• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah bizde görecez güzel günleri zamancigim...bende cok umutluydum simdik dayak yemis gibi heryanim agriyor
bu kaçıncı dayak bilmiyorum çok ah ediyorum çok
inş. tatlım valla bizde görsekk bu spremleriiii artıkk

görürsünüz be komşum gene sorcam ama sizin sorun neydi kusurabakma aklımda tutamıyorum siz hiç mtese oldunuz mu

umut tüp bebeğin oralarda öğretmen evleri varmış...
onlardan birinde kalırız heralde...
bakalım artık görüşmeye gidince araştırırız artık...

ayy gel bizde kalın bacım arabanız varsa umuta kolay gidersinizde otobüsle biraz zor otabandan direk otobüs yok ama arabayla çok kolay

bu kaçıncı dayak bilmiyorum çok ah ediyorum çok

görürsünüz be komşum gene sorcam ama sizin sorun neydi kusurabakma aklımda tutamıyorum siz hiç mtese oldunuz mu

Olsun cnm sor insan unutabiliyoo o kadar kalabalığızz ki bi sürü sorunlar yaşıyoruzz gayet doğall
tabi cnm ilk tese olduu 2007 yılında 11 sprem bulunduu 8 tane döllenmiştii 3 tane transfer olmuştu ama maaleseff tutmadıı
8 ay sonrası mikrotese oldu bu sefer hiç bulunmadıı öle iştee cnm

ayy gel bizde kalın bacım arabanız varsa umuta kolay gidersinizde otobüsle biraz zor otabandan direk otobüs yok ama arabayla çok kolay

saol canım benim allah razı olsun...
gelirim canım arada misafirliğe hepinize :1:
nasıl olsa kalabalıksınız orada :70:
çok saol tekrar canım benim bunu söylemem bile yeter...
umuta yakın öğretmen evleri varmış...
zaten kociş yanımda olamıycak...
ben orda kalır süreci tamamlarız...
sizlere de giderim siz yanıma gelirsiniz ohhhhhh değmeyin keyfime :21::21::21::32::32::32::32::32:

oku oku yeni bitirdim maşallah eskiye dönmüşsünüz.bahar herkes katılmak istediğini söylemiş ben söylemedim ama haberin olsun bende katılmak istiyorum:34:

zaman canım eşin yine sıfırı görmüş üzülme canım tabi nasıl becerebilirsin bilemiyorum ama inşallah birgün seninde yüzün güler

saol canım benim allah razı olsun...
gelirim canım arada misafirliğe hepinize :1:
nasıl olsa kalabalıksınız orada :70:
çok saol tekrar canım benim bunu söylemem bile yeter...
umuta yakın öğretmen evleri varmış...
zaten kociş yanımda olamıycak...
ben orda kalır süreci tamamlarız...
sizlere de giderim siz yanıma gelirsiniz ohhhhhh değmeyin keyfime :21::21::21::32::32::32::32::32:
ayy canım benim geliriz gelir inşallah sen hamile olucaksın içime öyle geliyor
flzask2003 bacım sende hamile kalıcaksın nasıl olsa sperm bulunmuş bu seferde bulunur merak etme

KIZLAR BUA ARADA GEÇENLERDE SEMİH ÖZKAN BENİ CEPTEN ARADI MAİL ATMIŞTIM ARADI KONUŞTUK EMRE BEYDE MTESE OLUPTA SPERM ÇIKMADIĞINI DUYUNCA BİR HMMM LAMİŞKİ SORMAYIN BOŞUNA UĞRAŞMAYIN AMA YÜZÜNÜZE DİYOMİYORUM DİYE GAYET GÜZEL HMMM LADI SONUÇ TÜM TESTLERİDE ALIN GELİN BAKALIM DEDİ

zaman canım eşin yine sıfırı görmüş üzülme canım tabi nasıl becerebilirsin bilemiyorum ama inşallah birgün seninde yüzün güler

inşallah ama bilmiyorum ki gülermi yüzüm bir gün sıfır çeke çeke hal kalmadı ya ben macuna üzüldüm

oku oku yeni bitirdim maşallah eskiye dönmüşsünüz.bahar herkes katılmak istediğini söylemiş ben söylemedim ama haberin olsun bende katılmak istiyorum:34:

eee yokken gelinde kaynatın diyordun geldim işte :9::9::9::9::9:
söylemene gerek yok canım yazdım seni...
evet genel olarak herkes okuyacağını söyledi...
kurallar belli okumaya devam etmeyen listeden çıkarılacak...
diğeri gibi olmayacak yani...
sadece düzenli okuyacaklar için bu liste...
en fazla 200 tane düşecek gibi geliyor kişi başına...
belki daha da az olacak...
3 günde gayet rahat okuruz heralde...

inşallah ama bilmiyorum ki gülermi yüzüm bir gün sıfır çeke çeke hal kalmadı ya ben macuna üzüldüm

sabrın sonu selamettir zaten elden gelen başka birşey yok rabbimden gelene tevekkül edip bol bol feraha çıkmak için dua etmek

ayy canım benim geliriz gelir inşallah sen hamile olucaksın içime öyle geliyor
flzask2003 bacım sende hamile kalıcaksın nasıl olsa sperm bulunmuş bu seferde bulunur merak etme

KIZLAR BUA ARADA GEÇENLERDE SEMİH ÖZKAN BENİ CEPTEN ARADI MAİL ATMIŞTIM ARADI KONUŞTUK EMRE BEYDE MTESE OLUPTA SPERM ÇIKMADIĞINI DUYUNCA BİR HMMM LAMİŞKİ SORMAYIN BOŞUNA UĞRAŞMAYIN AMA YÜZÜNÜZE DİYOMİYORUM DİYE GAYET GÜZEL HMMM LADI SONUÇ TÜM TESTLERİDE ALIN GELİN BAKALIM DEDİ

canım yaaa nasıl sevindim anlatamam demek genel olarak herkes hamiş olacağımı hissediyor :52:
inş öyle olur rabbim yazdıklarınızı dua olarak kabul eder inş :16:
hadi bakalım canım sizin içinde hayırlısı olsun...
kötü düşünme hemen...
bi gidin bakalım yüz yüze herşey daha net konuşulur...
inş hakkınızda hayırlısı olur...
rabbim ikizlerini bian evvel kucağına versin inş :emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar Merhaba ;
Sizlere birşey sormak istiyorum . Tüp bebek denemesinde ; kanunen ,35 yaş altı için tek bebek , 35 yaş üstü için ikiz bebek oluyormuş .
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

iyi geceler kızlar
bende duaya katılacağım

canım tüm kuralları okudun değil mi ??
sonradan sorun çıkmasın...
diğer surelerdeki gibi olmayacak...
3 günde bi sırayla herkes için okuyacaz...
girmeyip okumayan arkadaşları listeden çıkarıcam...
senin için uygunsa ekliyorum senide listeye canım :34:

sabrın sonu selamettir zaten elden gelen başka birşey yok rabbimden gelene tevekkül edip bol bol feraha çıkmak için dua etmek
aynen öyle bacım duadan başka bi yol yok
canım yaaa nasıl sevindim anlatamam demek genel olarak herkes hamiş olacağımı hissediyor :52:
inş öyle olur rabbim yazdıklarınızı dua olarak kabul eder inş :16:
hadi bakalım canım sizin içinde hayırlısı olsun...
kötü düşünme hemen...
bi gidin bakalım yüz yüze herşey daha net konuşulur...
inş hakkınızda hayırlısı olur...
rabbim ikizlerini bian evvel kucağına versin inş :emir_bebek::emir_bebek:
amiiin amiin amiin inşallah olurda herkez bana ikizin olur dua ediyot inşallah kabul olurda ikizlerim olur
Arkadaşlar Merhaba ;
Sizlere birşey sormak istiyorum . Tüp bebek denemesinde ; kanunen ,35 yaş altı için tek bebek , 35 yaş üstü için ikiz bebek oluyormuş .
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
bu konuda tam bilgim yok ama bildiğim kadarıyla daha önce denenen tüp bebeler ve 35 yaşın üstü polistik overlerde 2 tane koyuyorlar

eee yokken gelinde kaynatın diyordun geldim işte :9::9::9::9::9:
Söylemene gerek yok canım yazdım seni...
Evet genel olarak herkes okuyacağını söyledi...
Kurallar belli okumaya devam etmeyen listeden çıkarılacak...
Diğeri gibi olmayacak yani...
Sadece düzenli okuyacaklar için bu liste...
En fazla 200 tane düşecek gibi geliyor kişi başına...
Belki daha da az olacak...
3 günde gayet rahat okuruz heralde...

evet aynen öyle oldu özlemiştim bugünleri en canlı topik bizimkiydi ama birden sessiz ve umutsuzluk kaplamıştı heryeri çok üzücüydü bizler hep birlikte mutluyuz birbirimize ilaç oluyoruz .benimde yiğenlerim vardı bugün onlarla oyun oynadık ufak olanı 3 yaşında ama biberon haricinde hiç birşey yemez zorla yada oyunla kandırarak yemek yediriyoruz.bugün balık aldım birlikte yıkadık alabalık büyük ya hoşlarına gitti ağzını gözünü falan incelediler sonra kafalarından kukla yaptık hem sevsinler hem eğlenerek yesinler istedim çok zevkli zaman geçirdik.:104::104::104:
Canım 200 tefriciye yada 300 farketmez zaten inşallah 2 günde çok kolay bitiririz hasret arkadaşımızın dediği gibi sıra kimdeyse o kişi hacet namazı kılar sonrada isterse zekat verir.inşallah bu sefer daha zevkli geçecek dualarımız hem de çabuk biter

Back
X