Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbetteki birinin başkası için dua etmesi daha sevap daha makbul..hadis-i şerif var. ayrıca müslüman müslümanın kardeşidir, tanımasakta bir yüreğiniz burada sorunumuz derdimiz bir,bizi bizden daha iyi kimse anlıyamıyor! dualarım hepimiz için rabbim kabul görsün inşallah.....
inşallah bu ürün işinize yararda zahmete sıkıntıya girmezsiniz..hayırlısı olsun
inşallah arkadaşım sağol
SELVAcım ÇİÇEKcim bu gece sizlere özellikle dua edicim.rabbim sesimi duyar inşallah..
çok zor bi durum canım napalım inşallah biz de hamile haberlerimizi veririz burda.bacım o duayı banada verirmisin nolur bende okusam belki şifa olur
acve hurması bacım o dediğin hurma inşallah bende yapıcam inşallah olur
bacım hangi bitkiselleri kullanıyorsunuz
canım biz şimdi yeni başladık bitkisel kapsül adı yeşilex
bacım o macunun içine neler katıyordun uz tariini nerden buldun bide şimdi neler yapıyorsunuz eşin ne hapı kullanıyor
canım o macunu biz hazır aldık ama kendin de hazırlayabilirsin (eğer tarifini istiyosan yazabilirim) nete ermiş aktar yazıp oradan tel.no.sunu bulup arayarak alabilirsin ama bize fayda etmedi yani test sonucu yine 0 çıktı o yüzden başka ilaç kullanmaya karar verdi eşim yukarıda yazdım adını ve bu ürünün içinde sperm üretimine fayda eden bitki de var içinde.
kızlar içim kıpır kıpır halimi kimselerede anlatamıyorum ne zaman hamile haberi alsam yada görsem içimde bir burukluk boynum bükülüyor acım çok büyük bir bebem olsa koynumda koklasam bir ah çekiyorum ama yetmiyor nefesim tıkaıyorum gene dua edin kızlar kimler geldi geçti bu topikten kimler şifa buldu Rabbim banada nasip etsin bu öyle bişeyki değil 4 yıl 40bin yıl geçsede acısı dinmiyor
inşallah canım şifamıza bu ilaç vesile olur hayırlısıyla kilo gerçekten etkiliymiş sperm çıkışında canım bizim hormonlar iyi şükür normal yani başta sorun vardı ama normale döndü şimdi.evet canım o ermiş aktarı duymuştum demek sizde işe yaramadı .bazı ilaçlar her bünyeye uyum sağlamıyor birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor.bende int. yesilex duydum şifa olmassa paranız iade diyorlar almayı düşündüm sonra vazgeçtim,elimizdeki bitkisel kapsüllerle devam edelim dedim.umarım sizde işe yarar.benim eşimde 115 kg. boyu 1.90 uzun olmasına rağmen kilosu fazla bence bazı dr.lar kiloda sperm çıkmamasında faktör diyorlar bize Kaan hocada Emre beyde kilo verin dediler bende spora başla diyorum .benim eşimde sperm çıktıgında 90 küsürlerdeydi şimdi ise çıkış yok bilmiyorum artık ne yapıcan.Allahım nerde varsa bu dertden muzdarim dermanınıda versin.sizin hormonlar nasıl....:78:
kızlar esım yenı cıktı amelıyattan.sonuc bellı degıl yarın kaan hoca soyleyecekmı öbur hastanede .bız bu gece hastanedeyız bu gun cok zor bır gundu ınsallah yarın guzzel haber alırız
canım çok zor yaşadıklarınız umutla beklerken güzel haberini malesef çıkmamış canım çok üzüldüm ümidini yitirme canım Rabbim büyük sakın isyan etme Rabbim büyük sabırlar versin bir dahaki sefere inşallah canım.kızlar malesef olmadı bulunamadı umutlarım gine yarım kaldı
çok sevindim canımçiçek canım bugün hep aklımdaydın rabbim yardımcın olsun..kızlar şükür rabbime değerim 410 olmuş doktor herşey yolunda dedi..14 martta ultrasyona gideceğim..birde doktor ne dedi biliyormusunuzikiz olabilir dedi..ben tek transfer dedim..bakalım rabbimden hayırlı olanı diliyorum...
canımmmm geçmiş olsun dikkat et kendine.canlarım ben hasta oldummmmm bademciklerim şişti çok halsizim başımı kaldıracak halim yokkk inşallah çabuk geçer..hayırlı cumalar..![]()
canım sıkma canını kötü düşünme kötü birşey yoktur inşallah.hayırlı cumalar herkese..... kızlar canım çok çok sıkkın. Göğsümde bir sertlik çıkmıştı doktora gittim biyopsi istediler dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim biyopsi için gün verecekler inşallah basit bi kisttir içimde acayip sıkıntı var, kaç gündür ne yerdeyiz ne gökte dualarınızla inşallah hayırlı müjdeli sonuçlarla karşılarız, allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın amin.....
canımm tedavin hayırlı olsun inşallah daha önce yaşadıklarını yaşamazsın Rabbim sabır,güç,kuvvet versin;yardımcın olsun inşallah.kızlar.....1 mart itibariyle adet oldum ve tedaviye başladık iğneler zor geliyor sanki daha önce hiç olmamış gibiyim....sanırım tedavi sayısı hayal kırıklıkları arttıkça güç va sabır azalıyor....ağlıyorum her defada rabbim inşallah bu yaşadıklarımızla günahlarımız dökülüyordur bunu düşününce rahatlıyorum....doktorlarımız yine aynı...emre ve süleyman beyler....herkesten dua bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun....................
kızlar malesef olmadı bulunamadı umutlarım gine yarım kaldı
[/QUOT...AZOSPERM OLUP HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZ...
DERYA22....Varikosel teşhisinden azo kullandıkları bitkisel ilaç doğal çıkış sağladı tüpbebek hamileeeee
TÜLAY24....Microtese başarılı tüpbebek ikizlerine hamileeeee
EALSNAS....Tesa başarılı tüpbebek hamileeeee
LAREM82....Microtese başarısız doğal yoldan çıkış sağlandı dondurulmuşlarıyla 2. tüpbebek denemesinde hamileeeee
CANEYLOM....İnmemiş testisten dolayı azo 2 tesede sperm bulundu 3. denemede tüpbebek hamileeeee
GÜLENCİM....İnmemiş testisten azo microtese başarılı dondurulmuşla 2. denemede tüpbebek hamileeeee
ALAİNA....İnmemiş testisten azo microtese başarılı tüpbebek hamileeee
MAWİİİ....İnmemiş testisten azo microtes başarılı tüpbebek hamileeee
ARTVİNLİ9876....Tesede sperm çıkışı var 2 düşük doğum sonrası ikiz ölüm 4 denemede hamileeee
SURAYN....microtesede 10 sperm bulundu tüpbebek hamileeeee
HİLAL85....Microtese başarılı tüpbebek hamileee dondurulmuşları var
İİPEKK....Oligoastenoteratospermi tüpbebek hamileeeee
NURDOST....microtese başarılı tüpbebek hamileeee (6 haftada gebelik sonlandı)
EBANA....Biyopside sperm çıkmadı eşine kullandırdığı kekik suyu doğal yoldan çıkış sağladı hamileeee
P_AYTAR....Doğuştan sperm kanalı yokluğu tesede sperm bulundu hamileeee
SİMTEN81....Bilgisi yok ama şuan hamileeeee
SEDASEM....Microtese başarılı tüpbebek hamileeeee
BEBEKECEM....Eşine keçiboynuzu kürü ve hakiki adana şalgam suyu içirdi doğal yoldan hamileeeee
TOSBİK81....İnmemiş testisten azo hipogonodizm ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu tüpbebek hamileeeee
HANDENİZUZ....Sebepsiz azo ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu doğal yoldan hamileeeee
GÖZDEMMMM......hipogonodizmden dolayı azo tüpbebek pozitif 10. haftada düşük
ESPOİR_FR.........gördüğü ilaç tedavisi ve kürlerle tesada sperm bulundu dondurulmuşlarla tüpbebek tedavisiyle hamileeeeeeeeeee
BLUEAVCI..........hipogonodizmden dolayı azoilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu VEEE HAMİLEEE
SYMPATİP............. gelişmemiş testis ilaç tedavisi microtese başarılı tüpbebek hamileeee
SELVA2009..........2. microtese veeeeeeeeee tüpbebekle hamileeeeeeeee
...................sperm çıkışı olan arkadaşlarımız.............................
melisss.......microtese başarılı tüpbebek negatif
emine 1983....doğuştan kanal yokluğu mesa yöntemiyle 4 milyon çıkış oldu donduruldu
melek23....microtese ve tese başarılı 2 tüpbebek negatif
sevgidolu....hipogonodizm ve fsh düşük microtesede gelişmemiş sperm bulundu tüpbebek negatif
firuze64....microtese başarılı bulunan spermler kalitesiz
mutsuz72....doğuşten kanallar gelişmemiş tesede sperm çıkışı var 4 tüpbebek negatif
gelincik238....inmemiş testisten azo klineferter sendromu microtese başarılı tüpbebek negatif 2 denemede
berre10....microtese başarılı tüpbebek haber yok
banban....inmemiş testisten azo kürler sayesinde 80 cansız sperm çıktı
aydennnn....microtese başarılı 4 tüpbebek negatif
adak1985....microtese başarısız doğal çıkış tüpbebek tedavisi gördü sonuç negatif
yağmur05....microtese başarısız kaan aydosta tedavide immatür hücre bulundu
isra06....tesede olgunlaşmamış sperm bulundu tüpbebek negatif
hayat44....microtese başarılı dondurulmuşlarla tüpbebek negatif
kriz79....microtese başarılı tüpbebek negatif
hot_trot....microtese başarısız doğal yoldan 10 tane sperm çıktı
saklambaccc....2 microtese başarısız 3 tesede 2 tane olgunlaşmış sperm bulundu 4 denemedeler
Belgin....microtese başarılı elonge hücre bulundu tüpbebek negatif tedavideler
melisela....gördükleri ilaç tedavisi bolca sperm çıkışı sağladı
aşkböceğim....microtese başarılı döllenme gerçekleşmedi 2. denemedeler
jklm....klineferter sendromlu microtese başarılı tüpbebek negatif
talyasu....doğuştan genetik bozukluk microtese başarılı fakat spermler ölü
bnefise....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarılı
sumakim....doğuştan sperm kanalları yokluğu sperm üretimi var
perver....tese başarılı tüpbebek negatif
sed_a....kaan aydosta ilaç tedavisiyle doğal çıkış oldu
sibel19....microtese başarılı tüpbebek negatif 3.denemedeler
cefalınazlı....doğuştan sperm kanalları yok pesada sperm bulundu 4 tüpbebek negatif
nilay74....2 microtese başarılı tüpbebek negatif
olurmu_83....microtese başarılı elonge sperm bulundu tüpbebek negatif
geranimo85....microtese başarılı
özlemsu33....doğal yoldan sperm çıkışı oldu
figenn....microtese başarılı
asi06....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarılı tüpbebek negatif
umudunukaybetme....kaan aydosta ilaç tedavisiyle sperm çıkışı oldu microtese başarılı döllenme gerçekleşmedi
çiçek00....tese başarılı gelişmemiş sperm bulundu...2. microtese başarısız
umutolsun....2 microtese başarılı tüpbebek negatif
nzmyhn....sperm çıkışı var ama morfoloji bozukluğu spermler tamamen kalitesiz tüpbebek negatif
nuruay....microtese başarısız ilaç tedavisiyle 5 az gelişmiş 95 ölü sperm bulundu
demmi....microtese başarılı tüpbebek tedavisinde tutunma olmadı negatif
..............tedavi görüp sperm çıkmayan arkadaşlarımız.................
harzem....sebepsiz azo tese başarısız şimdi tedavide
zaman....inmemiş testisten dolayı azo 2 microtese başarısız
kader_nl....tese başarısız
gamzesezer....2 microtese başarısız
hasibe....microtese başarısız
sultan49....microtese başarısız
lazleydi....microtese başarısız
esrik....microtese başarısız
samsak....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarısız
fatoş1983... 2 microtese başarısız
tina85....microtese başarısız
melikebursa....varikosel ameliyatı microtese başarısız kromozom sayısı 24
kalbim34....microtese başarısız donasyona karar verdiler
tu_runcu....microtese başarısız
gülderencim....microtese başarısız
eryasu....microtese başarısız
hayrunisa....microtese başarısız
angell1974....microtese başarısız tedavideler
senayda....microtese başarısız
vavelya....microtese başarısız
leylak1919....microtese başarısız
gülüm_se....microtese başarısız
mehtapsym....microtese başarısız
vili....inmemiş testisten dolayı azo parça alındı sonuç sıfır
ebruli78....genetik kromozom bozukluğu microtese başarısız
doktorum....microtese başarısız
yelizt....tesa ve tese yapıldı sonuç sıfır
medine04....klineferter sendromu microtese başarısız
gülderencim.... microtese başarısız
efe33....setoli coll only sendromu microtese başarısız
bsxxx....microtese başarısız
lamvay....tesa başarısız kaan aydosta tedavide
zcu....inmemiş testisten dolayı azo microtese başarısız
..................................diğer azolu arkadaşlar.....................................
krishazel.....ağır varikosel ameliyattan önce 19 milyon sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır
nevki....şiddetli oligospermi
berennur....sebepsiz azo
adige4638....inmemiş testisten dolayı azo
simal18....ateşli hastalıktan dolayı azo
mavimenekşe.....inmemiş testisten dolayı azo 2005 yılında 3.5 milyon sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır
brc....hipogonodizmden dolayı azo
denzkaya....tedavide
sudenazayral....varikosel ameliyatı oldu daha test yaptırmadılar
herales....varikosel ameliyattan önce sperm vardı sonraki testlerde sonuç sıfır kaan aydosta ilaç tedavisi doğal çıkış oldu
umudumnerde....testis küçüklüğü tedavide
nesime....testis küçüklüğü
durudenizderya....tedavide
yasemenyusuf....
ceylinsu....2 denemelerini yapacaklar
sayes....tadavide
sympathipe....testisler gelişmemiş tedavide
gulan....
esra08....
zhncnr....
t3kçar3m.....
zenon....
inciii.....
reyhan26reyhan....
yağmurum2001....
runya30....
syolcu....
tinkerbell2....
schatze32....
nnilüfern....
özgür1....
seher7478....
bengazel7884....
nuray27....
flewers81....
elanur8679....
sevalzeynep....
uğurböceği....
mesleki_teacher....
şekerler....
damlalı....
ebrarium....
sirenas....
boniibon....
lilium....
armaganndm....
emineyaz....
selma21....
akkanarya....
ecemnur....
orchardroad....
anastasya3335....
turtem....
meldayel....
ay_ser....
artıkumutsuz....
sopia35....
nissan....
gozuyas....
ezgim_ez....
zaycik....
munaes....
nurhira....
urhan90....
melda822....
narsude....
esmer226....
aleyna84....
didem1980.......
........................ kullanılan kürler ve ilaçlar .....................
arginmaxxx............çinko...........e vitamini...........trubulis terrestris.........l cartinine.........ginsgeng.........ginko globa..........mesir macunu........keçiboynuzu kürü .........nohut kürü.......... böğütlen kökü kürü.........çakşır suyu.........incir kürü........muzzz..........ceviz......bal.........polen ..........arısütü...........iğde tohumu kürü..........fındık........civanperçemi çayı.........çörekotu bal karışımı......gojiberryy........harnup pekmezi........tarçın çayı......havuç suyu.....
şalgam suyu...........kekik suyu..........ısırgan otu ve tohumu çayı..........
kızlar sadece bunları buldum eğerki kullandığınız başka kürler otlar çaylar varsa söyleyin ekleyeyim
FAVORİ DOKTORLAR........KAAN AYDOS........EMRE BAKIRCIOĞLU......
.
rabbimden tek dileğim inşallah bu dertle uğraşan yaşayan bütün arkadaşlarım birgün erer muradına kavuşur bebeklerine ...........
kızlar listeyi çıkarayım dedim yeni gelenler isterse kendilerini eklesinler hemde bilgi sahibi olsunlar istedim iyi akşamlar
sağol teşekkür ederim,darısı daha ümitsiz olanların başına inş.seninde eşinin hormonları yüksek çıkmış galiba üzülme benim eşimin de yüksekti ama sperm bulundu,hatta doktor muzcize gibi dedi.çünkü bizim tek problemimiz o da değildi kromozomlarla ilgili bir sıkıntımız da var hatta erkek çocuğumuz olursa onda da aynı sorunun yaşanma ihtimali bile var:2:hepimizin hakkına hayırlısı..
canlarım ben hasta oldummmmm bademciklerim şişti çok halsizim başımı kaldıracak halim yokkk inşallah çabuk geçer..hayırlı cumalar..![]()
hayırlı cumalar herkese..... kızlar canım çok çok sıkkın. Göğsümde bir sertlik çıkmıştı doktora gittim biyopsi istediler dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim biyopsi için gün verecekler inşallah basit bi kisttir içimde acayip sıkıntı var, kaç gündür ne yerdeyiz ne gökte dualarınızla inşallah hayırlı müjdeli sonuçlarla karşılarız, allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın amin.....
kızlar.....1 mart itibariyle adet oldum ve tedaviye başladık iğneler zor geliyor sanki daha önce hiç olmamış gibiyim....sanırım tedavi sayısı hayal kırıklıkları arttıkça güç va sabır azalıyor....ağlıyorum her defada rabbim inşallah bu yaşadıklarımızla günahlarımız dökülüyordur bunu düşününce rahatlıyorum....doktorlarımız yine aynı...emre ve süleyman beyler....herkesten dua bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun....................
merhaba canım inşallah tedavin bu sefer sonuç verir bende haftaya iğnelere başlıcam bakalım bizim ilk olacak daha
çiçek canım ne söyleyeceğimi bilemiyorum,rabbim yardımcın olsun..hiç aklımdan çıkmadın sabahtan beri elektrik yoktu yeni bakabildim..allahım şu mübarek günler için bu derdi bitir yarabbi..kimseyi evlat hasretiyle yakma ellere imrendirme rabbim..
nekar ıçten bır dua.. amin amin amin
Kızlar valla cok umutlandırdınız beni ya tek kendim için değil hepimiz için istiyorum.Birinin olunca kendimin olmuş gibi seviniyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. En yakın zamanda imanlı,güzel ahlaklı,sağlıklı,tatlı bebişler nasip etsin :))
merhaba ,tabiki umutlanicagiz !!!))))
allahtan umut kesilmez!!!
Allah hepimize hamile olmayi nasip etsin!!!!![]()
kızlar.....1 mart itibariyle adet oldum ve tedaviye başladık iğneler zor geliyor sanki daha önce hiç olmamış gibiyim....sanırım tedavi sayısı hayal kırıklıkları arttıkça güç va sabır azalıyor....ağlıyorum her defada rabbim inşallah bu yaşadıklarımızla günahlarımız dökülüyordur bunu düşününce rahatlıyorum....doktorlarımız yine aynı...emre ve süleyman beyler....herkesten dua bekliyorum arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun....................
hayırlı cumalar herkese..... kızlar canım çok çok sıkkın. Göğsümde bir sertlik çıkmıştı doktora gittim biyopsi istediler dua edin inşallah hayırlı sonuçlarla döneyim biyopsi için gün verecekler inşallah basit bi kisttir içimde acayip sıkıntı var, kaç gündür ne yerdeyiz ne gökte dualarınızla inşallah hayırlı müjdeli sonuçlarla karşılarız, allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın amin.....