Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
he valla kız uçacak senin için diyo çalışıyorum sana araba alcam diyo beni kandırıyoo :1:
kız macun yok bizde olsa yese arada yerim heralde bende :9::9:

aman alsın tatlım sen de benim gibi geçersin koltuğa oooohhh nereye istersen oraya :21:
tabi senin kociş yemiyor ondan yok...
bizde var ilk günler o yerken bende tadına baktım ama hiç bi değişiklik olmadı bende :60:

aman alsın tatlım sen de benim gibi geçersin koltuğa oooohhh nereye istersen oraya :21:
tabi senin kociş yemiyor ondan yok...
bizde var ilk günler o yerken bende tadına baktım ama hiç bi değişiklik olmadı bende :60:

kendi arabasına binmiyom ben kullanmıyom yok yavaş git filan çekemiyom öle diyince :1:
yemiyor canım evet yaa midesi bulanıyordu ya ondan beri yemiyor nerdeyse 2 aydır bişi yemiyo

kız bitkiseli kesmeyin faydası olur bence..

:1::1::1:
kıyamıyom size bak gör...

valla canım midesi bulanıyordu ya bi dönem o zamndan beri kestik hiçbişey kullanmıyoruz şuan yerse sadace kabak çekirdeği yiyor. ne kadar faydası olur onun bilemem tabi. kaan hocaya bi gidip gelelimde yedirecem ne olursa midem bulanıyor filan dinlemiycem artık :1:

kendi arabasına binmiyom ben kullanmıyom yok yavaş git filan çekemiyom öle diyince :1:
yemiyor canım evet yaa midesi bulanıyordu ya ondan beri yemiyor nerdeyse 2 aydır bişi yemiyo

aman sorma ben de ilk ehliyeti aldım sonrasında da o çalıştırdı...
ne kavgalar ettik ne kavgalar :19:
araba sürmeyi eşin öğretmeyecek bu bi gerçek...
ama ben de bi azim etmişim sadece 2 hafta akşamları çalıştırdı sonra okullar açıldı ve ben kendim gidip gelmeye başladım...
herkes şok oldu :53: ne çabuk öğrendin diye :21:

canlarım minik kuşlarım bebişlerim ben çıkmak zorundayım muhabbet çok güzel üzülerek ayrılıyorum aranızdan kayınvalideme gidiyorum bu akşam. akşam girmeye çalışırım inşallah.hepinizi kocamann öpüyorum :54:
sizi çoook seviyorum bebişlerim benimmm :54::54:
hadi bunlarda akşam çiçekleriniz benden size :71::71::71:

valla canım midesi bulanıyordu ya bi dönem o zamndan beri kestik hiçbişey kullanmıyoruz şuan yerse sadace kabak çekirdeği yiyor. ne kadar faydası olur onun bilemem tabi. kaan hocaya bi gidip gelelimde yedirecem ne olursa midem bulanıyor filan dinlemiycem artık :1:

evet koy tavrını bebekim vur masaya elini "yeter artık herşeyi yiyeceksin :84:" de :1:

hoşgeldin canım:71:nasılsın bugün

hoşbulduk canım benim iyiyim yaprak sarması yaptım bugünde omuzlarım çok fena ağrıyo 2 saat eğil üstüne off. güzel olmuştu ama tuzu biraz fazla kaçmıştı moralim bozulmadı değil o kadar uğraştım yaaa..sen nasılsın bebekimm...

canlarım minik kuşlarım bebişlerim ben çıkmak zorundayım muhabbet çok güzel üzülerek ayrılıyorum aranızdan kayınvalideme gidiyorum bu akşam. akşam girmeye çalışırım inşallah.hepinizi kocamann öpüyorum :54:

tamam bebekim akşam görüşürüz...
ben de seni çok pek çok seviyorum :16:
canım arkadaşım :70:

e vitamini var içinde ama onun fayda etmesi için bi kilo kadar yemei lazım..günlük 100mg e vitamini lazım evicap biz ondan kullanıyoruz.
görüşürüz canım.kolay gelsin:34:
hoşbulduk canım benim iyiyim yaprak sarması yaptım bugünde omuzlarım çok fena ağrıyo 2 saat eğil üstüne off. güzel olmuştu ama tuzu biraz fazla kaçmıştı moralim bozulmadı değil o kadar uğraştım yaaa..sen nasılsın bebekimm...

boşver be gülüm aman sıkıldığın konu sarmanın tuzu olsun....

MAMAY arkadaşım normal hareketlilik %50 olması lazım....normal gebelik için..ama tüpte hareketin önemi yok canım....

aman sorma ben de ilk ehliyeti aldım sonrasında da o çalıştırdı...
ne kavgalar ettik ne kavgalar :19:
araba sürmeyi eşin öğretmeyecek bu bi gerçek...
ama ben de bi azim etmişim sadece 2 hafta akşamları çalıştırdı sonra okullar açıldı ve ben kendim gidip gelmeye başladım...
herkes şok oldu :53: ne çabuk öğrendin diye :21:

süpersin bebekim 3 yıl oldu ehliyet alalı arabayı alalı da 1 yıl oldu koçiş hadi artık diyor ben kokpit pilotum diyorum :66:

bu topiğin tüm hatunları ayrı süper ben pek sararam süpersin

süpersin bebekim 3 yıl oldu ehliyet alalı arabayı alalı da 1 yıl oldu koçiş hadi artık diyor ben kokpit pilotum diyorum :66:

saol canım benim benim okul köyde kendim gidip geliyorum bi gayret etmişim ki sorma :1:
şimdi allaha şükür çok iyiyim bi sıkıntım yok...
canım ehliyeti cüzdanına koyup direksiyona geçmeyen çok kişi var...
senin çok olmamış ehliyeti alalı biraz gayret et geçersin direksiyona kocişin kokpit pilot olur artık :66:

bizde seni çoookk seviyoruz canımcım kendine iyi bakk:54::54:

bu topiğin tüm hatunları ayrı süper ben pek sararam süpersin

canım benim bende herzaman yapamam üşenirim çokk.ama bugün esti kalkıp yaptım ama çookk yoruldum yaparkende söylenip duruyordum..otur oturduğun yerde rahatlık sana batıyomu kızım sarma senin neyine diye söylendim yaa...

Back
X