Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gelsin gelsinnnn :emir_bebek::emir_bebek:
3 senedir sınıfımda ikiz öğrencilerim var...
ilk 2 seneki ikizlerim kızdı bu seneki ikizlerim erkek...
bu seneki ikizlerimin annesi ne dedi biliyor musun??
"allahım düşmanımın başına vermesin ikiz bebek"
"niye ben çok istiyorum" dedim...
"hocam sakın öyle dua etmek bakmak başetmek çok zor...
millet 1 çocuğa bakamıyor biz 2 çocuğa bakıyoruz çok zor" dedi...
ama biz bunca bekledikten sonra bianda kalabalık bi aile olmak istiyoruz :97:

ikiz cocuk bende hep istemisimdir benim kucuk erkek (kucuk sayilmazlar 23 yasindalar) kardeslerim ikiz cok guzel bir sey sesleri bile o kadar benziyorki telefonda bazen hep karisdiririm .... insallah rabbim hepimizin gonlune gore verirde ikiz ikiz yavrularimiz olur....

selam arkadaşlar,

Eşi micro tese olan eseslim ve cemrem var galiba. bişey sormak istiyorum,patoloji sonuçlarınız nedir? bizim sertoli cell only sendromu? aynı durumdamıyız merak ediyorum.

selam arkadaşlar,

Eşi micro tese olan eseslim ve cemrem var galiba. bişey sormak istiyorum,patoloji sonuçlarınız nedir? bizim sertoli cell only sendromu? aynı durumdamıyız merak ediyorum.

canım bızımde sertoli cell only

evt ya bende çok derim ikiz olsun diye benim küçükten beri hevesimdir ikiz bebek.
herkes bana sen delimisin derdi millet birine bakamıyor sen ikisi bir arada nasıl bakacaksın diyor. :1: bende bakarım diyorum ikisini aynı giydireceksin filan çok hoşuma gidiyor.
benim annemlerin alt komşusunun ikiz erkek bebkleri var kadın deliriyormuş ayy susun artık filan diye bağırıp duruyormuşama çocukların birini annesi birini kayınvalidesi bakıyormuş ikisini bir araya sadece hafta sonları getitiriyorlmış 2 gnde kadını çileden çıkarıyorlarmış :1:
hatta ben bigün annemdeydin tak tak diye sesler gelip duruyo ne bu dedim çocuklar mutfak dolaplarının kapatlarını çarpıyor dediler :9: düşünebiliyormusun yaramazlık had safhada yani. :1:
ay bende olsun diyorum kırsın döksün napalım diyorum çocuk onlar diyorum. ben çok sabırlıyımdır sabrederim yani.
allah dağına göre kar verirmiş :1:

bunca sene evlat hasretiyle yanınca ikiz olsun bianda gelsinler istiyor insan :emir_bebek::emir_bebek:
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
buarada enişteyle durumlar nasıl herşeyi yemeye devam ediyor mu :1:

ikiz cocuk bende hep istemisimdir benim kucuk erkek (kucuk sayilmazlar 23 yasindalar) kardeslerim ikiz cok guzel bir sey sesleri bile o kadar benziyorki telefonda bazen hep karisdiririm .... insallah rabbim hepimizin gonlune gore verirde ikiz ikiz yavrularimiz olur....

inş canım ya bukadar dua ediyoruz inş kabul olur :emir_bebek::emir_bebek:

selam arkadaşlar,

evet canım biz mayıs ayında olmuştuk patoloji sonucumuzda aynı sertoli cell only germ hücre aplazisi.

bunca sene evlat hasretiyle yanınca ikiz olsun bianda gelsinler istiyor insan :emir_bebek::emir_bebek:
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
buarada enişteyle durumlar nasıl herşeyi yemeye devam ediyor mu :1:

valla bu gazla o herşeyi yiyecekte ben frenliyorum :1:
şaka bir yana maşallah herşeyi yemek istiyor. aldığımız bal ile ilgili biraz mırın kırın yaptı bugün bende valla 300 lira verdik yiceksin dedim :1:
tadı biraz acı bende baktım tadınada ama napalım herşey şu azodan kurtulmak için.

evet canım biz mayıs ayında olmuştuk patoloji sonucumuzda aynı sertoli cell only germ hücre aplazisi.

anladım canım. eseslim zaten seninle hikayemiz o kadar birbirine benziyor ki? ve yaşadıklarımız.. sen yazdıkça sanki bizi anlatıyorsun? geçen süreç,yaşananlar,kullandığımız ilaçlar, hatta mesleğimiz bile :34: inşallah sonumuzda birbirine benzer ve bebeklerimize kavuşuruz:nazar:

peki canım, hiç semen analizinde ölü yada canlı çıkış oldumu sizde?

nerde yok hıc olmadı ama 2 gun once sperm testınde sperm dısı hucre bulundu
buda olgunlasmamıs sperm mıs darısı canlı spermlere inşllh

canım o tam olarak ne demek oluyor merak ettim...

valla bu gazla o herşeyi yiyecekte ben frenliyorum :1:
şaka bir yana maşallah herşeyi yemek istiyor. aldığımız bal ile ilgili biraz mırın kırın yaptı bugün bende valla 300 lira verdik yiceksin dedim :1:
tadı biraz acı bende baktım tadınada ama napalım herşey şu azodan kurtulmak için.

maşallah maşallah hep böyle gider inş :nazar:
allah şifa versin kocişine...

merhaba baharcım;
bu arada seni şansı en yüksek görüyorum canım. inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur. :nazar::nazar:

anladım canım. eseslim zaten seninle hikayemiz o kadar birbirine benziyor ki? ve yaşadıklarımız.. sen yazdıkça sanki bizi anlatıyorsun? geçen süreç,yaşananlar,kullandığımız ilaçlar, hatta mesleğimiz bile :34: inşallah sonumuzda birbirine benzer ve bebeklerimize kavuşuruz:nazar:

inşallahh canım inşallah. sonumuzda aynı olsun bebişlerimizde aynı anda gelsin inşallahhhh:66:
siz şuan neler kullanıyorsunuz canım?

evet canım bız 4 aydır sadece panax reıhsı mantarı ve E 1 kullanıyoruz
baska bısey yok bu ılacın ardından bu sonuc cıktı
esım o kadar mutlu geldıkı sormayın kızlar

E1 ne ilaci?...............

merhaba baharcım;
bu arada seni şansı en yüksek görüyorum canım. inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur. :nazar::nazar:

saol canım benim :70:
ama bizim durumumuzda ortada olan bişey yok sadece kaan hoca çok umutlu...
ben de nursen, eseslim ve cemremin şansının yüksek olduğunu düşünüyorum...
çünkü nursenler bikaç tane canlı spermi gördüler...
eseslimle cemremlerde de olgunlaşmamış hücreler çıktı bunlar iyiye işaret...
darısı bizim başımıza artık canım...

inşallahh canım inşallah. sonumuzda aynı olsun bebişlerimizde aynı anda gelsin inşallahhhh:66:
siz şuan neler kullanıyorsunuz canım?

şekerciğim biz şuan sadece klomen ve endol kullanıyoruz. msure ve proxeed 1 ay kullandık. sonra kaan hoca şimdilik bırakın, dedi işte 5 ekimde de eşim muayene olacak. bizimde ilk muayenemiz.

canım o tam olarak ne demek oluyor merak ettim...

maşallah maşallah hep böyle gider inş :nazar:
allah şifa versin kocişine...

valla canım araştırdığıma göre sperm üreten hücre yok anlamına geliyormuş. bize birdaha tese önermedikleirni söylemişti önceki dr lar o zamn çok yıkılmıştık. hiç çocuğunuz olmayacak anlamında söylediler ve bizi sperm donasyonuna yönlendirmişlerdi :47: çok kızğınım bunu diyenlere olsun çocuğumda llah nasip ederse gidip sokacam gözlerine.

Back
X