gördüm canım çok sağol ben de yazdım msj...çok teşekkür ederim birini tercih edicem artık.
inşallah şifa olur anneciğime![]()
canim gecmis olsun.rabbim bol sifalar versin annecigine tez zamanda iyilesir insallah canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördüm canım çok sağol ben de yazdım msj...çok teşekkür ederim birini tercih edicem artık.
kadın hastalıklarıameliyat olması gerekiyor sanırım..acele olarak..
memleketteki drlar iyi değil..kadın devlet hastanesinde rezil olmuş bugün sinir oldum.
bana da bugün söyledi...
buraya geliyosun hemen dedim...Allahım beş kuruş da para yok....
kadını getirtiyorum ama iyi dr bulmam lazım..moralim çok bozuldu hala ağlıyorum.
herşey yoluna girse artık............
kadın hastalıklarıameliyat olması gerekiyor sanırım..acele olarak..
memleketteki drlar iyi değil..kadın devlet hastanesinde rezil olmuş bugün sinir oldum.
bana da bugün söyledi...
buraya geliyosun hemen dedim...Allahım beş kuruş da para yok....
kadını getirtiyorum ama iyi dr bulmam lazım..moralim çok bozuldu hala ağlıyorum.
herşey yoluna girse artık............
merhaba baharımm nasılsın enim misafirler gelecekti ya gelemediler önemli bi işleri çıktı yorulduğumda yanıma kâr kaldı anlayacağın paket olmuş durumdayım...
kızlar bu arkadaş yarın ankara yolcusu
canlar dualarınızı eksik etmeyin...
inş güzel haberlerle döneriz...
hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere![]()
herkese merhaba hayırlı cumalar
hepımızın duası kabul olsun ınşlallh
MASALIM canım allah annene sıfalık versın basından eksık etmesın
ahh ahhh ana gıbı kımse senı anlamaz cunku
lutfen canını cok sıkma derdı veren allah dermanınıda verır
BAHARIM canım hayırlı haberlerle donersın bıze ınşallh
ESESLIM canım senın sonucunda ıyımıs
cabalarını allah bosa cıkarmasın
Eseslimhayırlı cumalar nasılsın canım
hayırlı cumalar canım benim.
iyim valla ne olsun uğraşıyoz işte kadınların işi bitmiyor![]()
sen naıslsın? sabah ben girdim sen yoktun
bugün yattım canım ben de sonra da kahvaltıdır ev işidir derken anca girdim işte nolsun günler hep aynı nerdeyse bir değişiklik yok:86:
kizlar bana kaan hocadan emeil geldide ..KLOMEN HAPINI ONERMISTE..kizlar biliyormusunuz bu hapi faydasini goren varmi..bana yazarmisiniz bileniniz varsa yada kullananiz varsa canim yaa..![]()