Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş bebekim rabbim bian evvel göndersin hepimize mucizelerimizi :emir_bebek::emir_bebek:
sen nasılsın buarada canım neler yapıyorsun bakalım :34:

ayy canım napıyım bende ev işleri yetmiyormuş gibi bide apartman yöneticisiyiz. onun defterleri ile ilgileniyorum parayı getirmeyenler var onları istiyroum filan. bide temizliği vardı bugün apartmanın silen teyzeye ücretni filan verdim oda geldi kapıda beni oyaladı biraz.
sabahtan beri bişey yemedim bide. eşime gelde sana hazırlayayım deidm onun bahanesiyle bende yemek yerim deidm oda yemiş dışarda. bende kaldım öyle. kendime bişey hazırlamak zor geliyor.:1:

aminnnnnnnn Allahımmmmmmmmmmmmmm
innnşşşşAllahh..
bende niyetliyim bugün..
yemekteyizi izliyorum :46::46::46:
starda da altın günü diye bi program var
hangisini izleyeceğime karar veremedim:1::1::1::1::1:

allah kabul etsin canım...
sende tam bulmuşsun izlenecek programları :1:

ayy canım napıyım bende ev işleri yetmiyormuş gibi bide apartman yöneticisiyiz. onun defterleri ile ilgileniyorum parayı getirmeyenler var onları istiyroum filan. bide temizliği vardı bugün apartmanın silen teyzeye ücretni filan verdim oda geldi kapıda beni oyaladı biraz.
sabahtan beri bişey yemedim bide. eşime gelde sana hazırlayayım deidm onun bahanesiyle bende yemek yerim deidm oda yemiş dışarda. bende kaldım öyle. kendime bişey hazırlamak zor geliyor.:1:

kolay gelsin bebekimmm siz bulmuşsunuz kendinize işi :1:
apartman yöneticiliği çok emek istiyor allah kolaylık versin...
ahhh bebekimm ben de aynıyımdır ya tek başıma olunca canım hiç bişey hazırlayıp yemek istemez :50:
ama yanlış yapıyoruz işte...
sen de hemen kalk bişeyler ye o kadar işinin arasında halsiz kalma :20:

kolay gelsin bebekimmm siz bulmuşsunuz kendinize işi :1:
apartman yöneticiliği çok emek istiyor allah kolaylık versin...
ahhh bebekimm ben de aynıyımdır ya tek başıma olunca canım hiç bişey hazırlayıp yemek istemez :50:
ama yanlış yapıyoruz işte...
sen de hemen kalk bişeyler ye o kadar işinin arasında halsiz kalma :20:

valla canım ya taşındık apartmana 4. ayda alın siz yapın dediler eşim istemedi önce ama adam ısrar etti ben yapanmıyorum sen gençsin yaparsın dedi. tabi eşim şimdi uzakta kalıyor ben bütün gün apartmanda olduğu için sıkıntılar bana geliyor.
valla canım ya hep bişiler atıyorum ağzıma bisküvi filanda yemek hazırlamak zor geliyor. dolaptaki yemek bile olsa ısıtmak zor geliyor :1: yanlış evet ama işte yapıyorz valla.

aşkı memnu var canım onu izle :1:
valla canım koçişlee dikkat etmekten biz kenimizi sallıyoruz nasıl olsa bişiy olmaz diye ama yanlış tabiki.

bende şimdi onu açmıştım..
birazdan eşim gelir yine mi aşkı memnu der :46:
hiç sevmedi şu diziyi ama ben yinede izliyorum:1::1::1::1:

meraba kizlar hepinize hayirli haftalar olsun..

baharcim..geldinmi canim ..iyi haberler getirmissin kizz neguzel insallah normal yoldan gelir bebeyin canim benim..kaan hoca muayene ettimi esini ..rabbim mucizesini sanada bizlerde gondersin insallahhh..

valla canım ya taşındık apartmana 4. ayda alın siz yapın dediler eşim istemedi önce ama adam ısrar etti ben yapanmıyorum sen gençsin yaparsın dedi. tabi eşim şimdi uzakta kalıyor ben bütün gün apartmanda olduğu için sıkıntılar bana geliyor.
valla canım ya hep bişiler atıyorum ağzıma bisküvi filanda yemek hazırlamak zor geliyor. dolaptaki yemek bile olsa ısıtmak zor geliyor :1: yanlış evet ama işte yapıyorz valla.

diyorum ya işiniz zor allah kolaylık versin:1:
ooohhh enişte bu iştenden sıyrılıyor olan benim arkadaşıma oluyor :9:
bizküviyle falan olmaz sen kalk güzelce ye bişeyler sonra halin kalmaz bak enişteyle ilgilenemezsin :60::60::60:

bende şimdi onu açmıştım..
birazdan eşim gelir yine mi aşkı memnu der :46:
hiç sevmedi şu diziyi ama ben yinede izliyorum:1::1::1::1:

aynen valla benim eşimde hiç sevmezdi izlettirmezdi hatta :1:
ama internet diye bi,şi var dimi hemen izlerdim :1:
ama son bölümünü benle beraber soluksuz izlemişti oda :1::1::1:

meraba kizlar hepinize hayirli haftalar olsun..

baharcim..geldinmi canim ..iyi haberler getirmissin kizz neguzel insallah normal yoldan gelir bebeyin canim benim..kaan hoca muayene ettimi esini ..rabbim mucizesini sanada bizlerde gondersin insallahhh..

allah razı olsun canım benim :70:
muayene etti canım herşey çok iyi dedi...
hormonlarda çok iyi allaha şükür...
şimdi 6 ay tedavi sürecimiz var önümüzde...
inş hayırlısıyla sonuçlanır...
allahım en kısa zamanda kavuştursun bizi bebeklerimize :emir_bebek::emir_bebek:

diyorum ya işiniz zor allah kolaylık versin:1:
ooohhh enişte bu iştenden sıyrılıyor olan benim arkadaşıma oluyor :9:
bizküviyle falan olmaz sen kalk güzelce ye bişeyler sonra halin kalmaz bak enişteyle ilgilenemezsin :60::60::60:

doğru söylüyorsun canım halim kalmıyor zaten onu yedin mi bunu yedinmi diye sormaktan :1:
şimdi salat yaptım kendime onu bari yiyim deidm. en azından akşama kadar tutar beni.
canım bak ne dicem biz dün aktara gittik bize geyik boynuzu tozundan bahsetti bi müşterisi kullanmış ve eşinin spermleri çoğalmış. kapsül hap şeklinde. bizimde aklımız karıştı alsak mı diye. sonra düşündük taşındık aktar bizebi karışım yaptı balla yaptı ama bi sürü şeyler koydu içeriğini tam bilmiyorum şimdi ama içine bu geyik tozundanda koydu. deniycez bakalım. inşallah şekeri çıkmazda yiyebilir.

aynen valla benim eşimde hiç sevmezdi izlettirmezdi haümtta :1:
ama internet diye bi,şi var dimi hemen izlerdim :1:
ama son bölümünü benle beraber soluksuz izlemişti oda :1::1::1:

çok güzeldi son bölümü ya film gibiydi..
bide gelin duymasın diye bi program varya o da çok komik..
gelin görmeden düğün mü olur?
gelinlik bide..
akşama ne yemek yapıyonuz kızlar????
bana fikr verin bakayım...

doğru söylüyorsun canım halim kalmıyor zaten onu yedin mi bunu yedinmi diye sormaktan :1:
şimdi salat yaptım kendime onu bari yiyim deidm. en azından akşama kadar tutar beni.
canım bak ne dicem biz dün aktara gittik bize geyik boynuzu tozundan bahsetti bi müşterisi kullanmış ve eşinin spermleri çoğalmış. kapsül hap şeklinde. bizimde aklımız karıştı alsak mı diye. sonra düşündük taşındık aktar bizebi karışım yaptı balla yaptı ama bi sürü şeyler koydu içeriğini tam bilmiyorum şimdi ama içine bu geyik tozundanda koydu. deniycez bakalım. inşallah şekeri çıkmazda yiyebilir.

iyi bakalım afiyet olsun balım :56:
aaa hiç duymamıştık bu geyik boynuzu tozunu bi araştıralım bakalım belki faydası vardır :97:
hergün yeni bişey öğreniyoruz yakında yedirmediğimiz kalmayacak kocişlere :60::60::60::60:
inş çıkarmaz şekerini bebekim şifa olur inş...
bizde bugün yine aktara gidicez bitenleri alıcaz...

geyik boynuzu tozunu ilk defa duydum..
inşallah iyi gelir.
ya kızlar ne duyarsak yapıyoruz korkuyorum bişey olacak diye..
endolu sormuştum ya ben kaan hocaya o da mide rahatsızlığınız yoksa kullanın ben ilaçlarr çok olur diye vermemiştim dedi.
ama kullanabilirsinizz dedi.
bende bugün endol kapsül aldım.
kapsülmü kullandınız siz?

ben de iyiyim canım benim...inşallah bütün test sonuçlarınız güzel çıkar canım Allah yardımcınız olsun.

amin insaalah,2 aydir test yaptirmiyoruz,2 ay once igne vurdurmustu,bakalim sonuclar nasil cikacak,ins hepsi normal araliklardadir

iyi bakalım afiyet olsun balım :56:
aaa hiç duymamıştık bu geyik boynuzu tozunu bi araştıralım bakalım belki faydası vardır :97:
hergün yeni bişey öğreniyoruz yakında yedirmediğimiz kalmayacak kocişlere :60::60::60::60:
inş çıkarmaz şekerini bebekim şifa olur inş...
bizde bugün yine aktara gidicez bitenleri alıcaz...

sağol bitanem benim :70:
bende ilk defa duydum int deteylarınıda gösterdi içimize sindi aldık bizde. belki faydası olur.şifa allahtan
valla bizde dün aktara 320 lira bayıldık geldik :1: iliğimizi kemiğimizi kuruttu bu otlar :1:

eseslim bebekim geyik tozunu araştırdım sadece bunları bulabildim...
sperm arttırıcı bişey değil :50:

Etkileri ;

* Güçlü ve uzun bir ereksiyon kuvveti vermeye,
* Cinsel gücü artırmaya,
* İktidarsızlığı gidermeye,
* Cinsel birleşme sayısını arttırmaya,
* Sağladığı etki ile cinsel birleşmedeki stresi, korkuyu ve tedirginliği yok etmeye,
* Ereksiyon süresini uzatmaya,
* Sağladığı etki ile erkeğin kendine olan güvenini artırmaya,
* Erken boşalmayı geciktirmeye yardımcıdır.

canım evicap eczanede var, ama diğerini ben duymadım, biz ginko biloba kullanmıştık, onuda GNC'nin sitesinden almıştık..Bunların yanında bence l-arginine ve balık yağıda kullanın derim..

evicapi ben oldugum yerde bulamadim baska bir marka E vitamini oluru sence?
gingko bloba yi alicam ins bugun GNC in magazasinda gordum,GNC in magazasinda l-arginine de vardi .bu isimleri KK de hep duyuyorum ama bir turlu alamadik,karar verdik alicaz simdi.peki bu vitaminlerin hepsi bir arada kullanilabiliyormu?gunde kacar tane alinmasi lazim,birde biz proxeed kullaniyoruz onun iceriginde l-arginene yaziyo,acaba bir zarari olurmu l-argini alsak yinede.
cok soru sordum canim kusura bakma,bir telas kapti beni

sağol bitanem benim :70:
bende ilk defa duydum int deteylarınıda gösterdi içimize sindi aldık bizde. belki faydası olur.şifa allahtan
valla bizde dün aktara 320 lira bayıldık geldik :1: iliğimizi kemiğimizi kuruttu bu otlar :1:

aynen valla elde avuçta bişey kalmadı ne yapıcaz bilmem :50:
bizimde alınacaklar var bitenler bitmek üzere olanlar...
bide hüseyin ermişin sperm arttırıcı macunu vardı onun malzemelerinide almak istiyorum...
bakalım paramız yetecek mi :97:

Back
X