Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sana söylemiştik değilmi inan göz yaşlarımı tutamıyorum rabbim inşallah tamamına erdirsin kimsenin kucağını boş bırakmasın zaten içime doğmuştu :46::46::46::66::66::66::66::65::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:darısı bizim başımıza inşallah çiçektende güzel haberler alırız

güzel annemiz sen iyi olda gerisi önemli değil, eeee nasıl bir duygu bakalım :))) özlemle beklediğin meleğin şimdi ufacık yatıyor göbişinde :))) ayyy mutluluktan ağlıyorum biliyomusun..Rabbim bu duyguyu yaşamayı burdaki tüm kardeşlerime nasip etsin..resmen salya sümük ağlıyorum yaaaa :( iyiki eşim yok evde..

tebrik ederim selva allah tamamına erdirsin.darısı bütün arkadaşlarımıza be bana...:62::62::62::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aaaaaaaaaaayyyyyyyy selva yemin ediyorum gözlerim doldu Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin..vallaha çok sevindim :49:
adet yerini bulsun bide halay çekelim
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Çok tebrik ederim. Allahım hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder inşallah haydi halaya arkadaşlar:64::64::64::64::64::64::46::46::71:

canım canım çokkk sevindim ne dedi bu belgin sana baştan beriii olacak dedim oldu şükürler olsun canım allahım kucağına alıp onu koklayacağın günleride nasip etsin çok mutlu oldum çokkkkk sevinçten ağlayacağım inan bana....:64::64::64::64::64::64::64::64:

Canim tebrik ederim Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin
Kendine dikkat et ilk 3 ay ozellikle herseyine dikkat et
Tekrar tebrikler canim

iyiki varsınız kızlar sizi seviyorum..belginim hakkın bende çok büyük sen dedin kaan hocaya git diye mailini verdin yol gösterdin..rabbimde sana yol göstersin yolunu açsın...dualarımdasınız kızlar heryerde gelirken bile içimden sizi geçirdim..ben inanıyorum rabbim hepinize verecek...

bu ay ne bereketli aymış iki hamiş haberimiz oldu allahım devamınıda getirsin inşallah slm belginim sizin daha belli olmadımı tedavi günü

Merhaba arkadaslar.
Güzel dilekleriniz için hepinize tesekkür ederim darisi hepinizin basina.

Melisela canim üzülme sonuçta spermiogramda çikiyor ben bu yolla çiktigimda esimin bütûn spermiogramlari 0 bira tene desen yoktu.

Belgincim neden 2 ben fransa'da yaptirdim burda yasadigim için ve fransa'da bir embriyo yasasi olmadigi için 2 tane saglikli embriyon döllenmis ise transfer ediyorlar. Ve allaha sükürler olsunki ikisi tuttu.

Selva canim evet hikayelerimiz ayni ayni günde ameliyat olacakti esin olmadi önemli degil geç olsun gÜç olmasin. Sonuçta esinde bulundu adiniza çok sevindim. Ve simdi senden güzel hamile haberini bekliyoruz.:49:

kızlar iyi aksamlar .ben sayfaları okuyamadım ınternet cok yavas sayfalar denısmıyo..selva yı merak ettım ama gelmemıs ınsallah hamıledır.... Bızde ıkı gundur tahlıllerle ugrasıyoruz hastane ıslerı cok zor...amelıyat persembe gunu dualarınızı eksik etmeyın

iyiki varsınız kızlar sizi seviyorum..belginim hakkın bende çok büyük sen dedin kaan hocaya git diye mailini verdin yol gösterdin..rabbimde sana yol göstersin yolunu açsın...dualarımdasınız kızlar heryerde gelirken bile içimden sizi geçirdim..ben inanıyorum rabbim hepinize verecek...

canım bugün senin güzel haberini aldımya sanki kendim olmuş kadar mutluyum canımmm allah razıolsun canım sen beni unutma hep dua et yetr inşallah senin dualarında benim yol göstericim olsun inşallah bende yaşarım bu mutluluğu inşallah hepimzz yaşarız....:54:

Arkadaşlar ne güzel bir şey bizim yaşadıklarımız .bir birimize kenetlenmişiz. Birimizin sevinci hepimizin sevinci oluyor burada. Halbuki buraya gelmeden önce kendimi yalnız hissediyordum.çok mutsuz ve umutsuzdum şimdi siz bize umut oluyorsunuz inşallah daha sonrada biz başka arkadaşlara umut olucaz

canım kızın olsun göbek adınıda belgin koyarsın artık şaka şakaaaa sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmez..:66:

Arkadaşlar ne güzel bir şey bizim yaşadıklarımız .bir birimize kenetlenmişiz. Birimizin sevinci hepimizin sevinci oluyor burada. Halbuki buraya gelmeden önce kendimi yalnız hissediyordum.çok mutsuz ve umutsuzdum şimdi siz bize umut oluyorsunuz inşallah daha sonrada biz başka arkadaşlara umut olucaz

evet ne kadar güzel derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz :70:

SELVAM KIZ BENI nıye alıntı yabmadım kız o kadar cıcek bastım kız asagıdaya tekrar tekrar tebrıkler kuzum gozlerım doldu su annnnnnn ayyyy ne mutlu ne kutlu ne guzel bır haber bu ya:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:VCK TATLIMAGZINDAN bal damlıyor amın ınsallah bırgun bende burda halaylar cekerımmm allah razı olsun

bu ay ne bereketli aymış iki hamiş haberimiz oldu allahım devamınıda getirsin inşallah slm belginim sizin daha belli olmadımı tedavi günü

canım evet ne bereketli inşallah bu yılda bereketli devam eder içinde bizde oluruz yok yaa canım bende böyle haberler duydukça heyecanlanıyorum çabucak tedaviye başlamak istiyorum ama zamanı var bana kalsa hemen ama işte inşallah mayıs haziran .zamanı saya saya 4 yıl oldu ya inanamıyorummmm sen nasılsın canım siz düşünmüyomusunuz

nasılsınız bacılar maşallah hamiş haberleri var darısı başıma
beni sorarsanız migrem yüzünden hayatım durma noktasındaydı şükür geçti bugün bomba gibiyim diger konuda değişiklik yok sperm yok bebiş yok kök hücrede zırnık ilerleme yok eeeeeeeeee sizler nasılsınız belginim nasılsın

ZAMAN bacım bak başaranlar var aramızda yenenler var bu illeti darısı bize olsun ZAMAN nasılsın nerelerdesin....

nasılsınız bacılar maşallah hamiş haberleri var darısı başıma
beni sorarsanız migrem yüzünden hayatım durma noktasındaydı şükür geçti bugün bomba gibiyim diger konuda değişiklik yok sperm yok bebiş yok kök hücrede zırnık ilerleme yok eeeeeeeeee sizler nasılsınız belginim nasılsın

canım iyiyim geçmiş olsun güzel haberler alıyoruz mutlu oluyoruz bayram yeri bugün topik allahım bizede yaşatsın....

:71::71::71::71::71: selva bacım bu çiceklerde benden maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin senin duan kabul olur şimdi banada dua et
bu arada ayın 15. de umreye gidiyorum kızlar inşallah bu sefer dualarım kabul olur

canım evet ne bereketli inşallah bu yılda bereketli devam eder içinde bizde oluruz yok yaa canım bende böyle haberler duydukça heyecanlanıyorum çabucak tedaviye başlamak istiyorum ama zamanı var bana kalsa hemen ama işte inşallah mayıs haziran .zamanı saya saya 4 yıl oldu ya inanamıyorummmm sen nasılsın canım siz düşünmüyomusunuz

canım haklısın bizde hemen olalım diyoruz ama bir yandanda korkuyoruz malum ikinci deneme ilki olsa belki bu kadar korku olmaz bizede 2 yıl oldu bizde bu aralar emre beye gidecez bu ay bakalım bize uygulayacağı son bir iğne ilaç varmı daha önce yok demişti ama bidaha soralım artık ondan sonrada ramazan gibi düşünüyoz kısmet olursa darısı bize ve buradaki herkese olsun arkadaşım

ZAMAN bacım bak başaranlar var aramızda yenenler var bu illeti darısı bize olsun ZAMAN nasılsın nerelerdesin....

iyim bacım buralardayımda arada bakıp çıkıyorum yazcak bişeyim yok ki evet yenenler var onların sevinçlerini paylaşıyorum anca biz yenemedik nşallah diğer bekleyenler yener 4 yıl oldu dile kolay her günü hüzünle 4 yıl aklımdan hiç çıkmıyor ama Rabbim vermeyincede olmuyor işte gene umreye gidiyoruz inşallah tek umudum o bu sefer inşallah dualarım kabul olurda sperm çıkar anne olurum yaşta gidiyor malum

:71::71::71::71::71: selva bacım bu çiceklerde benden maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin senin duan kabul olur şimdi banada dua et
bu arada ayın 15. de umreye gidiyorum kızlar inşallah bu sefer dualarım kabul olur
bol bol ismimi söye dua et allah kabul etsin canımm
canım haklısın bizde hemen olalım diyoruz ama bir yandanda korkuyoruz malum ikinci deneme ilki olsa belki bu kadar korku olmaz bizede 2 yıl oldu bizde bu aralar emre beye gidecez bu ay bakalım bize uygulayacağı son bir iğne ilaç varmı daha önce yok demişti ama bidaha soralım artık ondan sonrada ramazan gibi düşünüyoz kısmet olursa darısı bize ve buradaki herkese olsun arkadaşım

inşallah canım ewet doğru ikinci olunca uzun uzun düşünüyoruz bizde napalım kaderden kaçılmaz en azından böyle beklemeyiz olursa olur olmazsa olmuyo der yaşarız böyle daha yorucu oluyo beklemek acabalar zor...

iyim bacım buralardayımda arada bakıp çıkıyorum yazcak bişeyim yok ki evet yenenler var onların sevinçlerini paylaşıyorum anca biz yenemedik nşallah diğer bekleyenler yener 4 yıl oldu dile kolay her günü hüzünle 4 yıl aklımdan hiç çıkmıyor ama Rabbim vermeyincede olmuyor işte gene umreye gidiyoruz inşallah tek umudum o bu sefer inşallah dualarım kabul olurda sperm çıkar anne olurum yaşta gidiyor malum

inşallah canım 3. düşünüyomusunuz siz...

Back
X