• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben geldim kızlar nasılsınız bugün çok yoruldum cuma gününden beri temizlik yapıyorum bizim dış çephe ısı yalıtımın yapıldığı cepheler hep küf attı onları temizle dip köşe giriştim eve temiz oldu ama:21:
baharcığım 153 tane tefriciye düşmüş bana sağolsun komşum flzask2003 söyledi onlar tamam
sizler naptınız kızlar

Hoşgeldin komşum
güle güle kirlet evini:1:

bursa=26=OKUDU
esma=26OKUDU
flzask=26=OKUDU
hmtnzl=17=OKUDU
mercan=26=OKUDU
vck=150
yeşil=35=OKUDU

denizbulutla vckda bitirince arunanın tefriciyelerini paylaştırıcam hayırlısıyla...

canım yarın baksan olmaz mı daha tam hazır değil...
nasıl olsa 3 gün var yarın bakarsın olur mu ??
tamam cnm ben 100 tane okurum sonra yine bakarım tamamlarım sayıya göre herkese iyi geceler arkadaslar allaha emanet olun selam ve dua ile inş

Hoşgeldin komşum
güle güle kirlet evini:1:

ah ah hiç kirlenmese:45: hep böyle kalsa bugün temizlik yaparkende aklıma geldi bu kadar yap temizle en fazla 15 gün sonra aynı nolur bir kere yapsakda hep temiz kalsa daha mutfak dolaplarının içi duruyor onlarıda ıkea dan raf örtüsü alınca temizlicem

ben geldim kızlar nasılsınız bugün çok yoruldum cuma gününden beri temizlik yapıyorum bizim dış çephe ısı yalıtımın yapıldığı cepheler hep küf attı onları temizle dip köşe giriştim eve temiz oldu ama:21:
baharcığım 153 tane tefriciye düşmüş bana sağolsun komşum flzask2003 söyledi onlar tamam
sizler naptınız kızlar

hoşgeldin canım valla sinirliyiz biraz tefriciyeler aksadı kaç saattir onunla uğraşıyoruz...
2 arkadaş okumadı listeden çıkardım...
denizbulutta kendininkileri okuyor tamamlamak üzere...
topikteki arkadaşlarda listeden çıkardığım 2 arkadaşın tefriciyelerini tamamladılar...
yoruldun ama değmiştir canım...
senin girmediğini farkedince flzasktan seni arayıp haber vermesini istedim saolsun canım hemen aradı zaten...

kızlar ben çıkıyorum....bahar özellikle senden Allah razı olsun çok uğraştın bugün:13: görüşmek üzere Allah a emanet olun

kızlar ben şimdi herkese listedeki kızların gerçek ismini özelden göndericem...
10 dk da bi gönderebiliyorum haberiniz olsun...
sırayla göndericem hepinize :34:

hoşgeldin canım valla sinirliyiz biraz tefriciyeler aksadı kaç saattir onunla uğraşıyoruz...
2 arkadaş okumadı listeden çıkardım...
denizbulutta kendininkileri okuyor tamamlamak üzere...
topikteki arkadaşlarda listeden çıkardığım 2 arkadaşın tefriciyelerini tamamladılar...
yoruldun ama değmiştir canım...
senin girmediğini farkedince flzasktan seni arayıp haber vermesini istedim saolsun canım hemen aradı zaten...

heee ya kaç gündüe temizlik yapıyordum girememiştim aslında aklıma geldi ama benim bil bozuldu akşamları eşiminkinden giriyorum oda işi yoksa

kızlar ben şimdi herkese listedeki kızların gerçek ismini özelden göndericem...
10 dk da bi gönderebiliyorum haberiniz olsun...
sırayla göndericem hepinize :34:

sen gönder canım bekleriz biz..
ben kaçırmış olabilirim malum girmedim ya bi süre.
başlarken tefriciyelere namaz kılınıyorya namazını kim kılıp dua ediyor..
az önce konuşurken sorcaktım baharcım unutmuşum.
malum çenem düşüyor seninle konusunca:1::1::1:

baharcım çok yoruldun :21::21:
hakkını helal et.
bide bişey sorcam..
en son duasını anemon mu yapacak tefriciyesinin..

valla ne yalan söyleyeyim bugün çok yoruldum başım ağrıyor :5:
inş bidaha böyle olmaz :25:
helal olsun canım nedemek sizlerde helal edin hepiniz gayret ediyorsunuz...
yok canım ben listenin altına bi dua ekliycem hepimiz okuruz...

Back
X