Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen gelde yanlız kalmazsın merak etme geliriz yanına komşumla dimi kız flzask2003 gideriz
nedense banada öyle geliyor kızzz benimde mi içime doğuyor nedir ilk denemende hamiş olacan sen
arkandan çorap söküğü gibi hepimiz geliriz inşallah
bende eylül gibi 3.tüp bebek tedavime başlayacağım Allah nasip ederse inşallah benimki de son olur Allahın izniyle
hasret ve cicek bacılarım bilmiyorum hormonlar kaan hocada tedavi görürkende düzelmişti ama sonuç değişmiyor çok umutlandırmışım kendimi ama napalım işte sonuç değişmiyor hamile olmak için neler vermezdim ama olmuyor işte
inş. canım inş..
çok şükür iyiyim cnm çabuk atlattımm çok sağoll
sen nasılsın nasıl oldunn
Aman boşveriyorumm benim hep umudum varr
o ne kadar olumsuzsa bende o kadar olumlu düşünüyorummm
da işte yinede bi heyecan oluyo insannn çıkıcakmı çıkmıycakmıı yokmuuuu
ahh cnm ben senii hiçççç yanlız bırakmammm sen merak etmee tatlımmm inş...![]()
sen gelde yanlız kalmazsın merak etme geliriz yanına komşumla dimi kız flzask2003 gideriz
Tabi cnmmm gideriz arkadaşımı yanlız bırakırmıyımm inş. bi engel çıkmazsaa tabikii her zama yanındayımm arkadaşımınn
ve bendee hamile olucağına inanalardanım baharcımmm
öyle hissediyorumm valla
komşum inşallah sizde çıkar şu spermler de halay çekeriz
canların ben çıkıyorum öptüm hepinizi duaların sayesinde artık daha fazla girecegim topiğe
iyi geceler
canlarım ben çıkjıyorum herkese iyi geceler yarın görüşürüz hepinizi kocaman![]()
canların ben çıkıyorum öptüm hepinizi duaların sayesinde artık daha fazla girecegim topiğe
iyi geceler
canlarım ben çıkjıyorum herkese iyi geceler yarın görüşürüz hepinizi kocaman![]()
canım arkadaşım benimmmmmmmmmm
çok saol bitanem sizin desteğiniz benim için çok önemli...
sizin içinde herşey daha iyi olacak inş bundan sonra![]()
Allahım baharım sen şimdi yaza hamile mi olacaksınay cok heyecan verici inşallah Rabbim yüzünüze baksın inşallah.
arakadas grubunda bizde tefriciye cekmistik birbirimize ama biz cekmeden önce niyet sahibi 2 rekat sükür namazi kilar, 100 defa "estafurullahel azimeve etubi ileyh" denir.hangi niyettle okunacaksa dua edilir.
besmeleyle su ayet okunur."innallahe ve melaiketühü yusallüne alen nebiy.ya eyyuhellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima. denir. ayrica sadakada vermistik okumadan önce.
dilerseniz bizde yapalim.
başlamadan önce tekrar konuşup karar verelim canım nasıl okuyacağımıza...
kızlar ben çıkıyorum
yarın inşllh yazışırız iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr![]()