Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
EVICAP e vitamini ve CINKO BLOBA vitaminlerini nerden alabilirim?internetten alicam.alicam site ismini ve urunun adini tam olarak ne bilen arkadaslar yazabilirmisin

kızlar günaydın :71::71::71:
güzel bi gün geçirmenizi diliyorum :70:
umarım ben de okulda rahatsızlanmam :5:
şimdi iyiyim allaha şükür...

canim 2 gundur girmiyodum yeni gordum mutlu haberinizi ,cok sevindim ,insaalah en kisa zamanda bu azodan kurtulmaniz duasiyla,:64::64::64::64:

teşekkürler tatlım umutla döndük bakalım...
inş hepimiz kurtuluruz bu azodan allah eşlerimize şifa verir inş...

canım çok geçmiş olsun bakmıyosun kendine galiba :20: dikkat et kendine canım benim bak sonra iğne yaparlar sana haaa :94: :94: :1::1:

saol nursencim gerçekten öyle kocişlerle uğraşmaktan kendimize bakmıyoruz benim durumumda aynen böyle...

bu arada herkese gunaydinnn:62::62::62::62::62::62::62:

günaydınnnn tatlım :71::71::71::71:

internetten baktimda ben cinko bloba yaziyorum, o Ginkgo-Biloba yaziyor,ben burdan duymustum bunun adini.
ben cinko sanmistim ama cinko degilmis cinko bloba bir bitkinin adiymis .
kullanan arkaadslr aydinlatirmisiniz lutfen

EVICAP e vitamini ve CINKO BLOBA vitaminlerini nerden alabilirim?internetten alicam.alicam site ismini ve urunun adini tam olarak ne bilen arkadaslar yazabilirmisin
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nerden alabilirim diye netten baktim bulamadim,hatirladigim kadariyla birileri kullaniyodu bunlari,cinkoya GINKO BLOBA yaziyo yani cinko degil bir bitkinin adi,anlamadim yardim lutfenn:52::52:

iyiyim canim sagol sen de iyiisndir ins bu guzel haberinizden sonra,bizde yarin test yaptiricaz bir degisiklik varmi diye hormon ve semen,dua edin ins ciksin

ben de iyiyim canım benim...inşallah bütün test sonuçlarınız güzel çıkar canım Allah yardımcınız olsun.

günaydın kızlar ya ben size bir şey soracam dua için verdiğin süreler bende alabilirmiyim 1 yasin 1 meryem

günaydın canım kaydetme işiyle bahar arkadaşımız ilgileniyo şimdi sayfa da bayağı gerilerdedir ben de bilmiyorum bahar gelince sana yardımcı olur canım.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nerden alabilirim diye netten baktim bulamadim,hatirladigim kadariyla birileri kullaniyodu bunlari,cinkoya GINKO BLOBA yaziyo yani cinko degil bir bitkinin adi,anlamadim yardim lutfenn:52::52:

canım evicap eczanede var, ama diğerini ben duymadım, biz ginko biloba kullanmıştık, onuda GNC'nin sitesinden almıştık..Bunların yanında bence l-arginine ve balık yağıda kullanın derim..

iyi etmişsiniz bebekim gününüzün iyi geçmesine sevindim :16:
bugün kociş çalıştı evdeydim hep...
en son sana yazdıktan sonra kasıklarımda öyle bi sancı başladı ki hemen çıkmak zorunda kaldım...
öyle bi sancı ki ağlattı resmen :5: ilk defa böyle bi sancım oldu...
tansiyonum düştü midem bulanmaya başladı kocişle çok korktuk hemen acile gittik...
tansiyonum 8 e 5 e düşmüş hemen kan tahlili idrar tahlili yapıldı :5:
idrar yollarımda enfeksiyon varmış serum bağladılar yeni bitti eve geldik :43:
ooofff ya neden böyle sık sık hasta oluyoum :14::14::14::14::14:

geçmiş olsun canım. dikkat etmiyormusun kendine yoksa koçişe bakcam diye kendini ihmal etme canımcım.

bahar canım geçmiş olsun kendine çok iyi bak geleceğin anne adayı:71::71::71::71::71::71: biliyorsun tansiyon çok önemli ALLAH'tan şimdi böyle birşey oldu en azından doktor sana bir ilaç verir kullanırsın.hamile olunca biliyorsun çoğu ilacı kullanamıyorsun.o yüzden tansiyonunuda çok dikkat etmelisin.hamilelikte çok zararlı:49::49::49::49::49:

merhaba eşim 10gün önce mikro tese oldu olgunlaşmamış hücreye rastlanıldı.tek testisten mikrotese yapıldı.6 ay ilaç kullanımı verdi doktorumuz k.hoca.testojel,m-sure,proxeed plus.6 sonra diğer testisten mikrotese yapacak inş.gerek duyulmaz rabbim emeklerimişzi boşa çıkarmasın inşallah.eşiniz m sure kullanıyormu acaba?mikrotese hiç yapıldımı?

Merhabalar canım geçmiş olsun öncelikle. olgunlaşmamış hücreler bulunmuş ileride onlar inşallah spermlere dönüşür.
bizde 5 ay önce m.tese olmuştuk bizdede hiç sperm bulunamamıştı. hücre dahil hiçbişey bulunamamıştı. o zamndan bu yani kendimizce bişeyler yaptık sonra kaan hoca ile tedaviye başladık. bizde 1 hafta önce proxeed plus testojel endol kullanmaya başladık hoca bizede m-sure verdi ama biz almadık onu. bide dün ballı karışım hazırlattık onu yemeğe başladı. bu m-sure çok pahalı bir ilaç bide çok fazla kullanıpta sonuç alan kişi snaırım yok o yüzden tereddüt ettik almadık. ama ileride belki alırız bizde şuan için almadık.
allah tez zamnda bu derrtten kurtatır inşallah canım. canlı canlı spermleriniz oluşur.

kızlar herkeze merabalar azo ne azoymuş bıktımmmm dün eşimle biraz çarşıyı dolaştık millet oturuyordu ve gel bizde oturalım dedim oturduk yanımızdan geçenler hepsi karnı burnunda yada ellerinde bebek arabası onun içinde bebek inanmıcaksınız ikiz bebek arabasında ikiz bebekler bile olan geçti ya elinde kucagında çocuk ya karnında ya bebek arabasında sanki herkez sözleşmiş ve hepsi bize denk geliyor hiç sesimizi çıkarmadan baktık o hislerini bana belli etmemeye çalışıyor aynen bende ona kedinin cigere baktıgı gibi bakıyor insan ne dertmiş bu dert insanın yaşama hevesini kaçırıyor içinde ne fırtınalar kopuyor ve kimseye belli etmemeye çalışıyorsun eşin üzülmesin diye başka şeylerle ilgilenip sanki umurunda degilmiş gibi davranıyorsun bir yandan için sızlıyor nekadar çıkmazlarda hissediyorum kendimi anlatamam böyle bir yaşam böyle bir dünya olmaz olsun batsın bu dünya bitsin bu rüya aglatıpda gülene yazıklar olsun ..mendilimde ğül oya gülmedim doya doya ...hasretinle yandı gönlüm yandı yandı soldu gönlüm gelirmisin bir gün bebegim bu aglayan yüzü ğüldürürmüsün bebegim ...:14:

kızlar herkeze merabalar azo ne azoymuş bıktımmmm dün eşimle biraz çarşıyı dolaştık millet oturuyordu ve gel bizde oturalım dedim oturduk yanımızdan geçenler hepsi karnı burnunda yada ellerinde bebek arabası onun içinde bebek inanmıcaksınız ikiz bebek arabasında ikiz bebekler bile olan geçti ya elinde kucagında çocuk ya karnında ya bebek arabasında sanki herkez sözleşmiş ve hepsi bize denk geliyor hiç sesimizi çıkarmadan baktık o hislerini bana belli etmemeye çalışıyor aynen bende ona kedinin cigere baktıgı gibi bakıyor insan ne dertmiş bu dert insanın yaşama hevesini kaçırıyor içinde ne fırtınalar kopuyor ve kimseye belli etmemeye çalışıyorsun eşin üzülmesin diye başka şeylerle ilgilenip sanki umurunda degilmiş gibi davranıyorsun bir yandan için sızlıyor nekadar çıkmazlarda hissediyorum kendimi anlatamam böyle bir yaşam böyle bir dünya olmaz olsun batsın bu dünya bitsin bu rüya aglatıpda gülene yazıklar olsun ..mendilimde ğül oya gülmedim doya doya ...hasretinle yandı gönlüm yandı yandı soldu gönlüm gelirmisin bir gün bebegim bu aglayan yüzü ğüldürürmüsün bebegim ...:14:

bizde birgün güleceğiz canımm. bizde birgün ikizlerimizi alacaz gezecez çarşı pazar. allah verecek bizede bizi bu güzel duygudan mahrum etmeyecektir inşallah. ona sığınıyoruz verecek olan allah rabbim bizede o mutluluğu yaşatacak inşallah. inşallah en kısa zamnda yaşatırda daha fazla canımız yanmaz. :97:

merhaba kızlar?
nasılsınız??
bahardan ne haberler var.giremedimm ben bayağıdır??
umarım herşey yolundadır.

Back
X