Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kadın hastalıkları:19: ameliyat olması gerekiyor sanırım..acele olarak..
memleketteki drlar iyi değil..kadın devlet hastanesinde rezil olmuş bugün sinir oldum.
bana da bugün söyledi...
buraya geliyosun hemen dedim...Allahım beş kuruş da para yok....
kadını getirtiyorum ama iyi dr bulmam lazım..moralim çok bozuldu hala ağlıyorum.
herşey yoluna girse artık............

masalım çok geçmiş olsun bitanem...
ben de çok üzüldüm şimdi inş çok ciddi bişey değildir...
canım kolay bi durum değil tabi ağlayacaksın içine atmaktan iyidir...
ama nolur annen gelene kadar toparlamaya çalış kendini...
inş iyi bi dr bulursunuz allah şifa verir inş...
annen için çok dua edicem canım benim...
allah yardımcınız olsun...

kadın hastalıkları:19: ameliyat olması gerekiyor sanırım..acele olarak..
memleketteki drlar iyi değil..kadın devlet hastanesinde rezil olmuş bugün sinir oldum.
bana da bugün söyledi...
buraya geliyosun hemen dedim...Allahım beş kuruş da para yok....
kadını getirtiyorum ama iyi dr bulmam lazım..moralim çok bozuldu hala ağlıyorum.
herşey yoluna girse artık............

masalım çoook geçmiş olsun canım lütfen üzme kendini hele bi annen gelsin iyi bir doktora götürün bakalım inşallah önemli bişey yoktur ALLAH acil şifalar versin...

merhaba baharımm nasılsın enim misafirler gelecekti ya gelemediler önemli bi işleri çıktı yorulduğumda yanıma kâr kaldı anlayacağın paket olmuş durumdayım...

merhaba baharımm nasılsın enim misafirler gelecekti ya gelemediler önemli bi işleri çıktı yorulduğumda yanıma kâr kaldı anlayacağın paket olmuş durumdayım...

merhaba bidenem ben iyiyim canım kocişle tv izliyoruz...
kıyamam sana ya bide o yorgun halinle hazırlık yaptın...
aman gözünü seveyim yarın bari bi iş bulma kendine iyice bi dinlen :1:

kızlar bu arkadaş yarın ankara yolcusu :10:
canlar dualarınızı eksik etmeyin...
inş güzel haberlerle döneriz...
hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere :54::54::54::54:

kızlar bu arkadaş yarın ankara yolcusu :10:
canlar dualarınızı eksik etmeyin...
inş güzel haberlerle döneriz...
hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere :54::54::54::54:

Bahar sag salim gedin gelin allah sevindirsin sizii insallah iyi haberlerle donersiniz.burdaki butun arkadaslarimiza allah en kisa zamanda bebislerini kavusdursun sag salim insallah Masal allah anneneeee sifa versinn.burada kizlar misafirim vardi arada girib okuyub cikiyordum yazmaya vakit bulamiyordum ama inanin sizleri tanimasamda hep dulalarimdasiniz allahim sahiddddd allah hepmizi tez birzamdan evllat sevinciyle sevindirsin insallah amin

herkese merhaba hayırlı cumalar :16::16:
hepımızın duası kabul olsun ınşlallh
MASALIM canım allah annene sıfalık versın basından eksık etmesın
ahh ahhh ana gıbı kımse senı anlamaz cunku
lutfen canını cok sıkma derdı veren allah dermanınıda verır
BAHARIM canım hayırlı haberlerle donersın bıze ınşallh
ESESLIM canım senın sonucunda ıyımıs
cabalarını allah bosa cıkarmasın

GUNAYDIN kizlar hayirli cumalar rabbim gonlunuzdeki muratlarinizi versin insallahh..

MASALCIM..gecmis olsun annnene ..ALLAHIM acil sifalik versin insallah..bilirim annene birsey oldumu hasta oldumu cok kotu oluyor insan..allah annene omur versin ..benim annemi 7 ay once kayip ettim malesef anneninyerini kimse tutmaz ..allahim basindan eksik etmesin..tekrar GECMIS OLSUN TATLIM UZULME..

BUGUN BAHAR GIDIYOR DEYILMI DR INSALLAH HAYIRLI HABERLERLE DONER..

gördüm canım çok sağol ben de yazdım msj...çok teşekkür ederim birini tercih edicem artık.
inşallah şifa olur anneciğime:14:

masalcım geçmiş olsun çok üzülme şimdi herşeyin çaresi var allah şifa versin annene .....herkeze merabalar hayırlı cumalar allah kalplerimizdekini ğönüllerimizdekini versin tez günden inşallah ...:71::emir_bebek::emir_bebek::71:

herkese merhaba hayırlı cumalar :16::16:
hepımızın duası kabul olsun ınşlallh
MASALIM canım allah annene sıfalık versın basından eksık etmesın
ahh ahhh ana gıbı kımse senı anlamaz cunku
lutfen canını cok sıkma derdı veren allah dermanınıda verır
BAHARIM canım hayırlı haberlerle donersın bıze ınşallh
ESESLIM canım senın sonucunda ıyımıs
cabalarını allah bosa cıkarmasın

allaha şükür canım canlı bişeyler görmedk ama eskisine göre ilerleme var o yüzden sevindik bizde. inşallah allah herkesin çabalarını boşa çıkarmaz.

Herkese hayırlı günler,hayırlı cumalar kızlar nasılsınız...

Baharcım inşallah güzel haberler getirirsin bizlere canım...

hayırlı cumalar canım benim. :71:
iyim valla ne olsun uğraşıyoz işte kadınların işi bitmiyor :1:
sen naıslsın? sabah ben girdim sen yoktun

bugün yattım canım ben de sonra da kahvaltıdır ev işidir derken anca girdim işte nolsun günler hep aynı nerdeyse bir değişiklik yok:86:

kizlar bana kaan hocadan emeil geldide ..KLOMEN HAPINI ONERMISTE..kizlar biliyormusunuz bu hapi faydasini goren varmi..bana yazarmisiniz bileniniz varsa yada kullananiz varsa canim yaa..:34:

bugün yattım canım ben de sonra da kahvaltıdır ev işidir derken anca girdim işte nolsun günler hep aynı nerdeyse bir değişiklik yok:86:

öyle canım ya bende kimse olmayınca bende yattım havada soğuk olunca yorganın altında yattım :1:
benimde sabah eşim moralimi bozdu. nohut kürü yapacaktık ama içemedi midesi bulandı kokusuna baktı benim midem bulanır dedi beyninde kurdu sonra içti midesi bulandı :59: bende kafana yerleştirdin öyle oldu dedim moralimi bozdu.

kizlar bana kaan hocadan emeil geldide ..KLOMEN HAPINI ONERMISTE..kizlar biliyormusunuz bu hapi faydasini goren varmi..bana yazarmisiniz bileniniz varsa yada kullananiz varsa canim yaa..:34:

tana size iğne vermemişmiydi kaan hoca niye klomen verdi ğeri klomende sperm arttırıcı fayda görenler başka biyerlerde vardı okumuştum ....

istiyorumbebeyimi..canim kaan hoca bize igne vermisti evet ama burdaki dr lar yazmiyor recete olmazsa..bende hocaya soyledim oda klomen kullanin dedi..tabi daha burdaki dr a demedik ama insallah bunu verseler bari..kaan hoca tr den getirtin dedi bir eczane araciligyla diye..ama napacami bilmiyorum klomene verirlerse drlar onu kullanalim hele..onuda bilemiyorum faydasi olurmu acab diye size sorim dedim..igne daha etkili diyor kaan hoca ama burdakiler boyle bacim vermiyolar..:44:

kızlar banada bugün kaan hocadan mail gelmiş ben en son testte 3-5 hareketli sperm görülmüş diye mail göndermiştim. kaan hocada kasımda gelirken 1 gün ankarada kalacak şekilde gelin muayenenin ertesi günü spermiyogram veririsiniz eğer sperm çıkışı olursa dondururuz daha sonra gerek duarsak kullanırız demiş. ama benim kafam karıştı daha hiç tedaviye başlamadan böyle bir şey belki tedaviden sonra dahada fazla olacak bide dondurulmuş spermle tüp bebkte şans daha az dedim kaan hocada zaten dondurulmuşları o gün sperm olmazsa kullanıcaz tüp bebekte taza spermle dondurulmuş sperm arasında fark yok diyor ama ben şans düşüyor diye biliyorum..

zaten o günde sperm çıkıp çıkmayacağı da belli değilde çıkarsa donduruz demiş bakalım.

Back
X