Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim 2 gundur girmiyodum yeni gordum mutlu haberinizi ,cok sevindim ,insaalah en kisa zamanda bu azodan kurtulmaniz duasiyla,![]()
canım çok geçmiş olsun bakmıyosun kendine galibadikkat et kendine canım benim bak sonra iğne yaparlar sana haaa :94: :94:
![]()
bu arada herkese gunaydinnn![]()
sana da günaydın canımnasılsın
iyiyim canim sagol sen de iyiisndir ins bu guzel haberinizden sonra,bizde yarin test yaptiricaz bir degisiklik varmi diye hormon ve semen,dua edin ins ciksin
günaydın kızlar ya ben size bir şey soracam dua için verdiğin süreler bende alabilirmiyim 1 yasin 1 meryem
EVICAP e vitamini ve CINKO BLOBA vitaminlerini nerden alabilirim?internetten alicam.alicam site ismini ve urunun adini tam olarak ne bilen arkadaslar yazabilirmisin
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nerden alabilirim diye netten baktim bulamadim,hatirladigim kadariyla birileri kullaniyodu bunlari,cinkoya GINKO BLOBA yaziyo yani cinko degil bir bitkinin adi,anlamadim yardim lutfenn![]()
iyi etmişsiniz bebekim gününüzün iyi geçmesine sevindim
bugün kociş çalıştı evdeydim hep...
en son sana yazdıktan sonra kasıklarımda öyle bi sancı başladı ki hemen çıkmak zorunda kaldım...
öyle bi sancı ki ağlattı resmenilk defa böyle bi sancım oldu...
tansiyonum düştü midem bulanmaya başladı kocişle çok korktuk hemen acile gittik...
tansiyonum 8 e 5 e düşmüş hemen kan tahlili idrar tahlili yapıldı
idrar yollarımda enfeksiyon varmış serum bağladılar yeni bitti eve geldik
ooofff ya neden böyle sık sık hasta oluyoum![]()
merhaba eşim 10gün önce mikro tese oldu olgunlaşmamış hücreye rastlanıldı.tek testisten mikrotese yapıldı.6 ay ilaç kullanımı verdi doktorumuz k.hoca.testojel,m-sure,proxeed plus.6 sonra diğer testisten mikrotese yapacak inş.gerek duyulmaz rabbim emeklerimişzi boşa çıkarmasın inşallah.eşiniz m sure kullanıyormu acaba?mikrotese hiç yapıldımı?
teşerkürler canım sende mi eşin azolu mu
kızlar herkeze merabalar azo ne azoymuş bıktımmmm dün eşimle biraz çarşıyı dolaştık millet oturuyordu ve gel bizde oturalım dedim oturduk yanımızdan geçenler hepsi karnı burnunda yada ellerinde bebek arabası onun içinde bebek inanmıcaksınız ikiz bebek arabasında ikiz bebekler bile olan geçti ya elinde kucagında çocuk ya karnında ya bebek arabasında sanki herkez sözleşmiş ve hepsi bize denk geliyor hiç sesimizi çıkarmadan baktık o hislerini bana belli etmemeye çalışıyor aynen bende ona kedinin cigere baktıgı gibi bakıyor insan ne dertmiş bu dert insanın yaşama hevesini kaçırıyor içinde ne fırtınalar kopuyor ve kimseye belli etmemeye çalışıyorsun eşin üzülmesin diye başka şeylerle ilgilenip sanki umurunda degilmiş gibi davranıyorsun bir yandan için sızlıyor nekadar çıkmazlarda hissediyorum kendimi anlatamam böyle bir yaşam böyle bir dünya olmaz olsun batsın bu dünya bitsin bu rüya aglatıpda gülene yazıklar olsun ..mendilimde ğül oya gülmedim doya doya ...hasretinle yandı gönlüm yandı yandı soldu gönlüm gelirmisin bir gün bebegim bu aglayan yüzü ğüldürürmüsün bebegim ...![]()