- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
cnm sıradaki arkadasa kaç okuycaz onu dede ben cıkıyım eşim gelir şimdi çıkarım
canım yarın baksan olmaz mı daha tam hazır değil...
nasıl olsa 3 gün var yarın bakarsın olur mu ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sıradaki arkadasa kaç okuycaz onu dede ben cıkıyım eşim gelir şimdi çıkarım
ben geldim kızlar nasılsınız bugün çok yoruldum cuma gününden beri temizlik yapıyorum bizim dış çephe ısı yalıtımın yapıldığı cepheler hep küf attı onları temizle dip köşe giriştim eve temiz oldu ama![]()
baharcığım 153 tane tefriciye düşmüş bana sağolsun komşum flzask2003 söyledi onlar tamam
sizler naptınız kızlar
tamam cnm ben 100 tane okurum sonra yine bakarım tamamlarım sayıya göre herkese iyi geceler arkadaslar allaha emanet olun selam ve dua ile inşcanım yarın baksan olmaz mı daha tam hazır değil...
nasıl olsa 3 gün var yarın bakarsın olur mu ??
baharcım çok yoruldundenizbulutla vckda bitirince arunanın tefriciyelerini paylaştırıcam hayırlısıyla...
Hoşgeldin komşum
güle güle kirlet evini![]()
ben geldim kızlar nasılsınız bugün çok yoruldum cuma gününden beri temizlik yapıyorum bizim dış çephe ısı yalıtımın yapıldığı cepheler hep küf attı onları temizle dip köşe giriştim eve temiz oldu ama![]()
baharcığım 153 tane tefriciye düşmüş bana sağolsun komşum flzask2003 söyledi onlar tamam
sizler naptınız kızlar
hoşgeldin canım valla sinirliyiz biraz tefriciyeler aksadı kaç saattir onunla uğraşıyoruz...
2 arkadaş okumadı listeden çıkardım...
denizbulutta kendininkileri okuyor tamamlamak üzere...
topikteki arkadaşlarda listeden çıkardığım 2 arkadaşın tefriciyelerini tamamladılar...
yoruldun ama değmiştir canım...
senin girmediğini farkedince flzasktan seni arayıp haber vermesini istedim saolsun canım hemen aradı zaten...
kızlar ben şimdi herkese listedeki kızların gerçek ismini özelden göndericem...
10 dk da bi gönderebiliyorum haberiniz olsun...
sırayla göndericem hepinize![]()
baharcım çok yoruldun
hakkını helal et.
bide bişey sorcam..
en son duasını anemon mu yapacak tefriciyesinin..
anam nirdesinizz