iyi akşamlar şekerparem görüşürüz yarın![]()
istanbulda nerde kalacaksınız bahar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar şekerparem görüşürüz yarın![]()
bu kaçıncı dayak bilmiyorum çok ah ediyorum çokinsallah bizde görecez güzel günleri zamancigim...bende cok umutluydum simdik dayak yemis gibi heryanim agriyor
inş. tatlım valla bizde görsekk bu spremleriiii artıkk
kızlar ben çıkıyorum
yarın inşllh yazışırız iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
istanbulda nerde kalacaksınız bahar?
umut tüp bebeğin oralarda öğretmen evleri varmış...
onlardan birinde kalırız heralde...
bakalım artık görüşmeye gidince araştırırız artık...
bu kaçıncı dayak bilmiyorum çok ah ediyorum çok
görürsünüz be komşum gene sorcam ama sizin sorun neydi kusurabakma aklımda tutamıyorum siz hiç mtese oldunuz mu
ayy gel bizde kalın bacım arabanız varsa umuta kolay gidersinizde otobüsle biraz zor otabandan direk otobüs yok ama arabayla çok kolay
ayy canım benim geliriz gelir inşallah sen hamile olucaksın içime öyle geliyorsaol canım benim allah razı olsun...
gelirim canım arada misafirliğe hepinize
nasıl olsa kalabalıksınız orada
çok saol tekrar canım benim bunu söylemem bile yeter...
umuta yakın öğretmen evleri varmış...
zaten kociş yanımda olamıycak...
ben orda kalır süreci tamamlarız...
sizlere de giderim siz yanıma gelirsiniz ohhhhhh değmeyin keyfime![]()
zaman canım eşin yine sıfırı görmüş üzülme canım tabi nasıl becerebilirsin bilemiyorum ama inşallah birgün seninde yüzün güler
oku oku yeni bitirdim maşallah eskiye dönmüşsünüz.bahar herkes katılmak istediğini söylemiş ben söylemedim ama haberin olsun bende katılmak istiyorum![]()
inşallah ama bilmiyorum ki gülermi yüzüm bir gün sıfır çeke çeke hal kalmadı ya ben macuna üzüldüm
ayy canım benim geliriz gelir inşallah sen hamile olucaksın içime öyle geliyor
flzask2003 bacım sende hamile kalıcaksın nasıl olsa sperm bulunmuş bu seferde bulunur merak etme
KIZLAR BUA ARADA GEÇENLERDE SEMİH ÖZKAN BENİ CEPTEN ARADI MAİL ATMIŞTIM ARADI KONUŞTUK EMRE BEYDE MTESE OLUPTA SPERM ÇIKMADIĞINI DUYUNCA BİR HMMM LAMİŞKİ SORMAYIN BOŞUNA UĞRAŞMAYIN AMA YÜZÜNÜZE DİYOMİYORUM DİYE GAYET GÜZEL HMMM LADI SONUÇ TÜM TESTLERİDE ALIN GELİN BAKALIM DEDİ
iyi geceler kızlar
bende duaya katılacağım
aynen öyle bacım duadan başka bi yol yoksabrın sonu selamettir zaten elden gelen başka birşey yok rabbimden gelene tevekkül edip bol bol feraha çıkmak için dua etmek
amiiin amiin amiin inşallah olurda herkez bana ikizin olur dua ediyot inşallah kabul olurda ikizlerim olurcanım yaaa nasıl sevindim anlatamam demek genel olarak herkes hamiş olacağımı hissediyor
inş öyle olur rabbim yazdıklarınızı dua olarak kabul eder inş
hadi bakalım canım sizin içinde hayırlısı olsun...
kötü düşünme hemen...
bi gidin bakalım yüz yüze herşey daha net konuşulur...
inş hakkınızda hayırlısı olur...
rabbim ikizlerini bian evvel kucağına versin inş![]()
bu konuda tam bilgim yok ama bildiğim kadarıyla daha önce denenen tüp bebeler ve 35 yaşın üstü polistik overlerde 2 tane koyuyorlarArkadaşlar Merhaba ;
Sizlere birşey sormak istiyorum . Tüp bebek denemesinde ; kanunen ,35 yaş altı için tek bebek , 35 yaş üstü için ikiz bebek oluyormuş .
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
eee yokken gelinde kaynatın diyordun geldim işte
Söylemene gerek yok canım yazdım seni...
Evet genel olarak herkes okuyacağını söyledi...
Kurallar belli okumaya devam etmeyen listeden çıkarılacak...
Diğeri gibi olmayacak yani...
Sadece düzenli okuyacaklar için bu liste...
En fazla 200 tane düşecek gibi geliyor kişi başına...
Belki daha da az olacak...
3 günde gayet rahat okuruz heralde...
iyi geceler kızlar
bende duaya katılacağım