hb canımm.iyiyim napiyimm sizin yazıları okuyup kendi kendime gülüyorum kocişte tuhaf tuhaf yüzüme bakıyo çıldırdımı diye...alemsiniz vallaaa![]()
koçişin uyudumu yine canım yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb canımm.iyiyim napiyimm sizin yazıları okuyup kendi kendime gülüyorum kocişte tuhaf tuhaf yüzüme bakıyo çıldırdımı diye...alemsiniz vallaaa![]()
he valla kız uçacak senin için diyo çalışıyorum sana araba alcam diyo beni kandırıyoo
kız macun yok bizde olsa yese arada yerim heralde bende![]()
kız bitkiseli kesmeyin faydası olur bence..anladım bebekim ama onlardan şuanda bizde hiççç bişeycik yok kullanmıyoruz canım. evde olsa bende yerim bilmiyorum sonra halim ne olur![]()
al bebekim al sana feda olsun![]()
kız bitkiseli kesmeyin faydası olur bence..
kıyamıyom size bak gör...
aman alsın tatlım sen de benim gibi geçersin koltuğa oooohhh nereye istersen oraya
tabi senin kociş yemiyor ondan yok...
bizde var ilk günler o yerken bende tadına baktım ama hiç bi değişiklik olmadı bende![]()
kız bitkiseli kesmeyin faydası olur bence..
kıyamıyom size bak gör...
kendi arabasına binmiyom ben kullanmıyom yok yavaş git filan çekemiyom öle diyince
yemiyor canım evet yaa midesi bulanıyordu ya ondan beri yemiyor nerdeyse 2 aydır bişi yemiyo
valla canım midesi bulanıyordu ya bi dönem o zamndan beri kestik hiçbişey kullanmıyoruz şuan yerse sadace kabak çekirdeği yiyor. ne kadar faydası olur onun bilemem tabi. kaan hocaya bi gidip gelelimde yedirecem ne olursa midem bulanıyor filan dinlemiycem artık![]()
hoşgeldin canımnasılsın bugün
canlarım minik kuşlarım bebişlerim ben çıkmak zorundayım muhabbet çok güzel üzülerek ayrılıyorum aranızdan kayınvalideme gidiyorum bu akşam. akşam girmeye çalışırım inşallah.hepinizi kocamann öpüyorum
sizi çoook seviyorum bebişlerim benimmm
hadi bunlarda akşam çiçekleriniz benden size![]()
koçişin uyudumu yine canım yoksa
e vitamini var içinde ama onun fayda etmesi için bi kilo kadar yemei lazım..günlük 100mg e vitamini lazım evicap biz ondan kullanıyoruz.valla canım midesi bulanıyordu ya bi dönem o zamndan beri kestik hiçbişey kullanmıyoruz şuan yerse sadace kabak çekirdeği yiyor. ne kadar faydası olur onun bilemem tabi. kaan hocaya bi gidip gelelimde yedirecem ne olursa midem bulanıyor filan dinlemiycem artık![]()
görüşürüz canım.kolay gelsincanlarım minik kuşlarım bebişlerim ben çıkmak zorundayım muhabbet çok güzel üzülerek ayrılıyorum aranızdan kayınvalideme gidiyorum bu akşam. akşam girmeye çalışırım inşallah.hepinizi kocamann öpüyorum
hoşbulduk canım benim iyiyim yaprak sarması yaptım bugünde omuzlarım çok fena ağrıyo 2 saat eğil üstüne off. güzel olmuştu ama tuzu biraz fazla kaçmıştı moralim bozulmadı değil o kadar uğraştım yaaa..sen nasılsın bebekimm...
aman sorma ben de ilk ehliyeti aldım sonrasında da o çalıştırdı...
ne kavgalar ettik ne kavgalar
araba sürmeyi eşin öğretmeyecek bu bi gerçek...
ama ben de bi azim etmişim sadece 2 hafta akşamları çalıştırdı sonra okullar açıldı ve ben kendim gidip gelmeye başladım...
herkes şok oldune çabuk öğrendin diye
![]()
hoşbulduk canım benim iyiyim yaprak sarması yaptım bugünde omuzlarım çok fena ağrıyo 2 saat eğil üstüne off. güzel olmuştu ama tuzu biraz fazla kaçmıştı moralim bozulmadı değil o kadar uğraştım yaaa..sen nasılsın bebekimm...
süpersin bebekim 3 yıl oldu ehliyet alalı arabayı alalı da 1 yıl oldu koçiş hadi artık diyor ben kokpit pilotum diyorum![]()
canlarım minik kuşlarım bebişlerim ben çıkmak zorundayım muhabbet çok güzel üzülerek ayrılıyorum aranızdan kayınvalideme gidiyorum bu akşam. akşam girmeye çalışırım inşallah.hepinizi kocamann öpüyorum
bu topiğin tüm hatunları ayrı süper ben pek sararam süpersin
bu topiğin tüm hatunları ayrı süper ben pek sararam süpersin