• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen gelde yanlız kalmazsın merak etme geliriz yanına komşumla dimi kız flzask2003 gideriz

gelin tabi tatlım size çok ihtiyacım olacak oralarda :70:
bide kociş sürekli yanımda olamayacak neyazıkki...
2-3 günde bi gelir heralde...
aman o günler bi gelsinde hayırlısıyla herşeyi koarız yoluna :16:

nedense banada öyle geliyor kızzz benimde mi içime doğuyor nedir ilk denemende hamiş olacan sen :52:
arkandan çorap söküğü gibi hepimiz geliriz inşallah:49:
bende eylül gibi 3.tüp bebek tedavime başlayacağım Allah nasip ederse inşallah benimki de son olur Allahın izniyle

ayyy çok sevindim canım benim :52:
inş hissettiğimiz gibi olur :16:
inş senin içinde bu denemen sonuncu olacak ve hayırlısıyla kavuşacaksın bebişine :49::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün topiğimizi hamişlerle bebişlerle doldursun inş :49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hasret ve cicek bacılarım bilmiyorum hormonlar kaan hocada tedavi görürkende düzelmişti ama sonuç değişmiyor çok umutlandırmışım kendimi ama napalım işte sonuç değişmiyor hamile olmak için neler vermezdim ama olmuyor işte

insallah bizde görecez güzel günleri zamancigim...bende cok umutluydum simdik dayak yemis gibi heryanim agriyor

inş. canım inş..
çok şükür iyiyim cnm çabuk atlattımm çok sağoll
sen nasılsın nasıl oldunn

mide agrılarıyla uğraşıyorum ben bi görseniz şikayetlerim aynı hamilelik belirtileri ilk gittiğim doktor hamile olabilirmisiniz dedi. okulda arkadaşlarım durumumu bilmiyorlar ve hamilelyim ve onlardan gizliyorum diye gönül koyuyolar bana yok diyorum değilim diyorum falan ama böyle oldukça midem dahada çekilmez oluyor.bakalım doktor arıyorum güvenebileceğim bi yer bulmaya çalışıyorum.

canlarım ben çıkjıyorum herkese iyi geceler yarın görüşürüz hepinizi kocaman:54:

Aman boşveriyorumm benim hep umudum varr
o ne kadar olumsuzsa bende o kadar olumlu düşünüyorummm
da işte yinede bi heyecan oluyo insannn çıkıcakmı çıkmıycakmıı yokmuuuu
ahh cnm ben senii hiçççç yanlız bırakmammm sen merak etmee tatlımmm inş...:16:

canım arkadaşım benimmmmmmmmmm :70:
çok saol bitanem sizin desteğiniz benim için çok önemli...
sizin içinde herşey daha iyi olacak inş bundan sonra :16:

arakadas grubunda bizde tefriciye cekmistik birbirimize ama biz cekmeden önce niyet sahibi 2 rekat sükür namazi kilar, 100 defa "estafurullahel azimeve etubi ileyh" denir.hangi niyettle okunacaksa dua edilir.
besmeleyle su ayet okunur."innallahe ve melaiketühü yusallüne alen nebiy.ya eyyuhellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima. denir. ayrica sadakada vermistik okumadan önce.
dilerseniz bizde yapalim.

sen gelde yanlız kalmazsın merak etme geliriz yanına komşumla dimi kız flzask2003 gideriz

Tabi cnmmm gideriz arkadaşımı yanlız bırakırmıyımm inş. bi engel çıkmazsaa tabikii her zama yanındayımm arkadaşımınn
ve bendee hamile olucağına inanalardanım baharcımmm
öyle hissediyorumm valla

komşum inşallah sizde çıkar şu spermler de halay çekeriz

inş. tatlım valla bizde görsekk bu spremleriiii artıkk

canların ben çıkıyorum öptüm hepinizi duaların sayesinde artık daha fazla girecegim topiğe
iyi geceler

dualar sayesinde bundan sonra bizimlesin desene çok sevindim valla :70:
tamam canım görüşmek üzere öpüyorum seni koccamannnnnnnn :54::54::54:

canların ben çıkıyorum öptüm hepinizi duaların sayesinde artık daha fazla girecegim topiğe
iyi geceler

dualar sayesinde bundan sonra bizimlesin desene çok sevindim valla :70:
tamam canım görüşmek üzere öpüyorum seni koccamannnnnnnn :54::54::54:

canım arkadaşım benimmmmmmmmmm :70:
çok saol bitanem sizin desteğiniz benim için çok önemli...
sizin içinde herşey daha iyi olacak inş bundan sonra :16:

Allahım baharım sen şimdi yaza hamile mi olacaksın :52::52:ay cok heyecan verici inşallah Rabbim yüzünüze baksın inşallah.

Allahım baharım sen şimdi yaza hamile mi olacaksın :52::52:ay cok heyecan verici inşallah Rabbim yüzünüze baksın inşallah.

inş canım inşşşşşşşşşş :62::62::62::62::62:
rabbim hepimize göstersin o günleri en kısa zamanda hayırlısıyla :52:

arakadas grubunda bizde tefriciye cekmistik birbirimize ama biz cekmeden önce niyet sahibi 2 rekat sükür namazi kilar, 100 defa "estafurullahel azimeve etubi ileyh" denir.hangi niyettle okunacaksa dua edilir.
besmeleyle su ayet okunur."innallahe ve melaiketühü yusallüne alen nebiy.ya eyyuhellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima. denir. ayrica sadakada vermistik okumadan önce.
dilerseniz bizde yapalim.

başlamadan önce tekrar konuşup karar verelim canım nasıl okuyacağımıza...

kızlar ben çıkıyorum
yarın inşllh yazışırız iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr:54:

Back
X