Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fırında tavuk, pilav, mercimek çorbası ve salata... sen de ne var bebekimmm :56:

zeytinyağlı biber dolması yapıyorum canım bende yanına ne yapsam diye düşünüyroum. dolmayı erken yaptım şimdi yani. biraz dinlenir eşim gelene kadar dedim. yanına ne yapsam diye düşünüyorum.

olmaz olur mu canım...sevmediği bi sebze varsa ben bayılsam da iştah kalmıyor artık başlıyor çatalla bıçakla kaşıkla oynamaya ben de bırakıyorum yemeği..bikaç çeşit yapıyorum genelde ama karbonhidrat olmayınca kesmiyor eşimi...illa makarna pilav arıyor onlar da yasak olunca mecbur sebze yiyecek...sebze de sevmiyor işimiz zor yani

haklısın canım. hergün sebze yemeği yapmakta zor. onada yemesi zor sanada. makarna pişlavsızda olmuyor hakketen insan arıyor.

bahar eseslim nasılsınız ben geldim yemek yaparken bi açayım bakayım dedim:)

bebekimmmmmmm hoşgeldin şükür kavuşturana :70: nasılsın çok özledik valla... yokluğun acayip hissediliyor...

zeytinyağlı pırasa ve közlenmiş patlıcan salatası yoğutlu:56:
bize pilav makarna falan yok malum:(buna bi soslu makarna yakışırdı ama napalım:59:
ben de biber dolması çok severim ama artık dolma yapmıyorum:43:yasak bize:84:

hmmm menü şahane közlenmiş patlıcan salatasına bayılırım :56:

sende de oluyormu aynı şey. mesela bi yemek yapıyorsun beğenmiyor mırın kırın edip yemiyor. sen sevdiğin halde o yemeği yiyemiyorsun iştahın kaçıyor. ben yiyemiyorum oda öyle yapınca yerse bende onunla iştahla yiyorum.

aynı huy bende de var bebekim sinir oluyorum özene bezene yaptığım yemekleri ucundan ucundan yiyince :19:
ne kadar yemek istesemde benim de iştahım kaçıyor sonra...

ooo döktürmüşsün bahar....
nasılsın kuzum az önce yazdım ama çıktın galiba?

iyiyim canım ne olsun işte benim minikler çok yoruyor dün yemek yapamadım kahvaltılık yedik...
bide üstüne gece yatarken kavga ettik ben de bugün böyle telafi ediyim dedim napıyım :9:

bebekimmmmmmm hoşgeldin şükür kavuşturana :70: nasılsın çok özledik valla... yokluğun acayip hissediliyor...

hmmm menü şahane közlenmiş patlıcan salatasına bayılırım :56:

aklım hep burdaydı ama giremedim ki bi türlü...özledim sizi...herkesin yokluğu aranıyor canım...herkes başka renk..ayrıca topikte kimse olmaması çok sinir bozucu oluyo di mi:)
sen napıyosun bikaç gündür var mı hareket..kuzularına da kavuştun hadi bakalım darısı başıma..ben de benim koyunlara kavuşsam..
(benimkiler kuzuluktan çıktı da gayet iriler,benden daha uzun ve yapılılar)

aynı huy bende de var bebekim sinir oluyorum özene bezene yaptığım yemekleri ucundan ucundan yiyince :19:
ne kadar yemek istesemde benim de iştahım kaçıyor sonra...

iyiyim canım ne olsun işte benim minikler çok yoruyor dün yemek yapamadım kahvaltılık yedik...
bide üstüne gece yatarken kavga ettik ben de bugün böyle telafi ediyim dedim napıyım :9:

nazar mı değdi pamuk şekerim ne kavgası...
sen kocişine kıyamazsın ki senin kociş de seni üzmez düşüncelidir....ne oldu ki?
azonun da etkisi olabilir canım tahammül kalmıyor insanda ya

kızlar nasılsınız geçmişi okuyayım dedim ama maşallah almış başını gitmiş sayfalar bikaçını okudum size döneyim dedim yoksa uzun zaman alıyo bu sefer hemen çıkmak zorunda kalıyorum...
bakıyorum yine yemek muhabbetleri offf karnım da acıktı hepinizde menüler de süper hanginize yemeğe gelsem acaba :97::56::56::56:

aklım hep burdaydı ama giremedim ki bi türlü...özledim sizi...herkesin yokluğu aranıyor canım...herkes başka renk..ayrıca topikte kimse olmaması çok sinir bozucu oluyo di mi:)
sen napıyosun bikaç gündür var mı hareket..kuzularına da kavuştun hadi bakalım darısı başıma..ben de benim koyunlara kavuşsam..
(benimkiler kuzuluktan çıktı da gayet iriler,benden daha uzun ve yapılılar)

aynen canım ya tatil boyunca alıştık topiğin kalabalık olmasına şimdi giriyoruz kimsecikler yok...
girenlerlede karşılaşamıyoruz bazen çok sinir oluyor alıştık tabi muhabbete :1:
canım benimkiler kuzu bile değil görsen hepsi bebek :1: bebeğim diye seviyorum zaten...
10 öğrencim var hepsii 4,5 yaşında mini miniler...
tabi onlarla uğraşmakta ayrı bi dert çok küçükler sınıf kurallarını oturtmak çok zor oluyor...
şu ilk 2 ay bi geçse sonrası kolay ama bi görsen çok tatlılar ya :16:

kızlar nasılsınız geçmişi okuyayım dedim ama maşallah almış başını gitmiş sayfalar bikaçını okudum size döneyim dedim yoksa uzun zaman alıyo bu sefer hemen çıkmak zorunda kalıyorum...
bakıyorum yine yemek muhabbetleri offf karnım da acıktı hepinizde menüler de süper hanginize yemeğe gelsem acaba :97::56::56::56:

aynen ben de artık eskileri okuyamıyorum...can verecekmişim gibi geliyo kızlara soruyorum hareket var mı diye:1:
ay napalım ya çok çabuk ilerliyor sayfalar..yemek muhabbeti yapıyoruz kadınların derdi ne ki hergün NE YAPSAM?

nazar mı değdi pamuk şekerim ne kavgası...
sen kocişine kıyamazsın ki senin kociş de seni üzmez düşüncelidir....ne oldu ki?
azonun da etkisi olabilir canım tahammül kalmıyor insanda ya

tamamen azo meselesi bebekimmm bende doluyum oda dolu ama istediğim sadece biraz dikkat...
dün gece dayanamadım patladım baya ağır konuştum ( sonra anlatırım )
oda üzüldü sonrada hıçkıra hıçkıra ağladım :43:
sarılmak istedi dokunma bana diye bağırdım ağlarken uyumuş kalmışım :59:
bugün kaç kere aradı okuldan dönünce eve geldi yiyecek bişeyler getirmiş bana suçumu biliyorum dikkat edicem falan diyor :59:
şimdide geldi ben sana cevap yazarken "aşkım bize nazar değiyorya nazar duası aldım" diyor küçük buzdolabı süsü şeklinde...
offf ki ne offff bu azo bizi deliye çevirdi...
masalım gerçekten sakin olmaya çalışıyrum ama bazen elimden bişey gelmiyor yoksa ben ona kıyabilir miyim :59:

Son düzenleme:

meraba canım biz iyiyiz sen nasılsın :34: yok canım be pek giren olmuyor hep biz kaynatıyoruz :1:
buyur gel bebekim :10: hep beraber yeriz :56:

aynen canım ya tatil boyunca alıştık topiğin kalabalık olmasına şimdi giriyoruz kimsecikler yok...
girenlerlede karşılaşamıyoruz bazen çok sinir oluyor alıştık tabi muhabbete :1:
canım benimkiler kuzu bile değil görsen hepsi bebek :1: bebeğim diye seviyorum zaten...
10 öğrencim var hepsii 4,5 yaşında mini miniler...
tabi onlarla uğraşmakta ayrı bi dert çok küçükler sınıf kurallarını oturtmak çok zor oluyor...
şu ilk 2 ay bi geçse sonrası kolay ama bi görsen çok tatlılar ya :16:

onlarla uğraşmak da zor olur ya...ben çocukları severim bazen acaba çocuk gelişimi okusa mıydım diyorum..ama yok ben sevip kaçayım saatlerce onlarla durmak her baba yiğidin harcı değil yani.
ben lise ve ilköğretim ikinci kademeyi seviyorum..geçen yıl 4 ve 5leri bana verdiler ay derse girince şizo oluyodum...durmadan tuvalete gidebilir miyim örtmenim,kalemimi açabilir miyim örtmenim,örtmenim ayşe saçımı yoldu,ismail kalemi koluma sapladı,ayakkabım yırtıldı örtmenim eve gidicem diye ağlıyolar falan....yok bana göre değil yani:1:em lisede bi öğrenci seni çok iyi anlayabiliyor ben süper anaşıyodum öğrencilerimle..4 ve 5leri de severdim ama zor ya.çocuk gibi oluyosun bence onlarla ilgilenmekten....7 yıl ilkokul öğretmenliği yapınca niye şahitliğin kabul edilmiyor daha iyi anladım:1:
ama sevmesi güzel oluyo Allah için.

hoşgeldin canımcım. girmeyince öyle oluyor oku oku bitmiyo sayfalar. ama bu aralar çok konuşma olmuyor o yüzden sayfalar pek ilerlemiyor.
kadınların ortak noktası yemek pişirmek :1: hangini daha çok seviyorsan buyur gel canım :70:

aynen ben de artık eskileri okuyamıyorum...can verecekmişim gibi geliyo kızlara soruyorum hareket var mı diye:1:
ay napalım ya çok çabuk ilerliyor sayfalar..yemek muhabbeti yapıyoruz kadınların derdi ne ki hergün NE YAPSAM?
aynen öyle canım yaa
meraba canım biz iyiyiz sen nasılsın :34: yok canım be pek giren olmuyor hep biz kaynatıyoruz :1:
buyur gel bebekim :10: hep beraber yeriz :56:

ben de iyiyim canımcım...sağol,menün pek güzel hani sizlere afiyet,şifa olsun canım benim yemiş kadar oldum ben de.:16:

tamamen azo meselesi bebekimmm bende doluyum oda dolu ama istediğim sadece biraz dikkat...
dün gece dayanamadım patladım baya ağır konuştum ( sonra anlatırım )
oda üzüldü sonrada hıçkıra hıçkıra ağladım :43:
sarılmak istedi dokunma bana diye bağırdım ağlarken uyumuş kalmışım :59:
bugün kaç kere aradı okuldan dönünce eve geldi yiyecek bişeyler getirmiş bana suçumu biliyorum dikkat edicem falan diyor :59:
şimdide geldi ben sana cevap yazarken "aşkım bize nazar değiyorya nazar duası aldım" diyor küçük buzdolabı süsü şeklinde...
offf ki ne offff bu azo bizi deliye çevirdi...
masalım gerçekten sakin olmaya çalışıyrum ama bazen elimden bişey gelmiyor yoksa ben ona kıyabilir miyim :59:

hımmmm anladım canım..anlatmak istersen dinlerim seve seve...
ben nazara çok inanıyorum.mesela bazı kişler vardır çevremde onlarla ne zaman görüşsem kesin bi aksilik olur..
tesadüf değil..zira dinimizde nazar diye bşey olduğunu söyler.evde çıkmadan 3 elham,3 felak,3 nas oku eline üfle sonra da elini yüzüne vücuduna sür..ozaman nazar değmez..peygamberimiz öyle yaparmş.
size nazar değmiştir belki..

onlarla uğraşmak da zor olur ya...ben çocukları severim bazen acaba çocuk gelişimi okusa mıydım diyorum..ama yok ben sevip kaçayım saatlerce onlarla durmak her baba yiğidin harcı değil yani.
ben lise ve ilköğretim ikinci kademeyi seviyorum..geçen yıl 4 ve 5leri bana verdiler ay derse girince şizo oluyodum...durmadan tuvalete gidebilir miyim örtmenim,kalemimi açabilir miyim örtmenim,örtmenim ayşe saçımı yoldu,ismail kalemi koluma sapladı,ayakkabım yırtıldı örtmenim eve gidicem diye ağlıyolar falan....yok bana göre değil yani:1:em lisede bi öğrenci seni çok iyi anlayabiliyor ben süper anaşıyodum öğrencilerimle..4 ve 5leri de severdim ama zor ya.çocuk gibi oluyosun bence onlarla ilgilenmekten....7 yıl ilkokul öğretmenliği yapınca niye şahitliğin kabul edilmiyor daha iyi anladım:1:
ama sevmesi güzel oluyo Allah için.

canım gerçekten herkesin harcı değil çok zor bi iş çok büyük emek ve sevgi istiyor...
benimkileride bi görsen hepsi sırayla tuvalete gitmek istiyor, sırayla su içmek istiyorlar tam komedi :1:
çok minikler ya dikkatleri çok çabuk dağılıyor toparlamak güç oluyor...
herşeyden hemen sıkılıyorlar başka bişey yapmak istiyorlar ama öyle tatlılarki :16:
masalım çok büyük fark var 6 yaş grubuyla... 4,5 ya 5 bile değiller...
acayip yoruluyorum yerimden kalkacak halim kalmıyor gelir gelmez kendimi koltuğa atıyorum kociş gelene kadar da topikteyim :9:
2 gündür uyuyordum bugün uyumadım da öyle geçiyor zaman işte...
seninkilerlede uğraşmak ayrı bi zevk... ben daha önce yiboda çalıştım...
2. kademeylede çok iyi anlaşıyorduk herşeylerini paylaşıyorlardı...

hoşgeldin canımcım. girmeyince öyle oluyor oku oku bitmiyo sayfalar. ama bu aralar çok konuşma olmuyor o yüzden sayfalar pek ilerlemiyor.
kadınların ortak noktası yemek pişirmek :1: hangini daha çok seviyorsan buyur gel canım :70:

sağol canım benim afiyet olsun size.

hımmmm anladım canım..anlatmak istersen dinlerim seve seve...
ben nazara çok inanıyorum.mesela bazı kişler vardır çevremde onlarla ne zaman görüşsem kesin bi aksilik olur..
tesadüf değil..zira dinimizde nazar diye bşey olduğunu söyler.evde çıkmadan 3 elham,3 felak,3 nas oku eline üfle sonra da elini yüzüne vücuduna sür..ozaman nazar değmez..peygamberimiz öyle yaparmş.
size nazar değmiştir belki..

tamam canım dediğini yapıcam ben de inanıyorum nazara...
ya bu azodan bi kurtulsak hayırlısıyla o zaman herşey eskiye dönecek ben inanıyorum...

canım gerçekten herkesin harcı değil çok zor bi iş çok büyük emek ve sevgi istiyor...
benimkileride bi görsen hepsi sırayla tuvalete gitmek istiyor, sırayla su içmek istiyorlar tam komedi :1:
çok minikler ya dikkatleri çok çabuk dağılıyor toparlamak güç oluyor...
herşeyden hemen sıkılıyorlar başka bişey yapmak istiyorlar ama öyle tatlılarki :16:
masalım çok büyük fark var 6 yaş grubuyla... 4,5 ya 5 bile değiller...
acayip yoruluyorum yerimden kalkacak halim kalmıyor gelir gelmez kendimi koltuğa atıyorum kociş gelene kadar da topikteyim :9:
2 gündür uyuyordum bugün uyumadım da öyle geçiyor zaman işte...
seninkilerlede uğraşmak ayrı bi zevk... ben daha önce yiboda çalıştım...
2. kademeylede çok iyi anlaşıyorduk herşeylerini paylaşıyorlardı...

haftasonu geçen yılki öğrencilerim gelecekler...çok datlular..pırıl pırıllar çok seviyorum valla ben bu mesleği yawwww

Back
X