberler alırız
güzel annemiz sen iyi olda gerisi önemli değil, eeee nasıl bir duygu bakalım :))) özlemle beklediğin meleğin şimdi ufacık yatıyor göbişinde :))) ayyy mutluluktan ağlıyorum biliyomusun..Rabbim bu duyguyu yaşamayı burdaki tüm kardeşlerime nasip etsin..resmen salya sümük ağlıyorum yaaaaiyiki eşim yok evde..
tebrik ederim selva allah tamamına erdirsin.darısı bütün arkadaşlarımıza be bana...![]()
aaaaaaaaaaayyyyyyyy selva yemin ediyorum gözlerim doldu Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin..vallaha çok sevindim
adet yerini bulsun bide halay çekelim
![]()
Çok tebrik ederim. Allahım hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder inşallah haydi halaya arkadaşlar![]()
canım canım çokkk sevindim ne dedi bu belgin sana baştan beriii olacak dedim oldu şükürler olsun canım allahım kucağına alıp onu koklayacağın günleride nasip etsin çok mutlu oldum çokkkkk sevinçten ağlayacağım inan bana....![]()
Canim tebrik ederim Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin
Kendine dikkat et ilk 3 ay ozellikle herseyine dikkat et
Tekrar tebrikler canim
iyiki varsınız kızlar sizi seviyorum..belginim hakkın bende çok büyük sen dedin kaan hocaya git diye mailini verdin yol gösterdin..rabbimde sana yol göstersin yolunu açsın...dualarımdasınız kızlar heryerde gelirken bile içimden sizi geçirdim..ben inanıyorum rabbim hepinize verecek...