Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyim bacım buralardayımda arada bakıp çıkıyorum yazcak bişeyim yok ki evet yenenler var onların sevinçlerini paylaşıyorum anca biz yenemedik nşallah diğer bekleyenler yener 4 yıl oldu dile kolay her günü hüzünle 4 yıl aklımdan hiç çıkmıyor ama Rabbim vermeyincede olmuyor işte gene umreye gidiyoruz inşallah tek umudum o bu sefer inşallah dualarım kabul olurda sperm çıkar anne olurum yaşta gidiyor malum

inşallah canım 3. düşünüyomusunuz siz...

:71::71::71::71::71: selva bacım bu çiceklerde benden maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin senin duan kabul olur şimdi banada dua et
bu arada ayın 15. de umreye gidiyorum kızlar inşallah bu sefer dualarım kabul olur

DUANIN kabul olduğu zamanlardan biride kabe'yi muazzamayı gördüğümüz anda ettiğimiz dualardır.bir birinize dua edin çünkü ne sen onun ağzıyla günah işlemişsindir nede o senin ağzınla günah işlemiştir.(hadisi şerif)din kardeşim can yol daşımız dertdaşımız lütfen dualarında bizlere de yer ver .rabbim inşallah sanada anne olmayı masip etsin .bizdende selam götür sevgili habibi zişana(sav)

kızlar hepınıze tesekkur ederım ınsallah bende guzel haberler verırım sızlere...selva canım tekrar tebrıkler allah tamamına erdırsın cok ama cok mutlu oldum canım benım umut oldun bıze

kızlar güzel anne adayımız aramızdan ayrılmış gitmişşşş SELVAA SELVA nerdesinnnn ayy ne heyecenlıdır yaaaa

iyim bacım buralardayımda arada bakıp çıkıyorum yazcak bişeyim yok ki evet yenenler var onların sevinçlerini paylaşıyorum anca biz yenemedik nşallah diğer bekleyenler yener 4 yıl oldu dile kolay her günü hüzünle 4 yıl aklımdan hiç çıkmıyor ama Rabbim vermeyincede olmuyor işte gene umreye gidiyoruz inşallah tek umudum o bu sefer inşallah dualarım kabul olurda sperm çıkar anne olurum yaşta gidiyor malum

slm zamancığım allahım umrede ettiğin tüm duaları kabul etsin ne olur benimde ismimi söle olurmu inşallah sende bu sefer hamile kalırsın arkadaşım allahım hepimizi kurtarsın bus sıkıntıdan

kızlar hepınıze tesekkur ederım ınsallah bende guzel haberler verırım sızlere...selva canım tekrar tebrıkler allah tamamına erdırsın cok ama cok mutlu oldum canım benım umut oldun bıze

inşallah canım perşembe önce sperm halayı sonrada senin bebek halayını çekeriz inşallah allah yardımcın olsun

kızlar iyi aksamlar .ben sayfaları okuyamadım ınternet cok yavas sayfalar denısmıyo..selva yı merak ettım ama gelmemıs ınsallah hamıledır.... Bızde ıkı gundur tahlıllerle ugrasıyoruz hastane ıslerı cok zor...amelıyat persembe gunu dualarınızı eksik etmeyın

Canım meraba inşallah hayırlı haberlerini alırız.Cuma günü de biz kaan hocaya muayene olucaz inşallah dualırım seninle yeni yasin-i Şerif okudum hebimiz için dua ettim rabbim dualarımızı kabul eder bolbol spermler bulunur inşallah.

kızlar ben çıkıyorum ismen dua isteyenler özelime mesaj atarlarsa sevinirim malum sayfaları tek tek okuyup yazamıcam
belgin 3.yü düşünmüyoruz tüm drlar yapmayın eldeki tek testisde gider diyor ya donasyon ya kök hücre başka çare yok

canlarım çıkıyorum hepinize iyi geceler ne güzel bi gündü allahım hergünümüz böyle olsun...sırayla kucaklarımız dolsun inşallahhh amin.

Canım meraba inşallah hayırlı haberlerini alırız.Cuma günü de biz kaan hocaya muayene olucaz inşallah dualırım seninle yeni yasin-i Şerif okudum hebimiz için dua ettim rabbim dualarımızı kabul eder bolbol spermler bulunur inşallah.

canım YASİN-İ ŞERİF 82 AYETNİ BOL BOL OKU .ANLAMI:BİR ŞEY YARATMAK İSTEDİĞİ ZAMAN O'NUN YAPTIĞI'' OL'' DEMEKTEN İBARETTİR.HEMEN OLUVERİR.AYNI ZAMANDA 3KERE YASİN OKUYUP MÜBİN GELEN YERDE 7 KERE MÜBİN DUASINI OKUYUP HACETİNİ SÖYLEYENİN NE HACETİ VARSA HASIL OLURMUŞ.BELKİ BİLİYORSUNDUR AMA BİLMEYENLER VARSA YARDIMCI OLMAK İSTEDİM

kızlar ben çıkıyorum ismen dua isteyenler özelime mesaj atarlarsa sevinirim malum sayfaları tek tek okuyup yazamıcam
belgin 3.yü düşünmüyoruz tüm drlar yapmayın eldeki tek testisde gider diyor ya donasyon ya kök hücre başka çare yok

Zamancım mesaj sayım 100 ulaşmadığı için özelden mesaj atamadım dualarına beni de eklersen sevinirim .Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin yüzünü güldürsün..

selvacim cok sevindim senin adina allah tamamina erdirsin insallah....seni birdaha tebrik ediyorummmmmm cok sevindimmmmm banada duva edin esimle bu ayy turkiyeye tetaviye geliyoruz insallahhhhhhh

canım YASİN-İ ŞERİF 82 AYETNİ BOL BOL OKU .ANLAMI:BİR ŞEY YARATMAK İSTEDİĞİ ZAMAN O'NUN YAPTIĞI'' OL'' DEMEKTEN İBARETTİR.HEMEN OLUVERİR.AYNI ZAMANDA 3KERE YASİN OKUYUP MÜBİN GELEN YERDE 7 KERE MÜBİN DUASINI OKUYUP HACETİNİ SÖYLEYENİN NE HACETİ VARSA HASIL OLURMUŞ.BELKİ BİLİYORSUNDUR AMA BİLMEYENLER VARSA YARDIMCI OLMAK İSTEDİM
çok sağol vck bol bol okuyacağim..çok teşekkürler

kızlar iyi aksamlar .ben sayfaları okuyamadım ınternet cok yavas sayfalar denısmıyo..selva yı merak ettım ama gelmemıs ınsallah hamıledır.... Bızde ıkı gundur tahlıllerle ugrasıyoruz hastane ıslerı cok zor...amelıyat persembe gunu dualarınızı eksik etmeyın

dualarim seninle canim insalalh basarili gecicek ameliyatin rabbim korktugumuza uratmasin

dualarim seninle canim insalalh basarili gecicek ameliyatin rabbim korktugumuza ugratmasin

:71::71::71::71::71: selva bacım bu çiceklerde benden maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin senin duan kabul olur şimdi banada dua et
bu arada ayın 15. de umreye gidiyorum kızlar inşallah bu sefer dualarım kabul olur

Canım ne güzel bir yolculuk, Allah şimdiden ibadetinide dualarını da kabul etsin inşallah. Özeline yazamıyorum ama hepimiz için dua edeceğine eminim. Sen o mübarek topraklardayken ben büyük ihtimalle tedavimizin sonunda olacağım .Rabbim hepimizin gönlünün muradını hayırlısıyla versin inşallah.

Back
X