Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar mısafırlerım getmıslerr yıne ıcımdekı annelık ozlemı buyuduu yıne hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum korkuyorum ya anne olmazsam...her kecen gun ıcımdekı ozlem buyor hala alısamadım bu durumuma.ıcımde hep korku var cok kotuyum bugun ıcımden dedım kı artık ne olucaksa olsun...hamıle bırısı gordugumde okadar cok ımrenıyorum kıı ama ben herseyı allaha hevale etmısım ınanıyorum kı benıde en kısa zamanda anne adayı yapıcak ınanın sızı tanımasamda hep dualarımdasınızzzz allah bızlere en kısa zamanda evlat sevıncıyle sevındırsın ınsallah allah eslerımıze sıfa versın ınsallah amınn

aynen canım bende dun umreden gelen zemzem suyunu
icerken kendıme ve sız ısımlerınızı bılmedıgım herkese dua edıp ıctım zemzem mı
elbet bızımde duamız kabul olacak allahın ıznıyle

Son düzenleme:
Kızlar mısafırlerım getmıslerr yıne ıcımdekı annelık ozlemı buyuduu yıne hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum korkuyorum ya anne olmazsam...her kecen gun ıcımdekı ozlem buyor hala alısamadım bu durumuma.ıcımde hep korku var cok kotuyum bugun ıcımden dedım kı artık ne olucaksa olsun...hamıle bırısı gordugumde okadar cok ımrenıyorum kıı ama ben herseyı allaha hevale etmısım ınanıyorum kı benıde en kısa zamanda anne adayı yapıcak ınanın sızı tanımasamda hep dualarımdasınızzzz allah bızlere en kısa zamanda evlat sevıncıyle sevındırsın ınsallah allah eslerımıze sıfa versın ınsallah amınn

canım hepmiz durumu aynı değil mi...
an geliyor içimiz umutla doluyor an geliyor dibe vuruyoruz...
ama biz kendimizi nekadar üzersek mücadelemize okadar zarar veriyoruz...
inanmalıyız umut etmeliyiz emek vermeliyiz...
allah çabalarımızın karşılığını verecek inş...
bizlerde hamiş olucaz :49::49::49:
bizlerde mucizelerimize kavuşucaz :emir_bebek::emir_bebek:
nolur içine karartma iy şeyler düşün iyi şeyler olsun...
allah büyük canım benim elbet bigün bizim de yüzümüz gülecek...

canım hepsı bıgun gelecek gececek sabırdan otesı yok
ben 5 yıllık evlıyım bızde azoluyuz sımdı bıtkı ılacı denıyoruz kısmet ben29 esımde37 yasında sen ne guzel daha gencsın
sıkma canını bır an once doktora gıdıp tedavıye baslayın bence
elbet sen ve bızler sonunda bebıslerımızı kucagımıza alacagız inşlalh

aynen canım bende dun umreden gelen zemzem suyunu
icerken kendıme ve sız ısımlerınızı bılmedıgım herkese dua edıp ıctım zemzem mı
elbet bızımde duamız kabul olacak allahın ıznıyle

insallah canim insallah allahim bizimde dualarimizi kabul etsin.baharcim canim hep pozitiv dusunuyorum ama an geliyor icim oyle buruk oluyor ki anlatamam ama insallah hersey gozel olur bizde bebislerimize kavusuruz allahin iziniyle birde biz dua okuyorduk ya yine basliyalimi kizlar nedersiniz?

amin inşallah canım bizim konyada daha gençsin demiyorlar daha çocuk yokmu ne durursunuz sizleri okuyum moralimi buluyorum

Merhaba bende bu siteye yeni üye oldum. Kayseri'de bitkisel tedavi yöntemi ile uğraşan doktordan bahsetmişsiniz kim olduğu ile ilgili biraz daha bilgi verebilirmisiniz? Bende ulaşmak istiyorum. Teşekkürler..

insallah canim insallah allahim bizimde dualarimizi kabul etsin.baharcim canim hep pozitiv dusunuyorum ama an geliyor icim oyle buruk oluyor ki anlatamam ama insallah hersey gozel olur bizde bebislerimize kavusuruz allahin iziniyle birde biz dua okuyorduk ya yine basliyalimi kizlar nedersiniz?

oyle bı an var kı delı gıbı kucgım dolsun ıstıyorum hemen o an
oyle bı an varkı allah buyuk deyıp gecıyorum
ama rabbım bıze cok guc vermıs kı sabır ıcınde beklıyoruz mukafatını alacagız elbet
katılıyorum tekrar duamıza donelım

amin inşallah canım bizim konyada daha gençsin demiyorlar daha çocuk yokmu ne durursunuz sizleri okuyum moralimi buluyorum

aman aldırma o cahıllere sınır seyler:47::47::47::47::47:
sen ya sabır de onları gorunce herkesın basında var o tıpler:47:

Bahar canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin.hoş geldin:71::71::71::71: Inşallah bir daha ki ayda hamile haberini alır burada halayını çekeriz

SELAM GECE KUŞLARIM NASILSINIZ YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ.İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA RABBİM SİZİNDE BİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLI SALİH EVLATLARLA YUVALARIMIZI ŞENLENDİRSİN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım arkadaslarım ben cıkıyorum hepınıze ıyı uykular:34::34:

siz ilaç filan kulanıyormusunuz ya rabbim kuru ağaçlara can veren sensin şu gaRİP kullarınada bebek ver hayırlısıyla

SELAM GECE KUŞLARIM NASILSINIZ YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ.İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA RABBİM SİZİNDE BİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLI SALİH EVLATLARLA YUVALARIMIZI ŞENLENDİRSİN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hoş bulduk ama sahiden de hoş bulduk.Umutlarımızın hiç solmaması dileğiyle...

Hoş bulduk ama sahiden de hoş bulduk.Umutlarımızın hiç solmaması dileğiyle...

amin çıkmayan candan umut kesilmezmiş canım Rabbim hiçbir derdi dermansız yaratmamıştır bizlerde inşallah araya araya dermanımızı bulucaz.ama yinede şunu iyi bilmeliyiz ki bizler evlerinde bilgisayarı olmayan hatta okuma yazması olmayan maddi durumu olmayan kişilere istinaden çok şanslıyız.Rabbim sana tevekkül ediyor senden dualarımıza icabet etmeni istiyoruz ellerimizi boş çevirme kucaklarımızı boş bırakma bizi senden başkasına muhtaç etme amin amin amin

Back
X